Üzlet blog

Új márka a MOM Parkban: MOHITO

Frissítve: 2014. jan. 6., 14:32 | Megtekintve: 119320

A MOM Parkban nyitotta meg első üzletét a városi eleganciát és egyedi vonalakat kedvelő nők legújabb mekkája, MOHITO. A brand kollekcióit fiatal nőkre tervezték, akiknek stílusa egyszerre moder és időtlenül klasszikus.

A tervezők olyan ruhákat álmodtak, amelyekben egyszerre keverednek a modern és retró stílusjegyek, szabásvonalak, így sajátos hangulatú, elegáns darabok születtek. A 2013-as őszi-téli kollekcióban például a 60-as évek divatját értelmezik újra, fekete-fehér mintákat kombinálva élénk színekkel és kobalttal.

Olvass tovább »



Itt a tavasz legjobb része, az új Nü by staff kollekció

Frissítve: 2013. márc. 12., 09:42 | Megtekintve: 37502

Megérkeztek az első képek a Nü by staff tavaszi kollekciójáról - és az új darabok hamarosan a Király utcában is felbukkannak! Láttad már, milyen csodákat tartogat számodra a Brandshop idén tavasszal?

A dán Nü by staff márka egyedülálló kollekciói mindig elkápráztatnak minket, de a 2013 tavaszára tervezett darabok minden eddiginél jobban kellenének a szekrényünkbe. Nagy szerencse, hogy a Brandshop24 üzletének köszönhetően tényleg haza is vihetjük őket!

Olvass tovább »


Debenhams üzletet nyit Magyarországon

Frissítve: 2011. márc. 4., 09:21 | Megtekintve: 5905

A világszerte ismert londoni Debenhams mostantól elérhető közelségbe kerül! Az exkluzív márkáknak és híres tervezőknek köszönhetően a brit áruházlánc minden bizonnyal hazánkban is a divattrend formálói közé kerül hamarosan.

A Debenhams idén tavasszal a WestEnd City Center-ben több mint 45 ezer női, férfi és gyermek ruházati cikkel, lábbelivel, fehérneművel és kiegészítővel, valamint lakberendezési tárgyakkal mutatkozik be 2100 négyzetméteren. A “Designers at Debenhams” galéria egyedülálló koncepciója olyan híres nemzetközi tervezők eredeti kollekcióit vonultatja fel, mint Julien Macdonald, Ben de Lisi, John Rocha, Jasper Conran vagy St George by Duffer. A londoni áruházban a legjobb nevekkel fémjelzett divatirányzatokat kapjuk – megfizethető áron.

Az egyik üzletfront Londonban

Olvass tovább »



Forródróton: Teljes arculatváltás és új koncepció a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 14., 06:00 | Megtekintve: 3709

A Vanity elsőként értesült a hírről, hogy a márka teljes megújuláson és átalakításon esett át, így 2011 tavaszán egy vadonatúj Pimkie mutatkozik be a régi és új közönségnek egyaránt. Az arculat, a logó, a boltbelső és a kollekció is vérfrissítést kapott.

A 2011-es tavaszi-nyári kollekció amely egy új tervező csapat munkáját dicséri, már kapható az üzletekben. A tervezőgárda cseréjének oka az volt, hogy a célcsoportot de főleg a kollekciót illetően változott a Pimkie koncepciója. Alapvetően a 20 év körüli, fiatal lányokat vették most is célba, de ez a kollekció már frissebbre, üdébbre és lendületesebbre sikerült.

2011-es kollekció: frissebb, üdébb, lendületesebb, íme az “új Pimkie Girl” és a tavasz 3 meghatározó stílusa!

Az arculat sem maradhatott ki a megújulásból, a márka grafikai csoportja új logót álmodott a Pimkienek. Ha kiváncsi vagy, hogy hogy sikerült, olvass tovább és máris megtudod!

Olvass tovább »


5 tavaszi kabát

Frissítve: 2011. febr. 11., 08:50 | Megtekintve: 16729

Már-már el is pakolhatjuk a téli kabátokat, napközben nyugodtan felkaphatjuk a kora tavaszi időjárásra kitalált kabátkákat. Kicsit körbenéztünk a boltokban, hogy hol, mit szerezhetünk be az idei szezonra.

Nem sokat változott a trend a tavalyihoz képest a fazonok és a színek tekintetében. A szokásos, klasszikus megoldások megmaradtak, a fekete, barna, bézs és fehér színek még mindig többségben vannak.

Először a Zarában futottunk bele a tavaszi kabátkollekcióba, a dupla soros megoldás még mindig hódít, emellett pedig a bézs szín szintén terítéken van most is.

Az Orsay tavaszi darabjai nőiesek, jók az anyagok és szépek a színek.
Nekünk ez volt a kedvencünk:

Ezek után a Mangot vettük célba. Úgy látszik a ballon nem megy ki a divatból most sem. Ezeket a kabátokat még Colombo is megirigyelné, már csak a szivarka hiányzik.

Olvass tovább »


Forródróton: legújabb üzletnyitások!

Frissítve: 2010. máj. 19., 10:52 | Megtekintve: 7165

Forródróton kaptuk az olasz Calzedonia, Intimissimi és Tezenis márkák magyarországi sajtóosztályától a hírt, hogy újabb üzletekkel bővül a láncolat.

Kiváncsiak vagytok?
Lássuk, hova mehetünk még ezentúl stílusos, jól megkomponált fürdőruhákért és könnyű, laza, szexi fehérneműkért a városban.

Olvass tovább »


Nagymellű csajok paradicsoma: Bravissima

Frissítve: 2009. szept. 25., 14:03 | Megtekintve: 8774

Ha túl nagy melleid miatt eddig nem élvezted a fehérnemű vásárlást, most majd fogod! Megjött a szexis és kényelmes extra méretű fehérneműk új kollekciója.

A Bravissima webáruház olyan nagymellű hölgyeknek kínál fehérneműt és fürdőruhát, akiket nem olyan régen még figyelmen kívül hagytak a fehérneműgyártók. Nekik általában választaniuk kellett, hogy kényelmesen vagy csinosan érezzék magukat – de ez mára megváltozott.

Julianne merevítős melltartó, Smoothing vállpánt nélküli melltartó

Olvass tovább »


Lázadjunk együtt az árak ellen!

Frissítve: 2009. szept. 17., 12:09 | Megtekintve: 2213

Lázadj velünk, használd ki a 30%-os Springfield kedvezményt és a bónusz akciót most, amíg még tart!

A Springfield 30%-os árengedmény akciója szeptember 17-től 20-ig tart. Érvényesítéséhez csak nyomtasd ki a cikkben található kupont és mutasd fel a kasszánál.

Az akcióhoz ráadásul most egy másik kedvezménycsomag is párosul!

Olvass tovább »


Carrie Bradshaw kedvence a Designer Outlet-ben!

Frissítve: 2009. szept. 11., 07:00 | Megtekintve: 7957

Ha eddig csak a tévében csodáltad a Szex és New York hősnőjének trendi Jimmy Choo darabjait, most eljött a pillanat, hogy vegyél egyet magadnak is!

A neves világmárkákkal teli Designer Outlet egy újabb híres és csodálatos tervező darabjaival gazdagodott: megérkeztek a Jimmy Choo táskák!

Olvass tovább »


Paris Hilton videó a COIN megnyitóról

Frissítve: 2009. szept. 8., 16:00 | Megtekintve: 3235

Elkészült a Vanity saját, exkluzív videója Paris Hilton budapesti tartózkodásáról, a COIN divatbemutatóról és sajtótájékoztatóról. Nézd meg te is Paris-t!

A szeptember 3-án tartott, nagyszabású COIN áruház megnyitóról, ahol Paris Hilton volt a díszvendég, már részletesen beszámoltunk.

De ezúttal nem csak fotókat, hanem videót is készítettünk mindkét eseményen. Nézd meg a Vanity exkluzív összeállítását Paris Magyarországon töltött napjáról!

Olvass tovább »