Programajánló blog

Tavaszi trendek, jó árakon a Vásárlási Maratonon

Frissítve: 2013. febr. 27., 08:00 | Megtekintve: 33035

2013 trendje a feltűnő darabok mixelése. Laza western csipkével, kapucnis kabát fodrokkal... Premier Outlets Center Vásárlási Maratonon akár 90% kedvezménnyel vásárolhatsz be belőlük.

Az aktuális trend a stíluselemek feltűnő mixeléséről szól, így a legjobb szettek könnyedén megvalósíthatók outlet kollekciókból. Ráadásul az outlet üzletek március 8. és 10. között hihetetlenül jó árakkal és meghosszabbított nyitvatartással ünneplik a tavaszt a Premier Outlets Centerben.

Olvass tovább »



Egy életstílus, öt nyelven: Design Hét a MOM Parkban

Frissítve: 2012. szept. 28., 08:45 | Megtekintve: 4680

A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. Akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.

A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a látogatók. Az Aron Design Store pedig a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket.

Olvass tovább »


TIMELESS – Fotókiállítás a vintage jegyében

Frissítve: 2012. szept. 25., 07:03 | Megtekintve: 4333

A Szputnyik shop a slow fashion jegyében egy rendhagyó időutazásra invitálja a divat és fotóművészet kedvelőit a Fogasházba.

A Fogasházban megrendezésre kerülő időszakos kiállítás Heisler Zsófia és Krulik Marcell alkotásain keresztül mutatja be a vintage ruhák időtlen szépségét és az egyediségükben, minőségükben rejlő értékeket.

Olvass tovább »



Pályázat: Fashion Video Festival 2012

Frissítve: 2012. szept. 17., 08:00 | Megtekintve: 3793

A november 8-10. között megrendezésre kerülő, immár harmadik évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is színes programsorozatot kínál, és még annál sokkal többet. Idei mottója: Alkémia/Kémia!

Ha kihívásra vágysz, pályázz te is! A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Sőt, az Akvárium klubbal nagyszabású afterpartyt is szerveznek, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadója érkezik!

Pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Olvass tovább »


Programajánló: Gellért, a divat strandja!

Frissítve: 2012. aug. 13., 06:00 | Megtekintve: 3908

Az 1920-30-as évek strandöltözékeinek modern szemléletű, mai értelmezésű feldolgozása a témája a különleges díjátadó fashion shownak, mely a Gellért fürdő vize felett kerül megrendezésre.

Az egyedi divat show a pályaműveket mutatja be augusztus 30-án. A pályázat célja az 1920-as, 1930-as évek strandöltözékeinek feldolgozása, beemelése a hazai divatszakma iránt érdeklődő közönség látóterébe.

Olvass tovább »


Divat és segítség - Gift of Life jótékonysági divatbemutató

Frissítve: 2012. febr. 29., 16:36 | Megtekintve: 3806

Nincs nagyobb ajándék az életnél. A Gift of Life divatbemutató bevételét a határon túlról érkező szívbeteg gyermekek Országos Kardiológiai Intézetben való kezelésére fordítják a szervezők.

A jótékonysági fashion show olyan neves tervezők munkáit, legújabb kollekcióit mutatja be, mint Makány Márta, Funmilayo Deri, Tomcsányi Dóra, Szépligeti Ágnes, Innoé/Mohari Kinga és Csergő Noémi.

Olvass tovább »


Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!

November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Olvass tovább »


Programajánló: Divat és design magyar reménységektől

Frissítve: 2011. okt. 19., 12:41 | Megtekintve: 1781

A Visart és a Modart közös kiállításán 2 év legjobb divattervezői és innovatív design munkáit láthatjuk a Francia intézetben.

A budapesti Francia Intézet galériájában rendezett kiállítás a Visart Művészeti Akadémia és a Modart Művészeti és Divatiskola végzett hallgatóinak munkáiból egy válogatás. Az elmúlt két év legjobb divattervező és vizuális kommunikációs diplomamunkáiból válogattak, és a két intézmény jelenlegi hallgatói is bemutatnak különböző iskolai projekteket.

Olvass tovább »


Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. okt. 10., 13:12 | Megtekintve: 2171

Zajos sikert aratott az Allee Bevásárlóközpont divatbemutató-sorozatának első előadása pénteken. Ha nem láttad, a többiről te se maradj le!

A látványos show-műsor a legújabb trendeket és stílusirányzatokat elevenítette meg a zene világán keresztül. A rock, a pop, az R&B, a diszkó, a rap, az elektro, az alternatív, a punk és a latin zene karakteres divattrendjei fergeteges kavalkádot alkotva jelentek meg a kifutón és a színpadon.

Olvass tovább »


Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Frissítve: 2010. okt. 22., 05:00 | Megtekintve: 2210

Városi élet – Élhető város!
 Ez a mottója a Design Passage design és öko kiállítás és rendezvény­sorozatnak, amit novemberben rendeznek meg Budapesten.

Egyhónapos rendezvénysorozat, design és öko-design kiállítás veszi kezdetét 2010. november 4-től a Király és Paulay Ede utcákat összekötő Central Passage-ban. A számtalan színes esemény és program a városi élet és az élhető város közötti ellentmondásokból merít ihletet.

Olvass tovább »