Tippek a szilveszteri szerelésedhez

Frissítve: 2009. dec. 30., 08:00 | Megtekintve: 6371

Ugye készülsz már a szilveszteri bulira? Ha tanácstalanul állsz a ruhásszekrényed előtt, nézd meg összegyűjtött party-cucc tippjeinket, biztosan megihletnek a gyönyörű ruhák és kiegészítők!


Extrémen csillogó LED ruhák, ötletek farmerhez, kiegészítők a mindenki szekrényében megbúvó kis fekete alapdarabhoz… Válassz, milyen stílusban öltözöl fel a szilveszteri partiba!

3 szilveszteri alapdarab bevállalós partiszerelésekhez

“Az év utolsó napján engedd el magad, és ünnepeld az újévet bevállalós partiszerelésben! Megmutatjuk a három kedvenc ruhadarabunkat, és azt is, hogyan viselik ezeket a sztárok.”

A cikket itt olvashatod: NL Café

A legfényesebben csillogó ruhák

“A LED ruhák ma még meglepőek lennének az utcán, de talán már ma sem csodálkozna senki, ha egy bolondosabb szilveszteri vagy farsangi buliban ilyen tökéletesen tündöklő, fényes ruhában jelenne meg egy vendég.”

A cikket itt olvashatod: Life & Style

Négy szett azoknak, akik farmerben karácsonyoznak

“Van, aki az ünnepek alatt sem tud megválni kedvenc ruhadarabjától, a farmertól. Most négy különböző szettet mutatunk be, a visszafogottól egészen a csillogóig.”

A cikket itt olvashatod: Női Lapozó

1 kis fekete ruha, 8 stílus

“Itt a partiszezon. Nem kell új ruhát vásárolnod, csak tuningold fel jó öreg kis feketédet!”

A cikket itt olvashatod: Femina

Fiatalos elegancia szilveszteri partiba

“A nagy divatmárkák értenek ahhoz, hogy ügyes trükkökkel egy szilveszteri partira szánt ruhát fiatalosan elegánssá varázsoljanak. Cikksorozatunk első részében az Armani, Cavalli, Byblos és Dior kreációit ajánljuk nőknek.”

A cikket itt olvashatod: Deluxe



Ajánljuk még


Kommentek