Paris hilton blog

Nagyon korán jöttek Paris Hilton cipői

Frissítve: 2010. szept. 2., 05:01 | Megtekintve: 4352

Paris Hilton ismét megmutatott valamit, amit mások még nem mertek. A 2011 tavaszi cipőkollekcióját! Ezek a korán érkező darabok már most megjósolják a trendeket.

A 2011 tavaszára tervezett Paris Hilton kollekciót már most megnézhetjük, sőt, jó előre be is vásárolhatunk belőle – bár ezeket a cuki, világos színű balerinákat és magassarkúkat a téli zimankóban aligha hordhatjuk majd. Nézd meg Paris tavaszi kínálatát!

Olvass tovább »



DivatCsirip: Egy perc az életükből

Frissítve: 2009. okt. 19., 19:10 | Megtekintve: 2193

A divatvilág alakjai is megosztják életüket a Twitteren - most az elmúlt hét legjobb bejegyzéseiből szemezgetünk. Karl Lagerfeld, Paris Hilton, Stella McCartney és mások!

A tervezők, modellek és egyéb divatcelebek ugyanolyan emberek, mint bárki más a Twitteren. De amikor ők megosztják hétköznapjaik részleteit, akkor bemutatókról, ruhatervezésről, a divatvilág működésének rejtelmeiről tudhatunk meg többet. Összeválogattuk a múlt hét legérdekesebb tweetjeit:

Olvass tovább »


Paris Hilton videó a COIN megnyitóról

Frissítve: 2009. szept. 8., 16:00 | Megtekintve: 3235

Elkészült a Vanity saját, exkluzív videója Paris Hilton budapesti tartózkodásáról, a COIN divatbemutatóról és sajtótájékoztatóról. Nézd meg te is Paris-t!

A szeptember 3-án tartott, nagyszabású COIN áruház megnyitóról, ahol Paris Hilton volt a díszvendég, már részletesen beszámoltunk.

De ezúttal nem csak fotókat, hanem videót is készítettünk mindkét eseményen. Nézd meg a Vanity exkluzív összeállítását Paris Magyarországon töltött napjáról!

Olvass tovább »



Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Frissítve: 2009. szept. 4., 16:58 | Megtekintve: 6313

Budapestre jött Paris Hilton, új kollekcióját mutatta be a COIN áruház megnyitóján - mi ott voltunk és részletesen beszámolunk róla.

„Az est házigazdája Paris Hilton lesz” – ez állt a COIN megnyitójának meghívóján, és mi kíváncsian vártuk az eseményt, hisz nem mindennapos dolog, hogy az örökösnő hazánkba látogat. Mikor a megnyitó előtti este Paris azt írta a twitteren: „Megérkeztem Budapestre, alig várom már a kollekcióm bemutatóját!” minden kétségünk eloszlott.

Olvass tovább »