Parfüm blog

Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

Frissítve: 2013. okt. 22., 09:30 | Megtekintve: 120832

A Springfield három új illattal köszönti a hideg hónapokat. A Forever Free különleges kiadását a márka 25. születésnapja inspirálta: ez a tökéletes utolsó simítás egy Springfield outfithez.

A Forever Free Special Edition 25th Anniversary az idei ikontermék. Magán viseli a Springfield férfi vonalának stílusát, erőt és fiatalságot sugároz. Az ünnepi kiadású férfi Forever Free parfümben a lágy, mély alaptónushoz könnyed frissesség párosul.

A Denim Emotions és a Golden Emotions szintén az idei ősz újdonságai. Kellemes casual parfümök férfiak és nők számára. A Denim Emotions a laza, vidám és vonzó férfiak illata. A nőies, friss és érzéki Golden Emotions pedig hétköznapi luxust nyújtja a modern városi nőknek.

Olvass tovább »



Forever Free - új illat a Springfieldnél

Frissítve: 2013. máj. 21., 08:39 | Megtekintve: 66087

A meleg napokat a Springfield a Forever Free Spring Edition bevezetésével szeretné megünnepelni. Az új illat már megvásárolható: a csomagoláson fehér fák, virágok és pillangók elevenítik meg a napsütéses tájat, amit erősít a vidám, virágos színvilág.

A tavasz napsütést, színeket és fényt hozott magával, ami kizökkentett minket a téli hónapok búskomor hangulatából. A Forever Free Spring Edition megtölti szívünket ezzel a magával ragadó érzéssel - a friss és nőies illat elhozza nekünk mindazt, amit annyira szeretünk ebben az évszakban.

Olvass tovább »


Világszerte különleges: Creed Royal Exclusives parfümök hazánkban

Frissítve: 2012. ápr. 23., 11:15 | Megtekintve: 2734

Vajon hányan ismerik a világ legpatinásabb luxusmárkáját a parfümök között? A világszerte különlegességnek számító Creed parfümök már Magyarországon is megvásárolhatók!

A CREED, amely 1760 óta több mint tíz európai királyi családot szolgált ki, és a világ egyetlen, mindmáig családi kézben lévő luxus parfümháza, immár hozzáférhető hazánkban a pesti belvárosban található NEROLI Parfüméria jóvoltából. Sőt, mostantól a világszerte ritkaságnak számító, fújt Pochet üvegekben rejlő Royal Exclusives kollekció is bemutatkozik itthon.

Olvass tovább »



Keira Knightley a Chanel Coco Mademoiselle 2011-es kampányában

Frissítve: 2011. márc. 14., 06:00 | Megtekintve: 3179

A gyönyörű színésznő nemcsak a mozinézőket varázsolja el, hanem a Chanel vezetőségét is, akik úgy döntöttek, hogy idén is őt választják a Coco Mademoiselle illat arcának.

A világhírű fiatal tehetség nem először szerepel a Chanel kampányaiban, lassacskán már veteránnak számít a francia cégnél. Finom, elegáns megjelenése, híresen jó ízlése és nőiessége időről időre reflektorfénybe helyezi a színésznőt, akinél alkalmasabbat nem is lehetne elképzelni, hogy a híres francia céget képviselje.

Olvass tovább »


Springfield, Parfümcenter nyereményjáték-eredményhirdetés

Frissítve: 2011. febr. 15., 12:11 | Megtekintve: 2211

Mindkét Valentin napi nyereményjátékunk véget ért, megvannak a szerencsések, akik hazavihetik a Parfümcenter által felajánlott illatokat és a Springfield póló szettjeit! Lássuk a neveket!

Tegnap, azaz február 14-én éjfélkor zárult le a Springfield – Vanity közös nyereményjátéka. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, sőt, megkockáztatjuk, hogy kizárólag jó válaszokat kaptunk. A kismadár neve Woodstock, aki Snoopy legjobb barátja.
Az egyes számú szett gazdája:
név: Noémi
e-mail: l***y@freemail.hu
A kettes szett gazdája pedig:
név: Sáfrány Gabi
e-mail cím: sa********i@gmail.com

Olvass tovább »


Valentin napi meglepetés!

Frissítve: 2011. febr. 7., 07:00 | Megtekintve: 5078

Rohamosan közeledik a Valentin nap, és ha már február 14. a szerelmesek ünnepe, akkor ne feledkezzünk meg a meglepetésekről sem. Teljen ez a nap a romantika jegyében! Figyeljetek, van pár ötletünk!

A szokás Európa nyugati részéről származik ahol úgy tartották, hogy Szent Bálint, Terni püspöke volt a jegyesek és fiatal házasok védőszentje. Számos legenda és csodatételről szóló történet fűződik a nevéhez, de a lényeg, hogy innen indult a mára már egész világot behálózó Valentin őrület. Manapság mindenki a romantikára és kisebb-nagyobb ajándékokra koncentrál ezen a napon, és ebből mi sem maradhatunk ki! Vannak akik egy hangulatos vacsorára szavaznak, és vannak akik párjuk kedvében járva, ajándékkal állítanak be. Egy finom illat, egy szépen csomagolt parfüm minden szerelmesnek kitűnő meglepetés. Olvass tovább, mert most nyerhetsz!

Olvass tovább »


Elbűvölő utazás az illatokkal: Le Voyage D'Hermes

Frissítve: 2010. dec. 20., 06:00 | Megtekintve: 2126

A Hermes divatház parfümjei ugyanolyan legendásak, mind ruhakölteményeik. Ez a 2010-es illat akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes, reklámja pedig meglepően csodálatos.

A Le Voyage D’Hermes parfüm kampányában egy ereje teljében levő ló és egy ártatlan, hófehér galamb utazását, találkozását és szépségét csodálhatjuk meg.

A “Hermész utazása” egy teljesen uniszex, citrusos, semmihez sem hasonlítható illat, amit nevéhez híven gyönyörű látomásba csomagolva vittek reklámfilmre.

Olvass tovább »


Minden héten wellness hétvége a parfumcenter.hu-n!

Frissítve: 2010. dec. 2., 06:00 | Megtekintve: 2223

Találj karácsonyi ajándékot a parfumcenter.hu-n és töltődj fel energiával wellness hétvégéink egyikén!

Regisztrálj adventi nyereményjátékunkra és szabadulj fel a mindennapos rohanás alól a nyugalom szigetén, Sárváron, Balatonszárszón, Keszthelyen vagy Zalakaroson!

Olvass tovább »


Cukormázas Alma parfüm Halloweenre

Frissítve: 2010. okt. 18., 05:00 | Megtekintve: 2910

Fantáziadús nevükkel és csábító formájukkal is megidézik az édes, harapnivaló illatokat a DKNY ünnepi parfümjei.

Tradicionális Halloween édesség a csoki- vagy cukormázzal bevont alma, így a faragott töklámpások mellett ez is helyet kap az ünnepi kirakatokban. A DKNY egy különleges parfüm kollekcióban álmodta újra az étvágygerjesztő illatokat.

Olvass tovább »


Shakira illata: Az S parfüm

Frissítve: 2010. okt. 7., 05:00 | Megtekintve: 4320

A boldogság és jólét illatát palackozta be saját elmondása szerint Shakira, hogy rajongói is ráérezhessenek az élet örömeire.

Az S by Shakira névre hallgató parfüm az első, amivel az énekesnő megpróbálja a kozmetikumok világát is meghódítani.

Az illat édeskés és keleti hangulatú – szantál, vanília, ámbra és jázmin keveredik benne. Az S by Shakira 80 és 50ml-es spray, 150ml-es dezodor és 150ml-es testápoló formájában is kapható lesz.

Olvass tovább »