Ékszer blog

Forró ékszerek melengetnek télen: itt a VEZUVIO

Frissítve: 2013. dec. 3., 10:12 | Megtekintve: 113180

A hang’on’you új, téli kollekciójának gyökerei a perzselő, olasz nyárba nyúlnak vissza, hogy a havazás közepette elhozzák neked egy vulkán forróságát és világokat megdöntő erejét.

A VEZUVIO fantázianevű téli kollekciót rendhagyó módon az azúrkék tenger, az aranyló napsütés, és egy néhai természetfeletti óriás, a Vezúv mára kopár kürtőjének feledhetetlen élménye ihlette.

Olvass tovább »



Cruciani Style – karkötő PSY módra

Frissítve: 2013. ápr. 2., 08:00 | Megtekintve: 48460

A Gangnam Style előadója sokkal többet inspirált a táncmozdulatait utánzó rajongói videóknál. A PSY által ihletett karkötők már hozzánk is megérkeztek!

PSY, a koreai rapper a világot már meghódította Gangnam Style című slágerével, amely minden videoklip letöltési rekordot megdöntött. Most az ő tiszteletére kiadott karkötő kollekció hódít, melynek darabjait maga PSY is előszeretettel viseli.

Olvass tovább »


Valentin-napi ajándék: PANDORA ékszerek

Frissítve: 2013. febr. 4., 08:00 | Megtekintve: 23935

Közeledik február 14, a szerelmesek napja. Az igazi férfiak tudják, hogy Valentin napon kell elvetniük a magokat, ha szeretnék, hogy azok tavasszal kikeljenek.

Ugyan néha még a tél hideg szele vacogtat minket, de a Valentin nap eljövetele már a tavasz melegségének előérzetével tölti el lelkünket.

A PANDORA ebben az évben is különleges kollekcióval készül fel. Ha valaki február 8. és 14. között minimum 25 900 forint értékben vásárol, meglepetésként egy LOVE feliratú sterling ezüst charmot kap ajándékba.

Olvass tovább »



Budapest art: ÉKEZET nyitott műhely és galéria

Frissítve: 2013. jan. 28., 08:01 | Megtekintve: 17834

Végre egy pozitív üzenetet hordozó, valódi kulturális értéket teremtő kezdeményezés Budapesten! Az ÉKEZET galériában egy csésze kávé mellett találhatod meg az ékszert, ami első pillantásra megszólít.


Fotó: Trunkó Bálint

A Hajós u. 41. sz. alatti ÉKEZET galéria megnyitásával három ötvösművész, Kerékgyártó Szilvia, Besnyői Rita és Dés-Kertész Dóra közös álma valósult meg. Céljuk egy Budapesten eddig szinte ismeretlen műfaj, a nyitott műhely-galéria meghonosítása volt, amely egyszerre alkotó műhely, kiállító tér, és kreatív találkozóhely.

Olvass tovább »


Nyílik Michal Negrin első üzlete Magyarországon

Frissítve: 2012. szept. 3., 09:00 | Megtekintve: 4822

Színek, optimista hangulat, részletgazdagság és nőies romantika: ezek a jelzők illenek leginkább e fantáziavilág alkotásaihoz, melyek az ikonikus tervezőnő, Michal Negrin nevét viselik.

A világszerte 23 országban elérhető különleges márka végre Budapesten is megnyitja kapuit, mégpedig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Olvass tovább »


Augusztus ékköve: Peridot, Kleopátra kedvence

Frissítve: 2012. aug. 6., 06:49 | Megtekintve: 3844

A Peridot a smaragd testvére, a féltékenység és az irigység elűzője. Szeretetet, barátságot és boldogságot ad, közben csillapítja a zöld színnel azonosított negatív tulajdonságokat.

Kleopátra kedvenc ékköve sikert, szerencsét és békét nyújt viselőjének. A leggyakrabban a frissen nyírt fűre emlékeztető színe enyhülést hoz a hőségben, és tökéletes kiegészítője bármelyik lenge nyári öltözetnek, így nem csoda, hogy az egyik legmelegebb hónap képviselője.

Olvass tovább »


Július a bátorság hava az ékszereknél: Karneol

Frissítve: 2012. júl. 3., 08:16 | Megtekintve: 3781

Július izzó napszínű ékköve, a karneol fénylett már az egyiptomi fáraók ékszerein, érdemes viselnünk, ha erőre és bátorságra van szükségünk, vagy ha prezentációra, vizsgára készülünk.

Neve a latin „Corneolus”, a Magyarországon is termő, piros gyümölcsöt hozó somcserje nevéből származik. Élénk narancssárgától egészen a rozsda- és barnásvörösig bármilyen árnyalatban előfordul.

Olvass tovább »


Június: Az igazi nő jelképe, a Holdkő

Frissítve: 2012. jún. 4., 13:33 | Megtekintve: 4385

Június kövét, a holdkövet a hindu legendák szerint a holdfény sugarai hozták létre. Úgy hitték, teliholdkor szájba véve láthatóvá válik a jövő.

A holdkő a legkeresettebb és legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét a felhőkön átszökő holdfényhez hasonló, félig áttetsző fehér színéről és selymes fényéről kapta, de számos színárnyalatban létezik.

Olvass tovább »


Május köve: Krizopráz, a barátság ékköve

Frissítve: 2012. máj. 16., 10:00 | Megtekintve: 3786

A Pandora új sorozatában minden hónapban bemutatja az időszak aktuális ékkövét, így az egyes kövek jelentésének megismerésén keresztül még csodás, trendi ékszereket is láthatunk.

Májust a barátság és a megértés köve uralja. A krizopráz reményt és önbizalmat ad, segít elfogadni önmagunkat és környezetünket. Lendülettel és univerzális energiákkal tölt fel.

Olvass tovább »


Anna Dello Russo szenzációs kiegészítői a H&M-ben

Frissítve: 2012. máj. 3., 11:23 | Megtekintve: 3054

Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most a H&M számára készített speciális kiegészítő-kollekciót.

Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki. A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció 2012 október 4-től lesz kapható a világ kb. 140 üzletében és online.

Olvass tovább »