Képek blog

Ezek a nyár igazi trendjei - nem a divattervezőktől!

Frissítve: 2013. júl. 20., 10:34 | Megtekintve: 82155

A divatházak kollekciói azt mutatják, mit vizionáltak a divattervezők maguknak - de az igazi trendet mi, hétköznapi nők alakítjuk azzal, amit lájkolunk és hordunk. Itt egy csodás válogatás abból, ami nekünk tetszik.

A Pinteresten a szép ruhákat, gyönyörű fotókat, a divatot és szépséget szerető lányok gyűjtögetik össze azokat a képeket, amik a legjobban tetszenek nekik. Mi végigböngésztük a legaktívabb pinterest felhasználók gyűjteményei közül azokat, amik a "Summer Fashion 2013" címet kapták... És valóban izgalmas outfiteket találtunk!

Íme egy válogatás abból, amit tényleg hordanánk és szívesen látnánk idén nyáron magunkon, másokon, a trendek között.

Olvass tovább »



Robert Maar: Black & Man

Frissítve: 2012. okt. 8., 09:00 | Megtekintve: 6376

Már Róbert fekete-fehér kollekciója az idei őszi szezonba hoz jól felismerhető eleganciát és markáns egyediséget.

Megérkezett Már Róbert stylist bemutatkozó, 2012-es őszi-téli kollekciója. A Black & Man-t Robert Maar márkanéven álmodta meg az olyan igényes férfiak számára, akik szeretnék egyedi, stílusos öltözködésükkel magukra vonni a figyelmet.

Olvass tovább »


Őszi útmutató férfiaknak: lezserség és földszínek

Frissítve: 2011. szept. 15., 12:28 | Megtekintve: 4511

Itt van az ősz, vele együtt pedig a kérdés: mit vegyünk fel? Erre a férfiaknak is választ kell adniuk, mi pedig nem hanyagoljuk el őket: segítünk nekik a Mango őszi víziójának megmutatásával.

Kedves fiúk, íme itt van a He by Mango kollekció lookbokjának néhány inspiráló darabja, amiből az ötletet, stílust és hangulatot magatokkal vihetitek a próbafülkébe, mikor vásárolni indultok őszre.

Olvass tovább »



Két lány "együtt" Gaultier kampányában

Frissítve: 2011. jan. 29., 07:00 | Megtekintve: 2499

Jean Paul Gaultier legújabb kollekcióját két gyönyörű modell, Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsíti, akik a szó minden értelmében együtt szerepelnek a fotósorozat képein.

Jean Paul Gaultier 2011 tavasz-nyári kollekciójának reklámkampányát hamarosan mi is láthatjuk, egyelőre csak két képnyi ízelítőt kapunk belőle. Az viszont már most is egyértelmű, hogy Karolina Kurkova és Andrej Pejic mindent megtettek a forró tavaszi hangulat elérése érdekében.

Olvass tovább »


Mi lesz tavasszal a H&M-nél?

Frissítve: 2011. jan. 28., 07:00 | Megtekintve: 5562

Nézd meg a hamarosan boltokba kerülő kínálatot! Folytatja környezetbarát politikáját a H&M, így 2011-es tavaszi darabjaik nagy része különleges anyagokból készült.

Az idei tavasz ökotudatos és színekben burjánzó divattal köszönt be a H&M-nél. A környezetbarát anyagokból készült termékek a női, férfi, gyermek, Divided, valamint az &denim kollekciókban is kaphatók.

Olvass tovább »


Naomi Campbell még most is sokat mutat

Frissítve: 2011. jan. 22., 08:00 | Megtekintve: 2296

Az orosz Elle legújabb lapszámában Naomi Campbell topless képeivel megmutatja, hogy nem csak a fiatal modelleknek áll a világ.

Korunk egyik örök szupermodellje, Naomi Campbell ezúttal az oroszokat hódítja meg. Az Elle Russia 2011 februári számában 13 oldalon keresztül láthatjuk bizonyítékát annak, hogy a fiatal modellgenerációnak van mitől félnie.

Olvass tovább »


Öltöztesd lakásodat is H&M cuccokba!

Frissítve: 2011. jan. 20., 07:00 | Megtekintve: 2901

Régóta várt újdonságokkal jelentkezik a H&M idén tavasszal: már nem csak magadat, de otthonodat is öltöztetheted a márka legfrissebb kollekcióiból.

A H&M lakástextil és dekorációs vonala igazi újdonság. 2011 márciusában jelennek meg a H&M Decor termékei a boltokban, bár eleinte csak néhány országban lesznek elérhetőek, viszont cserébe online is megrendelhetjük őket.

Olvass tovább »


Megjelent Makány Márta könyve, az Esküvő

Frissítve: 2011. jan. 19., 08:00 | Megtekintve: 2842

Megjelent Makány Márta csodálatos, Esküvő című könyve, aminek mi is ott voltunk a bemutatóján. A tervezőnő a menyasszonyok és ruhák lelkéről, tortákról és saját esküvőjéről is mesélt.

Lélegzetelállító tortaköltemények között beszélgetett Makány Márta a sajtó képviselőivel az impozáns Rózsadomb Étteremben. Nemrég megjelent könyvében változatos esküvői ruhaköltemények és érdekes történetek várják, hogy a házasodni készülő és szépséget szerető rajongók egyaránt felfedezzék maguknak.

Olvass tovább »


Gisele Bündchen fiúsan a Vogue-ban

Frissítve: 2011. jan. 18., 08:00 | Megtekintve: 2529

A kínai Vogue rajongók számára komoly csemege lesz a februári lapszám, nem megszokott stílusban láthatják benne ugyanis korunk egyik legismertebb szupermodelljét.

2011 ismét a csodálatos fotósorozatok éve lesz, és könnyen lehet, hogy a Vogue fotósai viszik majd a prímet. A februári Vogue China oldalain például Gisele Bündchen-t láthatjuk fiúsan sármos pózokban és ruhákban.

Olvass tovább »


Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »