Kate moss blog

Az utolsó Kate Moss - első pillantásra

Frissítve: 2010. okt. 28., 05:00 | Megtekintve: 1645

A legutolsó Topshop kollekciót óriási érdeklődés övezi, már alig várjuk, hogy mivel rukkol elő a leköszönő modell-divattervezőnő. Íme az első bepillantás!

A 2010 őszi-téli Topshop darabokkal Kate Moss búcsúzik a világszerte elismert projekttől. Elmondása szerint ez a kollekció lett a kedvence az összes közül, nem csoda, hogy mindenki őrült lelkesedéssel várja, mivel jelentkezik a Topshop most télen. November másodikán meglátjuk, addig is itt ez a kis előzetes videó:

Olvass tovább »



Kate Moss utolsó búcsú kollekciója

Frissítve: 2010. szept. 1., 05:00 | Megtekintve: 3478

Elköszön a Topshop-tól Kate Moss, következő kollekciója után többé már nem tér vissza a brit üzletlánccal közös tervezéshez.

Végleg búcsúzik egymástól Kate Moss és a Topshop. A divattörténet egyik legünnepeltebb együttműködése az évek alatt megfakult, így ideje lezárni ezt az egye kevésbé sikeres időszakot.

Olvass tovább »


Megszerezték az új Kate Moss projekt képeit!

Frissítve: 2010. jan. 22., 11:08 | Megtekintve: 2136

Egy francia Kate Moss rajongói oldal eddig soha nem látott, exkluzív képekkel lepte meg a divatvilágot. Végre láthatjuk a rejtélyes kollekciót!

Kiderült, miért nem kaptunk eddig pontosabb infókat erről az új line-ról: mert a táskákkal kapcsolatos képek és hírek megjelentetésének kizárólagos joga a francia Vogue magazin kezében van.

Olvass tovább »



Amitől Kate Moss összegyűrte a takarót

Frissítve: 2009. aug. 29., 23:58 | Megtekintve: 2189

Ágyban és autóban, látványosan élvezi Kate Moss az Yves Saint Laurent legújabb, Parisienne fantázianevű parfümjét egy most bemutatott reklámfilmben.

“Nem kell párizsi születésűnek lenned ahhoz, hogy parisienne legyél, csak az érzés számít” – nyilatkozta az YSL Beaute sajtófőnöke, és úgy tűnik, igaza volt. A reklámfilben Kate Moss láthatóan nagyon benne van a Parisienne-érzésben.

Olvass tovább »


Egy pincébe zárva a bevadult Kate Moss-szal

Frissítve: 2009. aug. 17., 14:07 | Megtekintve: 1698

Újra szexis fotók láttak napvilágot - legújabb kampányuk képeihez a Just Cavalli fotósa egy fiatal modellsrácot engedett össze Kate Moss-szal.

A Just Cavalli idén nagyon elemében van, a csodálatos tavaszi-nyári kampány után most teljesen új koncepcióval, de ugyanazzal a híres reklámarccal jelentkeznek.

Olvass tovább »