Hazai blog

Új márka a MOM Parkban: MOHITO

Frissítve: 2014. jan. 6., 14:32 | Megtekintve: 119320

A MOM Parkban nyitotta meg első üzletét a városi eleganciát és egyedi vonalakat kedvelő nők legújabb mekkája, MOHITO. A brand kollekcióit fiatal nőkre tervezték, akiknek stílusa egyszerre moder és időtlenül klasszikus.

A tervezők olyan ruhákat álmodtak, amelyekben egyszerre keverednek a modern és retró stílusjegyek, szabásvonalak, így sajátos hangulatú, elegáns darabok születtek. A 2013-as őszi-téli kollekcióban például a 60-as évek divatját értelmezik újra, fekete-fehér mintákat kombinálva élénk színekkel és kobalttal.

Olvass tovább »



USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban

Frissítve: 2013. ápr. 8., 07:00 | Megtekintve: 48791

Újabb ideiglenes üzletet nyit hamarosan a három magyar tervező a korábbi sikereken felbuzdulva. Azt ígérik, a kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekció élénk és izgalmas lesz.

Az átmenetileg felállított Pop Up Storehoz a három tervező mindig egy külön, egyedi kollekciót alkot. Az idei tavaszi USE Temporary fő jellemzői az élénk színek és a változatos minták lesznek.

Olvass tovább »


Robert Maar: Black & Man

Frissítve: 2012. okt. 8., 09:00 | Megtekintve: 6376

Már Róbert fekete-fehér kollekciója az idei őszi szezonba hoz jól felismerhető eleganciát és markáns egyediséget.

Megérkezett Már Róbert stylist bemutatkozó, 2012-es őszi-téli kollekciója. A Black & Man-t Robert Maar márkanéven álmodta meg az olyan igényes férfiak számára, akik szeretnék egyedi, stílusos öltözködésükkel magukra vonni a figyelmet.

Olvass tovább »



Egy életstílus, öt nyelven: Design Hét a MOM Parkban

Frissítve: 2012. szept. 28., 08:45 | Megtekintve: 4680

A Design Hét Budapest fesztiválhoz egyedüli bevásárlóközpontként csatlakozik a MOM Park. Akciókkal, design reggelikkel és értékes nyereményekkel kecsegtető játékkal készül az eseményre.

A Design Hét égisze alatt izgalmas válogatást nyújtanak idén a MOM Park Bevásárlóközpont design üzletei. Az esemény 10 napja alatt 5 üzletben, akár 20 százalék kedvezménnyel szerezhetik be a fesztivál témájához illő designtermékeket a látogatók. Az Aron Design Store pedig a rendezvény mindkét hétvégéjén design reggelivel várja az érdeklődőket.

Olvass tovább »


TIMELESS – Fotókiállítás a vintage jegyében

Frissítve: 2012. szept. 25., 07:03 | Megtekintve: 4333

A Szputnyik shop a slow fashion jegyében egy rendhagyó időutazásra invitálja a divat és fotóművészet kedvelőit a Fogasházba.

A Fogasházban megrendezésre kerülő időszakos kiállítás Heisler Zsófia és Krulik Marcell alkotásain keresztül mutatja be a vintage ruhák időtlen szépségét és az egyediségükben, minőségükben rejlő értékeket.

Olvass tovább »


Pályázat: Fashion Video Festival 2012

Frissítve: 2012. szept. 17., 08:00 | Megtekintve: 3793

A november 8-10. között megrendezésre kerülő, immár harmadik évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is színes programsorozatot kínál, és még annál sokkal többet. Idei mottója: Alkémia/Kémia!

Ha kihívásra vágysz, pályázz te is! A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Sőt, az Akvárium klubbal nagyszabású afterpartyt is szerveznek, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadója érkezik!

Pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Olvass tovább »


Idén is keresik az év fiatal divattervezőjét!

Frissítve: 2012. júl. 22., 18:46 | Megtekintve: 3217

A Marie Claire magazin a Dreft támogatásával idén is meghirdeti Az év fiatal divattervezője pályázatát, amelyre felső korhatár nélkül várják pályakezdők jelentkezését.

A kezdeményezés célja, hogy bemutatkozási és megjelenési lehetőséget kínáljon a tehetséges, fiatal magyar tervezőknek, és támogassa őket. A bruttó 600 ezer forint összdíjazású pályázat három győztesét és alkotásukat a magazinban is bemutatják.

A 25 legjobb kreáció pedig – amelyekre az olvasók is szavazhatnak – az októberi Marie Claire Fashion Days-en lesz megtekinthető a kifutón.

Olvass tovább »


Programajánló: Divat éjszakája a Kiscelliben

Frissítve: 2012. júl. 19., 07:55 | Megtekintve: 2873

Remek programokkal várja a Kiscelli Múzeum a divat szerelmeseit július 19-én. Személyre szóló stílustanácsadás, magyar tervezők és divatszemélyiségek ruhadarabjainak aukciója 1000 forintos induló licittel és a Cinecitta egykori sminkmesterének bemutatója.

A Kiscelli Múzeum a FashionDays.hu támogatásával a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás keretében újabb programmal, egy Designer Aukcióval kedveskedik a divat szerelmeseinek. Biztosan sokan vágytak már egy-egy híresség, illetve designer egyedi összeállítására. Most mindenki lehetőséget kap arra, hogy elérhető áron megszerezzen egy-egy különleges darabot.

Olvass tovább »


Magyar modell lett a Sony arca

Frissítve: 2012. júl. 12., 07:00 | Megtekintve: 3507

A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor – a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.

Olvass tovább »


Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

Frissítve: 2012. jún. 29., 08:11 | Megtekintve: 5021

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb üzletek nyíltak, melyekben a divat egzotikus cikkeit és a profi körömápoló kellékek tárházát egyaránt megtaláljuk.

A NEW YORKER augusztusban nyíló divatüzlete, a THE BODY SHOP kozmetikai világmárka termékei, a PINK WOMAN trendteremtő egzotikus divatcikkei, a BACI LINGERIE luxus női fehérnemű kollekciója, a NAIL&GO professzionális körömápoló szolgáltatásai, valamint a GEOX lélegző lábbelijei különleges színvonalat képviselnek a szépség, a divat és az elegancia világában.

Olvass tovább »