Kampány blog

Kívánj valamit karácsonyra! - a Springfieldtől

Frissítve: 2013. dec. 7., 09:54 | Megtekintve: 120083

Van aki egy jobb világot szeretne, más csak finom kávét reggelire. Te mit szeretnél karácsonyra?

Megjelent a Springfield ünnepi videója: az idei kampányfilm a karácsonyi és újévi kívánságok köré épül, legyenek azok komoly, vicces vagy kedves kívánságok. Nézd meg a hangulatos videót és oszd meg vágyaidat te is a világgal!

Olvass tovább »



Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Frissítve: 2012. okt. 12., 07:44 | Megtekintve: 5915

“This is a pair of Levi’s!” - így szól a mottó a cég idei Go Forth kampányában. A hangulatos kampányfilmben mindenki, minden élethelyzetben Levi's darabokat visel.

A Levi’s bemutatja 2012-es Go Forth kampányát. Az idei kampány középpontjában az új őszi/téli kollekció áll, mely kifinomult megjelenést biztosít azok számára, akik minden reggel tettre készen, célokkal vezérelve öltöznek föl.

Nézd meg te is a hangulatos kisfilmet!

Olvass tovább »


Lana Del Rey lett a H&M arca

Frissítve: 2012. aug. 21., 07:21 | Megtekintve: 4151

Nem csak a kampányfotókon tűnik fel, de egy exkluzív, stílusos reklámfilmben is láthatjuk majd Lanát, ahol a ,,Blue Velvet” című dalt énekli el.

A zenei világ jelenleg egyik legismertebb neve, Lana Del Rey lesz idén ősszel a H&M arca. A kampányban Lana a H&M őszi kollekciójának kulcsfontosságú darabjait viseli, többek között egy rózsaszín angóra pulóvert, mintás leggingset, tweed motoros dzsekit és egy szűk, bőr részletekkel ellátott tweed ruhát.

Olvass tovább »



Magyar modell lett a Sony arca

Frissítve: 2012. júl. 12., 07:00 | Megtekintve: 3507

A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor – a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.

Olvass tovább »


Absolut Vodka és divat a magyar télben

Frissítve: 2011. dec. 6., 15:30 | Megtekintve: 1911

Az Absolut vodka új üvegének megjelenése kapcsán felkért 5 hazai divattervezőt, hogy készítsenek kiegészítőket a magyar kampány keretén belül.

A Budapest Essential Looks és az InStyle bemutatta Absolute Mode “Exkluzív Divatnap a Télben” elnevezésű divat eseményét. 6 elismert magyar tervező munkáit láthatta a közönség.

Olvass tovább »


Indulj hát egy jobb világért a Levi's-szel!

Frissítve: 2011. aug. 12., 12:52 | Megtekintve: 2543

A Levi’s „Go Forth” kampányának részeként világszerte a Facebook-on mutatja be azokat az előremutató gondolkodású embereket, akik egy jobb világért küzdenek.

A Levi’s márka 138 éves történetében a „Go Forth” (magyarul „Indulj hát!”) az első világméretű marketing kampány, mely az egész világon azokat az embereket ünnepli, bátorítja és segíti, akik aktív cselekedeteik által szeretnének egy új és szebb jövőt felépíteni.

Olvass tovább »


Dr. House a L'Oréal új arca!

Frissítve: 2011. júl. 11., 11:31 | Megtekintve: 2905

Hugh Laurie karakterét a Dr. House-ból a világon mindenhol ismerik. A L’Oréal Paris őt választotta, mint a férfiak számára kifejlesztett Men Expert termékeinek új Szépségnagykövetét.

„Először azt hittem, hogy ez egy tévedés, majd megértettem, hogy a L’Oréal nem modelleket, hanem valódi karakteres személyiségeket keres, akik megérdemlik… És akik hangosan és határozottan hirdetik, hogy a kozmetikumok használata egy nagyon férfias döntés!” – nyilatkozza Hugh Laurie.

Olvass tovább »


Keira Knightley a Chanel Coco Mademoiselle 2011-es kampányában

Frissítve: 2011. márc. 14., 06:00 | Megtekintve: 3179

A gyönyörű színésznő nemcsak a mozinézőket varázsolja el, hanem a Chanel vezetőségét is, akik úgy döntöttek, hogy idén is őt választják a Coco Mademoiselle illat arcának.

A világhírű fiatal tehetség nem először szerepel a Chanel kampányaiban, lassacskán már veteránnak számít a francia cégnél. Finom, elegáns megjelenése, híresen jó ízlése és nőiessége időről időre reflektorfénybe helyezi a színésznőt, akinél alkalmasabbat nem is lehetne elképzelni, hogy a híres francia céget képviselje.

Olvass tovább »


Made in Italy- Gucci kampány videó

Frissítve: 2011. febr. 10., 06:00 | Megtekintve: 2372

Az olasz stílus és divat mindig is a kedvenceink közé tartozott és ez idén sincs másképp! A korai tavasz tűző napfényében bukkantunk a Gucci idei kampányvideójára és azonnal elkapott minket a meleg hónapok utáni vágyakozás! Nézzétek, szeressétek!

Fülledt nyári hangulat érződik ki a képsorok közül, a gyönyörű ruhák, fürdőruhák és kiegészítők biztosan visszaköszönnek majd a Saint-Tropez-i strandokon. A tipikus déli életérzés egyből átjön, napfény, pálmák, medencepart, persze mindez luxuskivitelben, a Gucci most is hozta a formáját.

Olvass tovább »


Két lány "együtt" Gaultier kampányában

Frissítve: 2011. jan. 29., 07:00 | Megtekintve: 2499

Jean Paul Gaultier legújabb kollekcióját két gyönyörű modell, Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsíti, akik a szó minden értelmében együtt szerepelnek a fotósorozat képein.

Jean Paul Gaultier 2011 tavasz-nyári kollekciójának reklámkampányát hamarosan mi is láthatjuk, egyelőre csak két képnyi ízelítőt kapunk belőle. Az viszont már most is egyértelmű, hogy Karolina Kurkova és Andrej Pejic mindent megtettek a forró tavaszi hangulat elérése érdekében.

Olvass tovább »