Összeállítás blog

5 tavaszi kabát

Frissítve: 2011. febr. 11., 08:50 | Megtekintve: 16729

Már-már el is pakolhatjuk a téli kabátokat, napközben nyugodtan felkaphatjuk a kora tavaszi időjárásra kitalált kabátkákat. Kicsit körbenéztünk a boltokban, hogy hol, mit szerezhetünk be az idei szezonra.

Nem sokat változott a trend a tavalyihoz képest a fazonok és a színek tekintetében. A szokásos, klasszikus megoldások megmaradtak, a fekete, barna, bézs és fehér színek még mindig többségben vannak.

Először a Zarában futottunk bele a tavaszi kabátkollekcióba, a dupla soros megoldás még mindig hódít, emellett pedig a bézs szín szintén terítéken van most is.

Az Orsay tavaszi darabjai nőiesek, jók az anyagok és szépek a színek.
Nekünk ez volt a kedvencünk:

Ezek után a Mangot vettük célba. Úgy látszik a ballon nem megy ki a divatból most sem. Ezeket a kabátokat még Colombo is megirigyelné, már csak a szivarka hiányzik.

Olvass tovább »



Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Frissítve: 2010. okt. 17., 05:01 | Megtekintve: 3343

Kiválasztottunk 4 férfi és 4 női összeállítást a Springfield különféle stílusokat felvonultató, 2010 őszi kollekciójából, ami inspirálhatja öltözködésedet.

Ha most frissíted ruhatáradat, vagy folyamatosan keresed az új és izgalmas stílusokat, meríts inspirációt ebből a 4 összeállításból! Bár a Springfield kollekció darabjaiból állnak össze, nem kötelező ragaszkodnod a márkához, ha hasonló külsőt szeretnél.

Olvass tovább »


6 tipikus fesztivál ruhatípus - lányokon

Frissítve: 2010. aug. 10., 05:00 | Megtekintve: 2893

Te is láttad már őket, ha jártál fesztiválon. Itt van az emós, az extrém, a csini, a "tök mindegy csak bulizzunk" típus... Ugye, hogy te is valahogy így öltözöl fel a hosszú fesztiválokra?

Elindult a Sziget, egy hétig ismét aktuális a fesztiválcucc! A koncerteken felbukkanó lányok között megfigyelhetők jól elkülönő típusok, a trenditől az igénytelenig. A lista persze nem teljes, nyugodtan kiegészíthető!

Olvass tovább »



Tavaszi Trendtipp

Frissítve: 2010. ápr. 1., 05:00 | Megtekintve: 3261

Íme egy összeállítás a 2010-es trend jegyében! :)

Ezt a kollekciót úgy állítottuk össze, hogy az megfeleljen a 2010-es trendnek.

A pasztell, natúr színek ebben az évben is hódítanak, a cipő magasított talpa teljesen megfelel az idei cipődivatnak, ezen kívül a vagány, rövid bőrkabátokat is mindenki keresi a boltokban!

Olvass tovább »


Bőrdzseki a tuti!

Frissítve: 2009. nov. 15., 09:00 | Megtekintve: 8452

Az utcán már nem a pufikabátok széles skáláját láthatjuk, most a bőrdzsekik vannak a porondon! Talán mindnyájan jobban örülünk az új divatnak :)

Egyre vagányabb és sokszínűbb bőrdzsekikkel találkozhatunk a boltokban. Akármilyen stílusú is legyél, biztos te is találsz kedvedre valót!

Mutatunk néhányat!

Olvass tovább »


Így öltözz napközben és este, ha nincs időd hazamenni

Frissítve: 2009. okt. 27., 19:04 | Megtekintve: 6693

Ajánlatunkkal átváltozhatsz estére még akkor is, ha nincs időd hazamenni és átöltözni.

Egy-két aprósággal napközben és este is tündökölhetsz!

Olvass tovább »


6 szexis Halloween jelmez buliba

Frissítve: 2009. okt. 27., 11:58 | Megtekintve: 43959

Öltözz szexis vámpírnak, buja boszorkánynak vagy csábító kalózlánynak a szekrényedben levő ruhák és néhány mókás kiegészítő segítségével!

Október 31. a töklámpások, jelmezbálok és Halloween bulik ideje. Ma már nem csak a gyerekek öltöznek be, hódítanak a jelmezes partyk, ahol egy éjszakára mindenki átalakul valamilyen – nem feltétlenül ijesztő – figurává. Te is megvillanthatod bohókás és bevállalós oldaladat ezekben az ünnephez illő, mégis csábítóan csajos Halloween szerelésekben!

Olvass tovább »


Idén ősszel új formában a leggings!

Frissítve: 2009. okt. 24., 12:50 | Megtekintve: 6373

A mindig megújuló lábfej nélküli harisnyanadrág most sem maradhat ki a ruhatárunkból! Ősszel a bőrhatású leggings a trendi!

Óriási tért hódított már eddig is a lábfej nélküli harisnyanadrág. Még Lindsay Lohan is úgy döntött egy időben, hogy leggings tervezésre adja a fejét.
Ismertük a csipkés változatot vagy a színes verziót – a közkedvelt fekete mellett – ám most a bőrhatású leggings tört be a piacra, amivel egyre több üzletben találkozhatunk!
Mutatunk pár kollekciót, ahogyan te is beépítheted ruhatáradba ezt az új darabot!

Olvass tovább »


Szürke lesz a fő szín 2009/2010-ben

Frissítve: 2009. okt. 18., 13:13 | Megtekintve: 5568

Kulcsszerepet játszik a nagy tervezők bemutatóiban a szürke szín. Hordjuk mi is bátran, de okosan!

Chanel, Armani, Givenchy és Jean Paul Gaultier őszi-téli kollekcióiban is nagy hangsúlyt kaptak a szürke árnyalatai. Talán mi is szívesen hordjuk hűvös téli napokon. De vigyáznunk is kell ezzel a színnel, ha nem szeretnénk, hogy „irodai aktakukacnak” vagy „szürke egérnek” skatulyáznának be bennünket.

Olvass tovább »


Hogyan öltöztesd fel a pasidat?

Frissítve: 2009. okt. 15., 10:31 | Megtekintve: 3127

Hogyan változtathatod át a párodat, hogy mindig úgy nézzen ki, mintha divatlapból lépett volna ki?


Stílustippünkkel kiváló eredményt érhetsz el!

Olvass tovább »