Halloween blog

Kellemes Halloweent minden olvasónknak!

Frissítve: 2010. nov. 1., 06:00 | Megtekintve: 1425

A Halottak Napja és a Mindenszentek mellett a Halloween is általános ünneppé vált nálunk, amit sok helyen jelmezbállal ünnepelnek. A legjobb jelmezekről ezúttal videót hoztunk a divatrajongóknak.

A halottainkra való elmékezés mellett már a téli időszakot megelőző, jelképes beöltözésnek, közös szórakozásnak is kezd hagyománya kialakulni. Ezért most mi is szeretnénk vidám Halloweent kívánni mindenkinek, és megmutatni, hogyan öltöznek fel 2010-ben a legszexisebb partizók!

Olvass tovább »



Hordanál ilyet? - Halloween kiadás

Frissítve: 2010. okt. 31., 06:00 | Megtekintve: 5233

Nem csak Halloween éjszakáján, az év bármely napján meghökkentő kiegészítő lesz ez a fülbevaló szett. De ha épp nincs ijesztgetős ünnepünk, te akkor is felvennéd?

Ez a rettentő ötletes pár fülbevaló, melynek egyik része pókháló, másik pedig pók, az ASOS-tól rendelhető meg, ára $17.24 (3,370 Ft). Halloween éjszakájára jobb kiegészítőt nem is találhatsz!

Olvass tovább »


Legszexibb jelmezötletek Halloween buliba

Frissítve: 2010. okt. 24., 05:00 | Megtekintve: 18952

Kezdjük mi is átvenni a Halloween ünneplésének szokását, sok helyen rendeznek partikat boszorkány, vámpír, szellem jelmezes témával. Legyél szexis ott is!

Azt gondolod, egy vámpír vagy szellem nem lehet bolondosan csábító, és le kell mondanod a buli kedvéért a szexis megjelenésről? Akkor mutatunk neked néhány jelmezt, amikkel garantáltan csini leszel még a Halloween partin is! Öltözz fel így, nem is nehéz!

Olvass tovább »



Halloween lidércnyomás pólók a Springfieldnél!

Frissítve: 2010. okt. 23., 05:00 | Megtekintve: 4632

A Springfield Tim Burton univerzumába látogat, és stílszerűen egy hat pólóból álló limitált kollekció elindításával ünnepli meg a Halloweent.

A Karácsonyi lidércnyomás című Tim Burton film alakjait eleveníti fel ez az aranyos halloweeni póló kollekció, aminek nők és férfiak egyaránt találnak a közelgő ünnephez illő darabokat.

Olvass tovább »


Cukormázas Alma parfüm Halloweenre

Frissítve: 2010. okt. 18., 05:00 | Megtekintve: 2910

Fantáziadús nevükkel és csábító formájukkal is megidézik az édes, harapnivaló illatokat a DKNY ünnepi parfümjei.

Tradicionális Halloween édesség a csoki- vagy cukormázzal bevont alma, így a faragott töklámpások mellett ez is helyet kap az ünnepi kirakatokban. A DKNY egy különleges parfüm kollekcióban álmodta újra az étvágygerjesztő illatokat.

Olvass tovább »


Halloween fehérneműk: A cuki vámpírlány

Frissítve: 2010. okt. 9., 05:00 | Megtekintve: 3262

Készülj rendhagyó módon a Halloween-re: itt vannak a világ legcukibb vámpírjaival díszített bugyik, pizsik, táskák és más apróságok.

A women’ secret idén sem hanyagolja el az igazán csajos holmik rajongóit, és a tradicionális halloweeni ünneplésre máris kihozták aranyosan kísérteties kollekciójukat.

Olvass tovább »


6 szexis Halloween jelmez buliba

Frissítve: 2009. okt. 27., 11:58 | Megtekintve: 43959

Öltözz szexis vámpírnak, buja boszorkánynak vagy csábító kalózlánynak a szekrényedben levő ruhák és néhány mókás kiegészítő segítségével!

Október 31. a töklámpások, jelmezbálok és Halloween bulik ideje. Ma már nem csak a gyerekek öltöznek be, hódítanak a jelmezes partyk, ahol egy éjszakára mindenki átalakul valamilyen – nem feltétlenül ijesztő – figurává. Te is megvillanthatod bohókás és bevállalós oldaladat ezekben az ünnephez illő, mégis csábítóan csajos Halloween szerelésekben!

Olvass tovább »