Kozmetikum blog

Ezután még többet fogsz a H&M-ben vásárolni

Frissítve: 2015. máj. 12., 12:05 | Megtekintve: 201239

És nem ruhát.

Összel jön az arc divatja a H&M magyar üzleteibe és webshopjába is. 700 vadonatúj haj, smink és szépségápolási termékkel és eszközzel bővül a H&M termékválasztéka.

Természetesen lesznek szezonális és limitált kollekciók a prémium és a tudatos és fenntartható Eco termékválasztékon kívül. Középpontba pedig a színek fognak kerülni.



Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Frissítve: 2012. jún. 6., 14:58 | Megtekintve: 4001

A Springfield nemrég egy új termékcsaládot indított: a Springfield Cosmetics olyan színek és textúrák választékát kínálja, amire egy hétköznapi sminkhez szükség lehet.

A Springfield kozmetikumok a 2012-es tavasz és nyár legújabb trendjeit képviselik, világos és frissítő színpalettát használnak. A kollekcióban izgalmas tónusok, smaragd és türkiz körömlakkok, rubinvörös rúzsok, és csillogó szájfények jelennek meg.

Olvass tovább »



Világszerte különleges: Creed Royal Exclusives parfümök hazánkban

Frissítve: 2012. ápr. 23., 11:15 | Megtekintve: 2734

Vajon hányan ismerik a világ legpatinásabb luxusmárkáját a parfümök között? A világszerte különlegességnek számító Creed parfümök már Magyarországon is megvásárolhatók!

A CREED, amely 1760 óta több mint tíz európai királyi családot szolgált ki, és a világ egyetlen, mindmáig családi kézben lévő luxus parfümháza, immár hozzáférhető hazánkban a pesti belvárosban található NEROLI Parfüméria jóvoltából. Sőt, mostantól a világszerte ritkaságnak számító, fújt Pochet üvegekben rejlő Royal Exclusives kollekció is bemutatkozik itthon.

Olvass tovább »


Karácsonyi ajándéknak: L'Oréal szépség csomagok

Frissítve: 2011. nov. 9., 09:00 | Megtekintve: 2623

Már azon töprengsz, mivel ajándékozd meg szeretteidet, de nem tudsz kitalálni semmit? A L'Oréal csomagok közül személyre szólóan választhatod ki a tökéleteset!

Akár férfi, akár nőismerős a megajándékozott, biztosan találsz az életkorának és bőrének megfelelő ajándékot. A L’Oréal segít, hogy valódi figyelmességgel tudd meglepni azokat, akik a legfontosabbak karácsonykor.

Olvass tovább »


Angyali Üdvözlet - Maybelline ünnepi sminktrend

Frissítve: 2011. nov. 7., 15:41 | Megtekintve: 1917

A varázslatos karácsony előtti hangulathoz hozzátartozik a színpompás megjelenés is. A Maybelline idei kollekciójával valódi téli angyalnak érezheted magad!

Larion Oscar a Maybelline New York sminkmestere szerint a mennyei harmóniát az érzéki csillogás és az árnyalatok vibráló egysége jellemzi. Az Angyali üdvözlet sminkkollekció egyszerre misztikus, ártatlan és érzelem gazdag, a színek érzéki csillogása és vibrálása jellemzi.

Olvass tovább »


Hibátlan szépség: Új Garnier mitesszerek ellen

Frissítve: 2011. szept. 28., 17:46 | Megtekintve: 3857

A különleges keféjével könnyen felvihető Matt-Brusher Oil Control 2 héten át gátolja a mitesszerek újbóli kialakulását. A Garnier Pure család megint hasznos taggal bővült!

Az új Garnier Matt-Brusher eltávolítja a faggyúfelesleget, csökkenti a mitesszereket és meggátolja az újbóli megjelenésüket 14 napig. A Garnier problémás bőrre kifejlesztett Pure termékcsaládja új taggal bővül.

Olvass tovább »


Őszi sminktrend: A leplezetlen budoár

Frissítve: 2011. aug. 29., 18:19 | Megtekintve: 3292

A Leplezetlen Budoár lényege az újjászületett romantika érzékisége, mely a megfoghatatlan nőiséget leplezi le, L’Oréal Paris módra.

A L’ORÉAL PARIS őszi sminkkollekciója finom pasztellszínekkel és lágy kontúrokkal érzéki eleganciát biztosít a mindennapokra. Egy kis kreativitással megteremtheti saját, egyedi és titokzatos Budoárját.

A teljesség a sejtelmesen érzéki textúrákban tökéletesedik ki. Az arcunk tökéletesítéséhez, íme, a vadonatúj Studio Secret Base, egy bázis krém, mely feltölti a bőr egyenetlenségeit, selymes textúrája ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

Olvass tovább »


Vigyük haza Madonna sminkcuccait!

Frissítve: 2011. júl. 21., 18:10 | Megtekintve: 2679

Jönnek végre a Material Girl kozmetikumok! Madonna és kislánya a ruhák uán újabb területen adnak lehetőséget rajongóiknak, hogy a sztárcsalád saját tervezésű termékeit használják.

A Material Girl Beauty részeként körömlakkok, rúzsok, testápolók krémek és spray-k jelennek meg a márkának otthont adó Macy’s áruházlánc polcain. A beauty kollekció jövő hónaptól lesz kapható, szeptember környékén pedig szemfestékekkel bővül ki a kínálat.

Olvass tovább »


A Kardashian körömlakk kollekció

Frissítve: 2011. júl. 14., 13:52 | Megtekintve: 3079

A Kardashian família nőtagjai összeálltak egy körömlakk kollekció megtervezésének erejéig, ami bemutatja a család sokszínűségét a körmök csinosításán keresztül.

A Nicole by OPI – Kardashian Kolors névre hallgató kollekció 14 új, csillogó színt kínál a rajongóknak.

Olvass tovább »