Sarah jessica parker blog

SJP tisztelgése Alexander McQueen előtt

Frissítve: 2010. szept. 25., 05:00 | Megtekintve: 2643

A divatszakma elbúcsúzott a tragikusan távozó tervezőtől, akinek munkái és emléke még sokáig meghatározzák majd a divatéletet.

A londoni Szent Pál székesegyházban tartott megemlékezésre számtalan híresség ellátogatott. Kiemelkedett közülük Sarah Jessica Parker, aki teljes Alexander McQueen összeállításban jelent meg a szertartáson.

Olvass tovább »



Mit vegyél leárazáson, mit hordj Valentin napon?

Frissítve: 2010. jan. 16., 07:00 | Megtekintve: 3376

Miért rúgták ki Angelina Joliet és mi az igazság a modellvilág titkai körül? Az idei évből eddig eltelt 2 hét legérdekesebb divatcikkeit válogattuk össze.

Vegyesfelvágott rovatunk mostani részébe a sztárhírektől a divattanácsokig minden belefért, amit elég érdekesnek találtunk a magyar online divatélet elmúlt heti terméséből.

Olvass tovább »


A legjobb 2010-es parfüm megjelenések

Frissítve: 2010. jan. 9., 08:00 | Megtekintve: 9573

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.

A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának saját illata, parfümök harajuku-lány alakú üvegben, a Balenciaga nagy visszatérésének esszenciája – ezek jönnek 2010-ben a hozzád legközelebb eső parfümériába!

Olvass tovább »