Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban

Frissítve: 2009. szept. 4., 16:58 | Megtekintve: 6313

Budapestre jött Paris Hilton, új kollekcióját mutatta be a COIN áruház megnyitóján - mi ott voltunk és részletesen beszámolunk róla.


„Az est házigazdája Paris Hilton lesz” – ez állt a COIN megnyitójának meghívóján, és mi kíváncsian vártuk az eseményt, hisz nem mindennapos dolog, hogy az örökösnő hazánkba látogat. Mikor a megnyitó előtti este Paris azt írta a twitteren: „Megérkeztem Budapestre, alig várom már a kollekcióm bemutatóját!” minden kétségünk eloszlott.

Szeptember 3-án reggel a Dorottya Palota előtt, fotósok és újságírók izgatott tömegével együtt vártuk ki, hogy beengedjenek a csodálatos, új COIN áruházban tartott sajtótájékoztatóra. A Pollack Mihály tervei alapján készült műemlék-palota teljes alsó szintjén, 1.250 nm-en alakították ki az olasz vásárlási élményt nyújtó áruházat, ami kívül-belül lélegzetelállítóan szép és stílusos.

Stefano Beraldo ügyvezető igazgató a tájékoztatón látható büszkeséggel beszélt a magyarországi beruházásról és a COIN többi boltjáról, üzletpolitikájáról, pénzügyi terveikről – rögtön éreztük, hogy a vezetőség tagjai szeretetteljesen viselik szívükön a budapesti COIN sorsát, nagy családi vállalkozásként tekintve rá. Akárcsak mi, ők is sokat várnak az új áruháztól.

Paris Hilton, szakács és üzletasszony

Aztán hirtelen felbolydult a terem, ahogy felkonferálták a sztárvendéget: Paris Hilton egy saját tervezésű, ragyogó fehér ruhában, testőrök gyűrűjében jelent meg, két tervezőtársával az oldalán. Rengeteg emberrel telezsúfolt, hatalmas termekre kicsit sem jellemző csend és áhítat kísérte, ahogy helyet foglalt a pulpituson, várva a kérdéseket. Először személyes témákra kitérve elmondta, a világ tévesen hiszi róla azt, hogy elkényeztetett milliárdosként semmittevéssel tölti az idejét, mivel ő folyamatosan keményen dolgozik divattervezői és énekesnői karrierjén, így komoly üzletasszonynak tartja magát. Kevés szabadidejében pedig például főzni is szeret. Ha ez tényleg így van, akkor nagyon eltalálta ajándékát az a magyar riporter, aki pár perccel később egy angol nyelvű magyaros szakácskönyvet nyújtott át neki.

Megtudtuk, hogy az idei őszi szezonban Paris szaggatott farmert, neon színeket és flitteres cuccokat fog viselni, és bárhol jár a világban, mindenhol tud a helyi divatból inspirációt meríteni. Új, COIN-ban kapható kollekciója pedig teljes egészében tükrözi jelenlegi ízlését. Paris végig nagyon kedves, mosolygós és türelmes volt, a tört angolsággal elhangzó kérdések sem jelentettek gondot neki és interjú közben is figyelt a divatra – az egyik újságírónak a felsőjét, egy másiknak a fülbevalóját dícsérte meg. Nagyjából negyed óra és pár kiosztott autogramm után, testőrei segítségével ugyanolyan hirtelen és ragyogóan tűnt el, mint ahogy jött – úgyhogy az olasz falatkákat kínáló pincérek között kiszlalomozva estig mi is elhagytuk a palotát.

Divatbemutató, celebek és Paris

Az esti divatbemutatóra átalakították a COIN belsejét, hogy a modellek végig tudjanak sétálni a felállított széksorok között. Még nagyobb tömeg, még több kamera és rengeteg magyar sztárvendég jelent meg – a nézők soraiban kiszúrt hírességek között volt például Csisztu Zsuzsa, Steiner Kristóf, Valkó Eszter, Szalontai Szilvi, Pantinchin Edina, Gallusz Niki, Sarka Kata és Hajdú Péter, Bálint Antónia, Rába Tímea és a Madonna koncert révén ismertté vált Vajtó Lajos, a Kincsem Park ügyvezetője. Jelentős késéssel, de végül maga Paris is besétált, hogy a színes reflektorok kereszttüzében helyet foglaljon a kifutó mellett, és kezdődhetett a műsor.

A bemutató a COIN-ban kapható márkák őszi-téli kollekcióiból állt – Richmond, Miss Sixty, Liu Jo, Blauer, G-Star Raw, Baby Angel – a különböző stílusú férfi és női darabok márkáját a minden falon ott virító óriástévékről olvashattuk le. Persze legjobban mindenki a show végén felbukkanó, Paris tervezte kollekciót várta, és izgatott hangzavar támadt, mikor végre megjelent a Paris Hilton felirat a tévéken. Maga Paris is – aki a bemutatót színpadias dúdolgatással, kézitükrébe percenként belepillantva ücsörögte végig – elégedetten nézte a saját ruháiban vonuló modelleket. A kollekcióban első ránézésre sok a kalap és sapka, másodikként pedig Paris csivavájának sziluettje tűnik fel, ami jópár darabon fellelhető. A felsőkön „I’m with Paris” és „Sexy Chic” feliratok, csillogó flitterek, retro minták, metál- és neonszínek vannak. A 80-as évek hangulata egy kis modern fricskával, Paris-es stílusban, de jóval elérhetőbb árakon, mint amennyiből az örökösnő maga öltözik. A bemutató végén Paris büszkén vonult ki modelljei után és mindenki szétszéledt nézelődni.

Végül pedig mi, Vanity csajok is becsatlakoztunk azon kiváltságosok táborába, akik elsőként vásárolhattak a hivatalosan ma délután nyitó COIN-ban – egy nyaklánccal, fülbevalóval és sapkával gazdagabban sétáltunk ki az éjszakába.

Paris ma már Velencében tölti az estét egy filmpremieren, mi pedig bármikor betérhetünk a Dorottya utcai COIN áruházba egy kis Paris-életérzésért. Nézzetek be mindenképpen!

A bemutató képei:

A Paris Hilton kollekció:



Kapcsolódó üzletek: COIN Áruház - Dorottya utca


Ajánljuk még


Kommentek