Kiegészítő blog

Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 161424

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »



Anna Dello Russo szenzációs kiegészítői a H&M-ben

Frissítve: 2012. máj. 3., 11:23 | Megtekintve: 3054

Anna Dello Russo, a blogszféra bálványa, akinek összeállításait divatfotósok és bloggerek vég nélkül dokumentálják és publikálják a világhálón, most a H&M számára készített speciális kiegészítő-kollekciót.

Az ellenállhatatlanul fényűző, gazdagon díszített és játékos termékválaszték Dello Russo ornamentikus ízlését fejezi ki. A bizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció 2012 október 4-től lesz kapható a világ kb. 140 üzletében és online.

Olvass tovább »


A legújabb darabok a H&M-nél

Frissítve: 2010. nov. 22., 06:00 | Megtekintve: 6654

Mivel a H&M őszi-téli kollekciója még tartogat újdonságokat, érdemes figyelni, mi ér el a friss darabokból a hazai üzletekbe.

Ezeket a felsőket, ruhákat és kiegészítőket már lehet kapni a legtöbb európai H&M üzletben. A 2010 őszi-téli kollekció egésze lassacskán talán hozzánk is megérkezik – ha látjátok ezeket a holmikat a boltban, ne felejtsetek el szólni nekünk is!

Olvass tovább »



A Springfield újdonsága: Lifestyle Accessories

Frissítve: 2010. nov. 20., 06:00 | Megtekintve: 2973

Az új vonal izgalmas kiegészítőket tartalmaz, amik nemcsak megfűszerezik a mindennapokat, de a megjelenésedet is egyedibbé teszik.

Az üzletekben már kaphatóak a Springfield új kiegészítői. A kollekció részeként élénk színű karórákat, matricákat, kitűzőket, ruhára varrható díszítőelemeket találsz.

Olvass tovább »


Idén ősszel új formában a leggings!

Frissítve: 2009. okt. 24., 12:50 | Megtekintve: 6373

A mindig megújuló lábfej nélküli harisnyanadrág most sem maradhat ki a ruhatárunkból! Ősszel a bőrhatású leggings a trendi!

Óriási tért hódított már eddig is a lábfej nélküli harisnyanadrág. Még Lindsay Lohan is úgy döntött egy időben, hogy leggings tervezésre adja a fejét.
Ismertük a csipkés változatot vagy a színes verziót – a közkedvelt fekete mellett – ám most a bőrhatású leggings tört be a piacra, amivel egyre több üzletben találkozhatunk!
Mutatunk pár kollekciót, ahogyan te is beépítheted ruhatáradba ezt az új darabot!

Olvass tovább »


A divat ördöge a részletekben lakik

Frissítve: 2009. szept. 14., 14:13 | Megtekintve: 2962

Az igazán stílusos nőt az különbözteti meg a többiektől, hogy a táskától a kesztyűig minden kiegészítője tökéletes harmóniában van.

A Furla kollekciók a kifinomult, stílusos, divatérzékeny nőknek készülnek, akik a ruháik mellett a kiegészítőikben is megmutatják önmagukat. Ők azok, akik jól tudják: a kalaptól a pénztárcáig, a brosstól a kulcstartóig minden részlet számít.

Nézd meg a 2009 őszi-téli Furla kollekció kiegészítőit és válogass magadnak tökéletes összeállításokat.

Táska, kalap, kesztyű

Olvass tovább »


Divatszimbólum: Ray Ban napszemüveg

Frissítve: 2008. ápr. 5., 14:23 | Megtekintve: 28501

Tudj meg mindent a férfiasság örök szimbólumává vált Ray Ban eredetéről a divattörténelemmel foglalkozó cikksorozat most következő részében!

A Honda F1 autóversenyzői mást nem vehetnek fel, Tom Cruise pilótaként a Top Gun-ban viselte, a mindig kemény bűnözőket játszó Michael Madsen-nek pedig hivatalosan ismertetőjegyévé vált a Ray Ban napszemüveg. A cég 1937-ben dobta piacra a szélesebb rétegeknek szóló Aviator modellt, miután a hadseregnek és a tengerészetnek már régóta gyártottak hasonló darabokat.

Az Aviator feltalálását a katonák inspirálták, akik a sivatag tűző napsütésében szépen lebarnultak, ám védőszemüvegeik mindig tojás alakú, hófehér foltokat hagytak két szemük körül. A széles lencséjű napszemüvegek rögtön népszerűek lettek a seregben, hiszen biztosították, hogy a katonák ne tűnjenek kisminkelt bohócnak egy-egy hadművelet után, ráadásul a keret orrnyereg feletti, íves részébe remekül be tudtak tűzni egy szál cigarettát.

A 70-es évek után megkezdődött a háborús filmek hadjárata, ezzel együtt pedig végre a nagyközönség is megismerte az aviator napszemüveget. Óriási népszerűségre tett szert hirtelen a Ray Ban, ami a Top Gun mozikba kerülése után meglepő mértékig fokozódott. Azóta számtalan filmben és híresség arcán tűntek fel a márka különböző modelljei, a divatvilág minden napsütéses évszak előtt újra és újra felfedezi őket magának.
Ennek legjobb bizonyítéka, hogy 70. születésnapjuk alkalmából a Ray Ban tavaly 25.000, arany és platina keretes ünnepi darabot adott ki, amit a hű rajongók szinte azonnal elkapkodtak.

Ajánljuk még:
h3. Napszemüvegek a piactéren


Sapka nélkül vagy sapkában?

Frissítve: 2007. nov. 20., 03:40 | Megtekintve: 3191

Te melyik táborba tartozol? Inkább felhúzod a meleg sapkát és búcsút mondasz a frizurádnak, vagy tűröd a hideget és szuper hajjal pompázol?

Elég korán érkezett idén novemberben a hideg idő, és ha ez így marad, akkor egyre inkább arra kényszerülünk – hogy sajna vagy nem sajna – valami meleget húzzunk a fejünkre.

Nos ha már hideg és sapka, akkor legalább valami trendibb, jópofa darab legyen, amit élvezettel csapunk a fejünkre egy laza mozdulattal, tudomásul véve, hogy később a levételekor a hajunk össze-vissza áll. Ez van. Néha nyom, kényelmetlen, nyomot hagy a homlokunkon, de azért ha tetszik, álljuk a sarat. Van akinek annyira jól tud állni bármilyen fazonú sapka, és van akinek sehogy sem jön össze(tuti hogy ők vannak többen), nos nekik szeretnék egy-két tanáccsal szolgálni.

 

Nem csak a fazonon múlik, hanem azon is, hogy hogyan helyezzük fel! Akinek pl. picit széles az arca, az ezeket a kötött sildes vagy svájci jellegű sapkákat próbálja meg lehetőleg nem egyenesen a fejébe húzni, hanem megdöntve oldalra, az mindig bejön, a megfelelő dőlési szöget ki kell a tükörben kísérletezni. Az is keskenyíti az arcot optikailag, ha a hajad csak az egyik oldalon lóg ki a sapka alól vagy féloldalasra van copfozva. Van mondjuk olyan sapka, ami viszont úgy mutat jól, ha nyílegyenesen és jó mélyen a fejedbe húzod, ezek azok a military jellegű “Lenin” sapkák, de most inkább a szövet, vagy kötött barett sapkák a menők, amiket Penélope Cruz is előszeretettel visel.

Mutatok is a téli “Designed by Penélope Cruiz for MNG” kollekcióból egy pár tényleg nagyon jó darabot, melyeket megtalálhatsz a piactéren, a kiegészítők között is.

 

Egy biztos: egy nagyon jó tulajdonsága azért mindenen felül van a sapkának, ha nem volt időd hajat mosni, akkor szinte kötelező és hálás darab.

Ajánljuk még:
h3. Sapkák a piactéren