Esemény blog

Bringázz vissza a 20-as évekbe vintage ruhákban - Tweed Run

Frissítve: 2013. szept. 24., 10:18 | Megtekintve: 121470

Öltsd magadra a 20-as, 30-as évek vintage hangulatát, kutass fel néhány korabeli ruhát, tweedzakót, káró mintás zoknit vagy harisnyát, térdnadrágot, kalapot, és kerekezz végig a belváros utcáin szeptember 28-án!

A bajuszt otthon ne felejtsd - csinosítsd ki a biciklid és kerekezz a belváros utcáin. Ne riadj vissza a gengszter stílustól sem! Nem baj ha nincs biciklid, a szervezők várnak az állomáshelyeken!

Olvass tovább »



Springfield 25: Ez vagyok én

Frissítve: 2013. márc. 19., 09:00 | Megtekintve: 39962

A Springfield idén ünnepli fennállásának 25 évfordulóját. Az alkalomból egy nemzetközi eseménysorozat veszi kezdetét, melynek célja, hogy a vásárlókat is bevonja az ünneplésbe és megmutassa, mit jelent 25-nek lenni.

A kampány célja megtestesíteni mindazt, ami a Springfield márka eszenciája: “Mi valódi emberek számára készítünk valódi ruhadarabokat. Közel szeretnénk hozni a divatot a különféle stílusú és személyiségű hétköznapi emberekhez. Olyanok számára tervezünk, akik élvezik a divatot és az életet, és ennek kifejezésre a casual stílust érzik a legmegfelelőbbnek.”

Olvass tovább »


Egy életstílus, öt nyelven: Design Hét a MOM Parkban

Frissítve: 2012. szept. 28., 08:45 | Megtekintve: 4680

A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. Akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.

A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a látogatók. Az Aron Design Store pedig a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket.

Olvass tovább »



Pályázat: Fashion Video Festival 2012

Frissítve: 2012. szept. 17., 08:00 | Megtekintve: 3793

A november 8-10. között megrendezésre kerülő, immár harmadik évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is színes programsorozatot kínál, és még annál sokkal többet. Idei mottója: Alkémia/Kémia!

Ha kihívásra vágysz, pályázz te is! A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Sőt, az Akvárium klubbal nagyszabású afterpartyt is szerveznek, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadója érkezik!

Pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Olvass tovább »


Programajánló: Divat éjszakája a Kiscelliben

Frissítve: 2012. júl. 19., 07:55 | Megtekintve: 2873

Remek programokkal várja a Kiscelli Múzeum a divat szerelmeseit július 19-én. Személyre szóló stílustanácsadás, magyar tervezők és divatszemélyiségek ruhadarabjainak aukciója 1000 forintos induló licittel és a Cinecitta egykori sminkmesterének bemutatója.

A Kiscelli Múzeum a FashionDays.hu támogatásával a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás keretében újabb programmal, egy Designer Aukcióval kedveskedik a divat szerelmeseinek. Biztosan sokan vágytak már egy-egy híresség, illetve designer egyedi összeállítására. Most mindenki lehetőséget kap arra, hogy elérhető áron megszerezzen egy-egy különleges darabot.

Olvass tovább »


Az Amer Sports megnyitja a hazai sportszezont

Frissítve: 2012. márc. 14., 09:14 | Megtekintve: 3956

Megérkezett országunkba az Amer Sports, egy új alternatívája a sportruházatnak. A megnyitón láthattuk a kollekciók mellett azokat az embereket is, akik valóban a mozgás és a szabad tér szerelmesei.

Bár mi magyarok keveset mozgunk, azt a megszállott és hobbi sportolók is tudják, mennyire fontos a megfelelő, kényelmes és (amennyire lehet) csinos ruha mozgás közben. Ezeket az igényeket az Amer Sport is szem előtt tartja, és tökéletesen az adott sportág igényeihez fejlesztett ruházatot kínál szinte bármely mozgásformához.

Olvass tovább »


A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Frissítve: 2012. febr. 24., 10:13 | Megtekintve: 4660

Lengén öltözött modellek párnacsatáját, párafüggönyre vetített filmet és a magyar Miss Universe-t láthatták a London Fashion Week látogatói.

A Björn Borg a London Fashion Weeken mutatta be hivatalosan egy rendkívüli, a Temze vizét művészi médiaként használó esemény keretében a 2012-es őszi-téli kollekcióját. A márka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a TV2 és a Sport TV műsorvezetőjét, a volt Miss Universe-t is meghívta.

Olvass tovább »


Íme, itt az idei ÉvÉkszere!

Frissítve: 2012. febr. 22., 17:31 | Megtekintve: 2922

A tavalyi siker után a PannonArts Galéria idén is meghirdette az ÉvÉkszere pályázatot. A közönségdíjas ékszer megszavazása még rátok vár!

A versenyre idén is rendkívül sokszínű mezőny jött össze. Ötvenöt alkotó több mint száz munkájából választotta ki a zsűri az év ékszerét, Vékony Fanni Keresztszemes című munkáját.

Olvass tovább »


"Korán keltünk, hogy kiérjünk a bolhapiacra" - divat és érzelmek

Frissítve: 2012. jan. 16., 15:31 | Megtekintve: 1952

Múlt pénteken egy rendkívül bensőséges hangulatú kiállítás bemutatóján jártunk. Ember Sári fotós saját idős édesanyjáról készített hétköznapi fotókat a bolhapiacon vagy épp szüret közben - mindezt szidoniaszep ruhákban.

A nagyon különleges, intim hangvételű megnyitón Ember Sári fotós és Szép Szidónia divattervező közös projektjét láthattuk.

A Photos About Clothes című kirakat kiállítás mellett a szidoniaszep 2012 tavasz-nyári kollekciójába is kaptunk egy apró, rendkívül izgalmas bepillantást, egy mindössze három modellt felvonultató mikrobemutató keretében.

Olvass tovább »


Absolut Vodka és divat a magyar télben

Frissítve: 2011. dec. 6., 15:30 | Megtekintve: 1911

Az Absolut vodka új üvegének megjelenése kapcsán felkért 5 hazai divattervezőt, hogy készítsenek kiegészítőket a magyar kampány keretén belül.

A Budapest Essential Looks és az InStyle bemutatta Absolute Mode “Exkluzív Divatnap a Télben” elnevezésű divat eseményét. 6 elismert magyar tervező munkáit láthatta a közönség.

Olvass tovább »