Kiállítás blog

"Korán keltünk, hogy kiérjünk a bolhapiacra" - divat és érzelmek

Frissítve: 2012. jan. 16., 15:31 | Megtekintve: 1952

Múlt pénteken egy rendkívül bensőséges hangulatú kiállítás bemutatóján jártunk. Ember Sári fotós saját idős édesanyjáról készített hétköznapi fotókat a bolhapiacon vagy épp szüret közben - mindezt szidoniaszep ruhákban.

A nagyon különleges, intim hangvételű megnyitón Ember Sári fotós és Szép Szidónia divattervező közös projektjét láthattuk.

A Photos About Clothes című kirakat kiállítás mellett a szidoniaszep 2012 tavasz-nyári kollekciójába is kaptunk egy apró, rendkívül izgalmas bepillantást, egy mindössze három modellt felvonultató mikrobemutató keretében.

Olvass tovább »



Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!

November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Olvass tovább »


Programajánló: Divat és design magyar reménységektől

Frissítve: 2011. okt. 19., 12:41 | Megtekintve: 1781

A Visart és a Modart közös kiállításán 2 év legjobb divattervezői és innovatív design munkáit láthatjuk a Francia intézetben.

A budapesti Francia Intézet galériájában rendezett kiállítás a Visart Művészeti Akadémia és a Modart Művészeti és Divatiskola végzett hallgatóinak munkáiból egy válogatás. Az elmúlt két év legjobb divattervező és vizuális kommunikációs diplomamunkáiból válogattak, és a két intézmény jelenlegi hallgatói is bemutatnak különböző iskolai projekteket.

Olvass tovább »



Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Frissítve: 2010. okt. 22., 05:00 | Megtekintve: 2210

Városi élet – Élhető város!
 Ez a mottója a Design Passage design és öko kiállítás és rendezvény­sorozatnak, amit novemberben rendeznek meg Budapesten.

Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét 2010. november 4-től a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet.

Olvass tovább »