Öltözz farmerbe úgy, mint a sztárok!

Frissítve: 2013. márc. 29., 09:00 | Megtekintve: 47496

Less el néhány divat tippet Hollywoodból! Meríts ötleteket abból, ahogyan Rihanna, Gwen Stefani vagy George Clooney viseli a Levi’s farmert.


Halle Berry

Egy nadrág, két különböző alkalomra. Halle ugyanazt a nadrágot választott egy vacsorára Olivier Martinezzel, és az új filmjének, a „The Call”-nak a bemutatójára. Az utóbbi összeállítás nagyon stílusos, minden apró részletre figyelt Halle. Egyébként ez a nadrág igazán különleges: különleges a boka cipzár, a nadrág koptatása, és az, ahogy Halle saját stílusára szabta.

Gwen Stefani

Gwen Stefani, a No Doubt énekesnője és fiai, Kingston és Zuma egy születésnapi buliba voltak hivatalosak. Gwen erre az alkalomra egy Vintage Levi’s 501-est választott.

Rihanna

Rihanna gyakran viseli a Levi’s 501 nadrágból átalakított sortokat. Legutóbb éppen egy körömszalonból kilépve kapták lencsevégre rajongói. De ebben a sortban pózol Londonban a rajongóival, és bulizni is volt már benne, természetesen más és más kiegészítőkkel viselve a sortot.

George Clooney

Az oscar díjas színész, producer, szintén nagy tisztelője a legrégebbi farmermárkának. A mellékelt képen George Clooney hétköznapian viseli az 501-est, de így még sármosabb.

Alexa Chung

A brit műsorvezető, modell, újságíró igazán egyedi stílusban a viseli a farmer sortot.
Alexa gyakran megjelenik a legjobban öltözött sztárok listáján. Anna Wintour,a Vogue főszerkesztője egy jelenségnek nevezte Alexa-t, a New York Times kijelentette, ő az új generációs Kate Moss, Karl Lagerfeld úgy jellemezte őt, mint a szép és okos, modern lány.

Joseph Gordon Lewitt

A legutóbbi Batman film egyik főszereplője igen jól néz ki ebben a farmerben.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még