Sztár blog

Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.

Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Olvass tovább »



Thomas Sabo bemutatta nemzetközi nagykövetét, Katy Perry-t

Frissítve: 2011. márc. 10., 06:00 | Megtekintve: 3172

Az idén huszonhetedik születésnapját ünneplő német ékszermárka, a THOMAS SABO Münchenben mutatta be nemzetközi nagykövetét: az amerikai pop ikont, Katy Perry-t.

A Nemzetközi Ékszer- és Óravásár alkalmából a THOMAS SABO tizenöt ország sajtóképviselőjét hívta meg az új, POP NOW! nevet viselő kollekció bemutatójára, ahol a kaliforniai énekes-dalszerző Katy Perry is jelen volt, mint az ékszermárka hivatalos nemzetközi nagykövete. A stílusikon Katy Perry a müncheni koncertje előtt – amit a Californian Dream című turnéja keretében adott – időt szakított arra is, hogy a nemzetközi újságírókkal is beszélgessen egy jó hangulatú sajtótájékoztató keretében.

Katy Perry a müncheni sajtótájékoztatón

Olvass tovább »


Vissza a jövőbe a tavaszi napszemüvegtrenddel

Frissítve: 2011. febr. 2., 10:37 | Megtekintve: 3083

Egyik legfontosabb kelléke a tavaszi-nyári szetteknek a napszemüveg. Amint az első fecskékkel a meleg napsugarak megérkeznek és felkaphatjuk a kiskabátokat, a szemünk divatos védelme is a központba kerül ismét.

Idén sem lesz hiány az üzletekben az új fazonokból, szerintünk azonban a tavasz-nyár egyik slágere a retro típus lesz. A legtöbb arcformához illik, nagyot nem tudunk vele hibázni. Az Föld naposabb felén a sztárok inkognitóját már ez a napszemüveg védi a lesifotósoktól.

Olvass tovább »



Bubi vagy lófarok?

Frissítve: 2011. jan. 30., 07:00 | Megtekintve: 4896

A legnagyobb divatházak és sztárok már készülnek a tavaszi zsongásra. Nemcsak az új kollekciók, színek és szabások hódítanak a kifutón és a vörös szőnyegen, hanem a mesterfodrászok is megalkották a frizuratrendeket a tavasz-nyári időszakra.

A tupírozott lófarok 2011 egyik slágere, nagyon sok bemutatón láthattunk modelleket ezzel a hajkoronával vonulni. A klasszikus fazont újraértelmezve, a fejtetőn az erős tupír, rengeteg hajlakkal lett rögzítve a Céline kifutóján.

Olvass tovább »


Vörös, göndör, ki az?

Frissítve: 2011. jan. 26., 12:10 | Megtekintve: 3377

Az énekesnőt az elmúlt években nemcsak hangja és számai tették híressé, hanem kaméleonszerű frizuraváltásai is, a mostani talán az egyik kedvencünk, nagy, kihívóan vörös és pimaszul göndör.

Először Twitter oldalán láthatták a rajongók a hajkoronáról készült képet, miközben a híresség készülő albumának egyik számán dolgozott a stábbal. Hogy kiről beszélünk?

Olvass tovább »


Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »


Taylor Momsen az új Galliano parfüm arcaként

Frissítve: 2011. jan. 4., 06:00 | Megtekintve: 2476

Ellen von Unwerth rendezte a legújabb Galliano parfüm kampányvideóját, melyben Taylor Momsen és egyik dala kapta meg a főszerepet.

A Parlez-Moi d’Amour fantázianevű illat olyannyira összekapcsolódik Momsen személyével, hogy saját arcával és egyik dalával népszerűsíti azt. A videónak még egy extra lökést ad az is, hogy maga a világhírű Ellen von Unwerth rendezte.

Olvass tovább »


Megan Fox is megszépült az Armanitól

Frissítve: 2010. dec. 23., 06:00 | Megtekintve: 3263

Az Armani Beauty termékcsalád nem is választhatott volna nevéhez illőbb reklámarcot: Megan Fox első videójában gyönyörűen sminkelt csábítót testesít meg.

A Giorgio Armani Beauty luxuskozmetikum márka mostantól Megan Fox arcával jelenik meg, első közös kampányvideójukat most mi is megmutatjuk, de az igazán nagy durranás még várat magára.

Olvass tovább »


Készíts saját cipőt - a magyar celebek már megtették!

Frissítve: 2010. nov. 27., 06:00 | Megtekintve: 5734

A Creative Factory célja, hogy bárki megtervezhesse saját ízlése szerint cipőjét, amit a PUMA le is gyárt számára. Magyar sztárok lettek a cipőkészítés nagykövetei saját darabjaikkal.

Kovács Ákos, Papp Gergely, Sándor Szandra – Nanushka, Vágó Réka, Herczeg Zoltán, Király Viktor, Bazsó Gábor – Karotta, Fehér Balázs, Caramel, illetve Rainer Zsófia designer lett a PUMA magyarországi nagykövete, akik elsőként kaptak lehetőséget arra, hogy a PUMA Creative Factory segítségével ízlésük szerint megtervezzék saját cipőiket. A nagykövetek különleges és egyedi cipőit a PUMA egy sajtótájékoztató keretében mutatta be.

Olvass tovább »


Jön az első Michael Jackson ruhakollekció!

Frissítve: 2010. nov. 10., 06:00 | Megtekintve: 2826

Mindig szerettél volna a fiatal Michael Jackson stílusában öltözködni, vagy gyerekkorodban Jackson 5 rajongó voltál? Jövő februárban eljön a te időd!

A “J5 Collection” névre hallgató márkát Michael testvérei, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon és Randy hívták életre. Az egykori Jackson 5 tagok a családi zenekar fennállása alatti divatot hívják életre, két évtized stílusában.

Olvass tovább »