2013 tavasz-nyár blog

Ezek a nyár igazi trendjei - nem a divattervezőktől!

Frissítve: 2013. júl. 20., 10:34 | Megtekintve: 82155

A divatházak kollekciói azt mutatják, mit vizionáltak a divattervezők maguknak - de az igazi trendet mi, hétköznapi nők alakítjuk azzal, amit lájkolunk és hordunk. Itt egy csodás válogatás abból, ami nekünk tetszik.

A Pinteresten a szép ruhákat, gyönyörű fotókat, a divatot és szépséget szerető lányok gyűjtögetik össze azokat a képeket, amik a legjobban tetszenek nekik. Mi végigböngésztük a legaktívabb pinterest felhasználók gyűjteményei közül azokat, amik a "Summer Fashion 2013" címet kapták... És valóban izgalmas outfiteket találtunk!

Íme egy válogatás abból, amit tényleg hordanánk és szívesen látnánk idén nyáron magunkon, másokon, a trendek között.

Olvass tovább »



Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Frissítve: 2013. máj. 25., 09:08 | Megtekintve: 72793

Itt az idő, hogy előkeressük a régit vagy beszerezzünk egy újat. A lényeg, hogy kényelmesen divatos legyen és emelje ki a legelőnyösebb testrészeinket... Egy jó fürdőruha alapkellék! Nézd meg, mit tartogat idén nyárra a Puma!

A PUMA idei bikini és úszónadrág kollekciójában garantáltan kényelmesen és divatosan vághatunk neki a forró napoknak. Legyen szó baráti strandröplabda-mérkőzésről, vízisíelésről, napozásról vagy csak a napernyő alatti ejtőzésről a Puma fürdőruháiban mindezt magabiztosan tehetjük meg.

Olvass tovább »


Furcsán eklektikus a Levi's X Liberty London kollekció

Frissítve: 2013. máj. 6., 09:19 | Megtekintve: 55137

A Levi's és a Liberty London házasságából egy igazán ikonikus kollekció született. A western hatást és kifinomult stílusjegyeket egyaránt felvonultató exkluzív, lézernyomatos virágmintás kollekció 15 darabból áll.

A két márka együtt több mint 300 éves múltra tekint vissza, ügyfelei között hercegnők, elnökök, és punkok is megtalálhatók. Míg az egyik márka stílusában felfedezhetők a western stílusjegyek, addig a másik építgette a finom, királyi stílusvonalat.

Olvass tovább »



Zséda szereti a H&M Conscious kollekcióját

Frissítve: 2013. márc. 25., 09:02 | Megtekintve: 44514

Ha szeretnéd magán Zsédán megnézni a H&M legújabb darabjait, illetve eddig hiányoltad a környezettudatos, de mégis trendi kínálatot a boltokból, akkor a Conscius kollekciót neked találták ki!

Már kapható az itthoni üzletekben is a környezettudatosabb anyagokból készült Conscious kollekció, mely a magyar fenntarthatósági nagykövet, Zséda tetszését is elnyerte.

A művésznő egy rövid videóban mutatja be a darabokat és meséli el, miért érdemes környezettudatosan öltözködni.

Olvass tovább »


Egyetlen kép is változtathat a világon

Frissítve: 2013. márc. 5., 07:00 | Megtekintve: 36793

Tíz fotográfus, tíz történet mintegy 100 képben, a NŐ-ről. A Marie Claire fotópályázatának erőteljes, megható, csodálatos képei először Budapesten tesznek látogatást.

Március 8-tól egy nemzetközi fotópályázat, a Marie Claire International Photography Award 2012 döntőseinek anyagát tekinthetik meg a látogatók a Magyar Fotográfusok Házában – a Mai Manó Házban. A 100 fotóból álló utazó kiállítás Párizsból indult el, legelső állomása Budapest.

Olvass tovább »


Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »