Póló blog

Valentin napi Springfield pólók

Frissítve: 2014. febr. 14., 08:00 | Megtekintve: 155869

Úgy szeretlek, majd megeszlek! Valentin napi meglepetések a Springfieldnél! A Springfield különleges pólókollekcióval jelentkezik Valentin nap alkalmából.

A szerelem ünnepére készült női pólók cupcake mintásak, a férfi pólók pedig hamburgeresek, és arra szeretnének emlékeztetni, hogy a világ legromantikusabb dolga az ágyban reggelizni!

Olvass tovább »



Shirt Bar - pólótervező "koktélbár" férfiaknak

Frissítve: 2013. jan. 24., 07:00 | Megtekintve: 13071

Légy kreatív öltözködésedben! A Springfield újítása idén tavasszal a Shirt Bar - itt úgy alakíthatod az ingeidet, akár egy jó koktélt. Változtathatod a hozzávalókat az aktuális programodnak, hangulatodnak, kedvenc ruhadarabnak megfelelően.

A Shirt Barban gyerekjáték a kiegészítőket kombinálni! Egy kis képzelőerővel egyedi stílusú ruházatot állíthatsz össze magadnak. Így az ingeddel nem csak smart casual, de igazán önmagad is lehetsz.

Olvass tovább »


2 akció egyszerre a Pimkienél!

Frissítve: 2011. febr. 27., 06:00 | Megtekintve: 4113

Két hihetetlen akcióval kedveskedik a világmárka rajongói számára. A tél végi leértékelés mellett, a tavaszra is felkészülhetünk a Pimkie legújabb pólóival. Figyeljetek, érdemes!

1. Akció

Óriási szezonvégi kiárusítás a Pimkie-nél!

Csapj le a téli kollekció utolsó darabjaira a Pimkie üzleteiben most hihetetlen árakon! Két akciós termék vásárlása esetén a másodikból további 50 % kedvezményt adunk! Az akció 2011.02.25-től a készlet erejéig tart!

Olvass tovább »



Springfield, Parfümcenter nyereményjáték-eredményhirdetés

Frissítve: 2011. febr. 15., 12:11 | Megtekintve: 2211

Mindkét Valentin napi nyereményjátékunk véget ért, megvannak a szerencsések, akik hazavihetik a Parfümcenter által felajánlott illatokat és a Springfield póló szettjeit! Lássuk a neveket!

Tegnap, azaz február 14-én éjfélkor zárult le a Springfield – Vanity közös nyereményjátéka. Rengeteg helyes megfejtés érkezett, sőt, megkockáztatjuk, hogy kizárólag jó válaszokat kaptunk. A kismadár neve Woodstock, aki Snoopy legjobb barátja.
Az egyes számú szett gazdája:
név: Noémi
e-mail: l***y@freemail.hu
A kettes szett gazdája pedig:
név: Sáfrány Gabi
e-mail cím: sa********i@gmail.com

Olvass tovább »


Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!

Frissítve: 2011. febr. 9., 10:35 | Megtekintve: 3178

A szerelmesek ünnepe idén nagyon aranyosra sikerült a Springfieldnél, piacra dobtak egy új, csak erre az alkalomra tervezett kollekciót. Korlátozott számban kaphatóak, de nálunk most megnyerhettek két trendi szettet!

Minden divatház, vagy tervező izgatottan készül február 14-ére, ki ki mással szeretné meglepni a szerelmeseket. Az idei Valentin napi Springfield kollekció sztárja Snoopy és barátai, a nyomott pólókon mindenhol a kiskutya, vagy pajtásai tűnnek fel. Most megnyerheted valamelyik póló szettet!

Olvass tovább »


Halloween lidércnyomás pólók a Springfieldnél!

Frissítve: 2010. okt. 23., 05:00 | Megtekintve: 4632

A Springfield Tim Burton univerzumába látogat, és stílszerűen egy hat pólóból álló limitált kollekció elindításával ünnepli meg a Halloweent.

A Karácsonyi lidércnyomás című Tim Burton film alakjait eleveníti fel ez az aranyos halloweeni póló kollekció, aminek nők és férfiak egyaránt találnak a közelgő ünnephez illő darabokat.

Olvass tovább »


Íme a Sziget 2010 győztes kultpólói!

Frissítve: 2010. júl. 15., 10:43 | Megtekintve: 2554

Lezárult a WAMP és a Sziget közös design pályázata, melynek során újragondolt fesztiválpólókat tervezhettek meg a vállalkozó ifjú laikusok. Nézd meg a nyerteseket!

A beérkezett közel 180 alkotás közül szakmai zsűri választotta ki azt a pólótervet, amely a közönség által legjobbnak ítélt darab mellett limitált példányszámban kapható lesz a Fesztivál ideje alatt.

Olvass tovább »


Garantált ajándék póló mindenkinek!

Frissítve: 2010. jún. 8., 05:01 | Megtekintve: 4125

A MrSale hírlevelére regisztrálók kivétel nélkül egy-egy pólót kapnak ajándékba a friss hírek és kihagyhatatlan ajánlatok mellé. Regisztrálj te is!

A MrSale egy 100% pamut pólót ad ajándékba minden egyes új hírlevél feliratkozónak! Náluk most igazán megéri regisztrálni.

Olvass tovább »


Segíts az árvízkárosultakon pólóval!

Frissítve: 2010. máj. 26., 05:00 | Megtekintve: 1708

A haiti katasztrófa áldozatait több divatmárka segítette jótékony pólókkal. A magyarországi árvíz szintén sokak életét felborította - most nekik segíthetsz egy hazai jótékonysági póló megvásárlásával.

Mindannyian látjuk a különböző hírműsorokban és a lapok címoldalain a megdöbbentő képeket az itthoni árvízhelyzetről. Ha segíteni szeretnél, most egy póló megvásárlásán keresztül is megteheted.

Olvass tovább »


Ez nem csak póló, a jótékonyság egyenruhája is!

Frissítve: 2010. márc. 1., 09:56 | Megtekintve: 6296

Ha szeretnél besegíteni Haiti újjáépítésébe, de nem tudsz bőkezűen adakozni, semmi baj! Elég egy pólót venned a New Yorker-ben, amit ráadásul büszkén hordhatsz is!

A legfrissebb divat egy jó ügy szolgálatában: március 1-jétől kifejezetten a Haiti adománygyűjtő kampány számára tervezett motívumokkal ellátott férfi és női póló lesz kapható az összes magyarországi New Yorker üzletben.

Olvass tovább »