Színésznő blog

Keira Knightley a Chanel Coco Mademoiselle 2011-es kampányában

Frissítve: 2011. márc. 14., 06:00 | Megtekintve: 3179

A gyönyörű színésznő nemcsak a mozinézőket varázsolja el, hanem a Chanel vezetőségét is, akik úgy döntöttek, hogy idén is őt választják a Coco Mademoiselle illat arcának.

A világhírű fiatal tehetség nem először szerepel a Chanel kampányaiban, lassacskán már veteránnak számít a francia cégnél. Finom, elegáns megjelenése, híresen jó ízlése és nőiessége időről időre reflektorfénybe helyezi a színésznőt, akinél alkalmasabbat nem is lehetne elképzelni, hogy a híres francia céget képviselje.

Olvass tovább »



Legszebbek az Oscar vörös szőnyegén

Frissítve: 2011. febr. 28., 14:14 | Megtekintve: 2452

Összeszedtük, hogy idén kik voltak a legjobban öltözöttek az év legfontosabb filmes eseményén. Kíváncsian vártuk a vasárnap éjszakát, hogy ki, hogy és mit fog alakítani a "nagy megmérettetésen". Lássuk a listát, képekkel.

Sok fontos esemény lezajlott már az eddigi év mindössze 2 hónapja alatt, gondoljunk csak a Grammy díjátadóra, vagy a Golden Globe-ra, azonban minden divat- és film őrült az Oscar estéjét várta, ezzel mi sem voltunk másképpen, ezért fent maradtunk és végignéztük a hajnali 2-kor kezdődő showt. Gyönyörű ruhák, tökéletes sminkek, ezek a mi kedvenceink!

Gwyneth Paltrow Calvin Klein ruhakölteményben

Halle Berry Marchesa estélyiében

Olvass tovább »


A Cruz testvérek legújabb kollekciója

Frissítve: 2011. febr. 1., 07:00 | Megtekintve: 3855

2011 tavaszán debütálnak a Mangotól átigazolt Cruz testvérek új kollekciójukkal a svájci Vögele üzletláncnál. Globális nagykövetként feladatuk a tervezés és természetesen a népszerűsítés.

A Biaggini márka kapott egy kis “spanyol vérfrissítést”, a színésznő Penélope Cruz és testvére Monica Cruz party és koktélruhákat tervezett a téli kampányban, a tavaszi utcai kollekció pedig a VIOLET nevet kapta. A ruhák először ősszel kerültek bemutatásra a Charles Vögele Fashion Days nyitóestjén, de a nagyközönség számára csak márciustól lesznek elérhetőek a hazai és külföldi boltokban.

Olvass tovább »



A ruhák, amik történelmet írtak

Frissítve: 2010. márc. 8., 10:44 | Megtekintve: 3835

A ma éjszaka megtartott Oscar gála több nyertese is történelmi jelentőségű pillanatokat élt át a pódiumon. Ezen nők legnagyobb eredményei persze ruhájukkal együtt vonulnak be korunk sikertörténetei közé.

A 2010-es Oscar díjátadó legszebb ruhái helyett mi a legfontosabb darabokat emeljük ki. A történelem első női rendezője mellett mások is csodás díjakat vehettek át, fantasztikus ruhákban. A Nőnap tökéletes alkalom, hogy átnézzük az idei Oscar díj legnagyobb női teljesítményeit!

Olvass tovább »