Vegyesfelvágott blog

Nem csak szerelmeseknek! - Vegyesfelvágott

Frissítve: 2010. febr. 14., 11:25 | Megtekintve: 1574

Ki utálja a Valentin napot? És aki ünnepli, az mi az ördögöt csináljon? Klisék, ajándékötletek, designer csokik és mindenféle érdekesség, ami a szerelmesek ünnepének ellenzőit és rajongóit érdekelheti.

Eljött a szerelem napja, és hogy a Vanity is kimutassa gyengéd érzelmeit az internet más remek divatblogjai iránt, Vegyesfelvágott rovatunk mai részében összegyűjtöttük a legjobb Valentin Nappal kapcsolatos bejegyzéseket magyar bloggertársainktól.

Olvass tovább »



Mit vegyél leárazáson, mit hordj Valentin napon?

Frissítve: 2010. jan. 16., 07:00 | Megtekintve: 3376

Miért rúgták ki Angelina Joliet és mi az igazság a modellvilág titkai körül? Az idei évből eddig eltelt 2 hét legérdekesebb divatcikkeit válogattuk össze.

Vegyesfelvágott rovatunk mostani részébe a sztárhírektől a divattanácsokig minden belefért, amit elég érdekesnek találtunk a magyar online divatélet elmúlt heti terméséből.

Olvass tovább »


Tippek a szilveszteri szerelésedhez

Frissítve: 2009. dec. 30., 08:00 | Megtekintve: 6371

Ugye készülsz már a szilveszteri bulira? Ha tanácstalanul állsz a ruhásszekrényed előtt, nézd meg összegyűjtött party-cucc tippjeinket, biztosan megihletnek a gyönyörű ruhák és kiegészítők!

Extrémen csillogó LED ruhák, ötletek farmerhez, kiegészítők a mindenki szekrényében megbúvó kis fekete alapdarabhoz… Válassz, milyen stílusban öltözöl fel a szilveszteri partiba!

Olvass tovább »



Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »