2010 ősz-tél blog

Nagy sapka körkép az idei télre

Frissítve: 2010. dec. 11., 06:00 | Megtekintve: 5155

Sapka nélkül már nem ajánlott kilépni a fagyos utcára. Milyen sapkákat lehet most kapni a népszerűbb üzletláncoknál és mi az, ami idén trendi viselet? Megmutatjuk!

Ha a közismert márkáknál nézelődve szeretnéd beszerezni az idei zimankóra legújabb trendi sapkádat, nézd át válogatásunkat! Megmutatunk neked néhány szuper darabot a Mango, H&M, Pimkie, Esprit és Promod kollekciók idei kínálatából.

Olvass tovább »



Vigyázz! Kész! Rajt! Síszezon újratöltve!

Frissítve: 2010. dec. 8., 20:00 | Megtekintve: 1650

A tél már megérkezett, kapjuk elő a sífelszerelést és nézzük át a ruhatárunkat, készüljünk fel a csúszásokra még időben! A boltokba már megérkezett a Heavy Tools legfrissebb 2010-es téli kollekciója!

A megfelelő sí ruházat kiválasztása nem könnyű feladat, ezt mindenki tudja. Fontos, hogy a jó minőségű anyagokat részesítsük előnyben, rétegesen öltözzünk és természetesen az aktuális divat követése sem elhanyagolható szempont.

Olvass tovább »


Tökéletes táska karácsonyi partikra?

Frissítve: 2010. nov. 26., 06:00 | Megtekintve: 2514

A Lanvin idei téli kollekciója természetesen az évvégi nagy partikra is gondol, és egy minden ízében karácsonyi hangulatú darabbal próbálja megnyerni a szívünket.

Nehéz nem karácsonyfára és Mikulásra asszociálni, mikor rápillantunk erre a kis válltáskára. A Lanvin Jeweled Nyota Shoulder Bag elnevezésű modellje csillogó, piros, ünnepélyes és csinos – vagyis tökéletes lehet az ünnepi szezon partijaihoz. Neked hogy tetszik?

Olvass tovább »



A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.

A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Olvass tovább »


A legújabb darabok a H&M-nél

Frissítve: 2010. nov. 22., 06:00 | Megtekintve: 6654

Mivel a H&M őszi-téli kollekciója még tartogat újdonságokat, érdemes figyelni, mi ér el a friss darabokból a hazai üzletekbe.

Ezeket a felsőket, ruhákat és kiegészítőket már lehet kapni a legtöbb európai H&M üzletben. A 2010 őszi-téli kollekció egésze lassacskán talán hozzánk is megérkezik – ha látjátok ezeket a holmikat a boltban, ne felejtsetek el szólni nekünk is!

Olvass tovább »


Mágikus Springfield kollekció karácsonyi partikra!

Frissítve: 2010. nov. 16., 06:00 | Megtekintve: 2364

A Springfield Woman ismét fantasztikus party kollekcióval rukkolt elő a karácsonyi – szilveszteri időszakra. Ünnepelj fiatalosan, lazán és kicsit rockosan!

Az ünnepi szezon darabjait idén a bővészmutatványok és kabarék világa inspirálta. Városiasak és könnyedek, ugyanakkor csillogók és fémes hatásúak a Magic Show darabjai.

Olvass tovább »


Egy Wellensteyn kabát idén télen is a legjobb választás

Frissítve: 2010. nov. 11., 06:00 | Megtekintve: 15272

Most kaptuk a hírt, hogy szuper kabátok érkeztek a Wellensteyn üzleteibe, amik nem csak az idei trendnek, de a jó meleg ruhákról alkotott elképzeléseinknek is megfelelnek!

Idén se számíthatunk másra, mint fagyos és kellemetlen télre, amikor a kabát melege fontosabb, mint az, hogy csinos darab legyen. De mint azt már régóta jól tudjuk, a Wellensteyn kabátok esetében nem kell választani a trendi külső és a kényelmes meleg között. Nézd meg a legújabb kollekciót!

Olvass tovább »


Lanvin és H&M: Kész, rajt!

Frissítve: 2010. nov. 6., 06:01 | Megtekintve: 3436

Megérkezett végre a Lanvin kollekció, amit lélegzet visszafojtva vártunk: a H&M-nél kapható, megfizethető darabok felvonulnak a téli szezonra!

A két óriáscég nem aprózza el az együttműködést: Natasha Poly játszik a teljes kollekciót felvonultató reklámvideóban, melyet alább te is megnézhetsz. Ha pedig úgy jobban érdekel, képek is vannak a csodálatos darabokról.

Olvass tovább »


Az utolsó Kate Moss - első pillantásra

Frissítve: 2010. okt. 28., 05:00 | Megtekintve: 1645

A legutolsó Topshop kollekciót óriási érdeklődés övezi, már alig várjuk, hogy mivel rukkol elő a leköszönő modell-divattervezőnő. Íme az első bepillantás!

A 2010 őszi-téli Topshop darabokkal Kate Moss búcsúzik a világszerte elismert projekttől. Elmondása szerint ez a kollekció lett a kedvence az összes közül, nem csoda, hogy mindenki őrült lelkesedéssel várja, mivel jelentkezik a Topshop most télen. November másodikán meglátjuk, addig is itt ez a kis előzetes videó:

Olvass tovább »


Makány Márta szerint: Az ősz és a legjobb modell

Frissítve: 2010. okt. 27., 05:00 | Megtekintve: 3305

Itt vannak a legújabb darabok Makány Márta aktuális kollekciójából, amihez megtalálták a lehető legtökéletesebb modellt is.

A 2010 őszi-téli Makány Márta kollekció, melynek hordható, mindennapi viseletre tervezett ruháit már nagyon vártuk. A modell ezúttal Virág, az Elit Modell Look versenyének Makány Márta különdíjazottja – vagyis ő volt a tervezőnő kedvence az indulók közül.

Olvass tovább »