Óra blog

Zebra Day - A Swatch megbotránkoztatta a várost

Frissítve: 2011. ápr. 22., 07:00 | Megtekintve: 2625

Láttad a zebrákat a belvárosban? A Swatch Magyarország nagyszabású, zebrás gerilla flash mob akciót szervezett Budapesten, amely nagy sikerrel zárult.

Óriási gerilla flash mob megmozdulás volt Budapest belvárosában, mely a teljes Nagykörúton végigvonult, aztán kicsit tanyáztak az Aréna Plázában is.

Olvass tovább »



Popochos: A legtrendibbnél is feltűnőbb!

Frissítve: 2010. dec. 5., 06:00 | Megtekintve: 3258

Tedd még egyedibbé Breo órádat egy különleges Popochos óratakaró segítségével! Ha pedig most két Breo-t vásárolsz, egy Popochost rögtön ajándékba is kapsz!

Te vagy a legfeltűnőbb a színes és trendi Breo órádban, de úgy érzed, még tudnád hova fokozni a figyelemfelkeltő egyediséget? Akkor a mindenféle stílusban kapható Popochos óratakarókat neked találták ki! Ráadásul most a ProfiTrade akciója keretében ajándékba is kaphatsz egyet.

Olvass tovább »


Limitált játékórák a tarka Missoni sálakból

Frissítve: 2010. nov. 28., 10:20 | Megtekintve: 2084

A Missoni tarkabarka, 2011-es kollekciójában a meglepő színkavalkád mellett még egy váratlan elem bukkan fel: a ToyWatch órái.

A ToyWatch dressed by Missoni kollekció már december közepétől kapható lesz az üzletekben, gondolva az ünnepekre. A 2011 tavaszi-nyári Missoni kollekció többi darabja is olyan, mint az órák: eklektikus, színes, feltünő, különleges.

Olvass tovább »



A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.

A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Olvass tovább »


A Springfield újdonsága: Lifestyle Accessories

Frissítve: 2010. nov. 20., 06:00 | Megtekintve: 2973

Az új vonal izgalmas kiegészítőket tartalmaz, amik nemcsak megfűszerezik a mindennapokat, de a megjelenésedet is egyedibbé teszik.

Az üzletekben már kaphatóak a Springfield új kiegészítői. A kollekció részeként élénk színű karórákat, matricákat, kitűzőket, ruhára varrható díszítőelemeket találsz.

Olvass tovább »


Ticcolo - Alkoss saját stílust!

Frissítve: 2010. szept. 27., 05:00 | Megtekintve: 3673

Milyen a saját stílusod? Mindegy a válasz, a Ticcolo órával bármilyen alkalomhoz és egyéniséghez igazíthatod a külsődet!

Megérkezett a legújabb színes, trendi, vagány óraőrület hazánkba! Az utánozhatatlan stílusú Ticcolo órákkal sosem fogsz beleolvadni a szürke hátköznapok forgatagába.

Olvass tovább »


Vásárlási tipp nyárra: Színes órák és trendi táskák

Frissítve: 2010. jún. 21., 05:00 | Megtekintve: 9267

Biztos te is láttad már az ultratrendi, színes Breo karórákat, ami most már biztosan a nyár legújabb és legforróbb trendjévé válik. Vagány, divatkövető netezők, itt szerezhetitek be!

A ProfiTrade webáruházból Magyarország egész területére utánvéttel rendelhetsz. Érdemes böngészni náluk, de mi két holmit külön is kiemelünk: a Breo órákat és az Envirosax bevásárlótáskákat.

Olvass tovább »


"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Frissítve: 2010. jan. 28., 08:00 | Megtekintve: 3338

Ilyen még nem volt: az Ittierre Designer Outlet nem csak javasolja, de kifejezetten kéri, hogy alkudj az áraikból, ha igazán megtetszett valamelyik darab! Neked mennyire jó a beszélőkéd?

Vesd be minden kreativitásodat és bájodat, az Ittierre Designer Outlet ugyanis díjazza a talpraesett vevőket! Alukodozz bátran, még van jópár darab, amiből választhatsz.

Olvass tovább »


Mit vegyél leárazáson, mit hordj Valentin napon?

Frissítve: 2010. jan. 16., 07:00 | Megtekintve: 3376

Miért rúgták ki Angelina Joliet és mi az igazság a modellvilág titkai körül? Az idei évből eddig eltelt 2 hét legérdekesebb divatcikkeit válogattuk össze.

Vegyesfelvágott rovatunk mostani részébe a sztárhírektől a divattanácsokig minden belefért, amit elég érdekesnek találtunk a magyar online divatélet elmúlt heti terméséből.

Olvass tovább »


Akciófigyelő: Rengeteg leárazás!

Frissítve: 2009. dec. 15., 15:19 | Megtekintve: 4412

Karácsony előtt az akciók azért izgalmasabbak, mert lehet, hogy megtaláljuk valakinek a tökéletes ajándékot, olyan alacsony áron, amit remélni sem mertünk volna!

A ti segítségetek nélkül nem tudnánk ennyi érdekes és különböző akciót összegyűjteni – köszönjük mindenkinek az e-maileket és híreket! Most pedig nézzük, milyen akciókkal lepnek meg minket az üzletek az adventi időszakban:

Olvass tovább »