Fashion video festival blog

Pályázat: Fashion Video Festival 2012

Frissítve: 2012. szept. 17., 08:00 | Megtekintve: 3793

A november 8-10. között megrendezésre kerülő, immár harmadik évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is színes programsorozatot kínál, és még annál sokkal többet. Idei mottója: Alkémia/Kémia!

Ha kihívásra vágysz, pályázz te is! A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Sőt, az Akvárium klubbal nagyszabású afterpartyt is szerveznek, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadója érkezik!

Pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Olvass tovább »



Magyar divatélet a London Fashion Weeken

Frissítve: 2012. márc. 2., 10:17 | Megtekintve: 3384

A hazai sikerek folytatódnak: a Fashion Video Fesival legjobb filmeit vetítették le a közönségnek Londonban, Abodi Dora pedig bemutatta legújabb kollekcióját.

A világ legfontosabb divateseményének számító London Fashion Week tavaszi programjában kapott helyet a második Fashion Video Festival. A zsenge kora ellenére rangos seregszemlévé érett fesztivál versenyprogramjának 11 alkotása került levetítésre. Mindez a magyar Abodi Dóra 2012/13 őszi-téli ready-to-wear kollekciójának bemutatása előtt.

Olvass tovább »


Programajánló: Fashion Video Festival 2011

Frissítve: 2011. nov. 23., 10:51 | Megtekintve: 1387

Power, power, power! Ez a jelszava az idei Fashion Video Festival rendezvénynek. Ha érdekelnek a nemzetközi divat rövidfilmek, november 22 és 26. között az Erzsébet téri Design Terminálban a helyed!

November 22 és 26. között, immáron másodszor kerül megrendezésre az egyik legrangosabb hazai divatesemény, a Fashion Video Festival.

A több művészeti ágon és médiumon átívelő komplex eseménysorozat egy héten keresztül kínál látnivalókat, szakmai kerekasztal beszélgetéseket és konferencia előadásokat. A szervezők minden érdeklődőt várnak a programokra!

Olvass tovább »



Fashion Video Festival divatvideó pályázat - jelentkezz!

Frissítve: 2010. okt. 21., 05:00 | Megtekintve: 2312

Ha vállalkozó kedvű és tehetséges videós vagy, a te pályázatodat is várják a Fashion Video Festival/ Beautiful People divatvideó pályázatán!

Divat, videó, verseny, interaktív installációk, pecha kucha kontinuum, fashion cinema, party: november 12-én startol az első hazai Fashion Video Fesztivál a Ludwig Múzeumban.

Olvass tovább »