Táska blog

Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 161424

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »



Új rekord: A világ legdrágább táskája

Frissítve: 2011. márc. 2., 09:00 | Megtekintve: 2450

A Guinness rekordot most megdöntő, a világon legtöbbet érő táskával biztosan nem szaladgál jövendőbeli gazdája az utcán, ugyanis az ára 745 millió forint és több ezer gyémánt van rajta.

Az “1001 Éjszaka Gyémánt Retikül” névre keresztelt modell minden eddigi táskát felülmúl árával és ritka alapanyagaival. A Mouawad divatház által megálmodott modell elkápráztatja a világot, az ára 3.8 millió dollár, vagyis 745 millió forint.

Olvass tovább »


Vízbe dobott Burberry Brights táskák

Frissítve: 2011. jan. 23., 07:00 | Megtekintve: 2603

A Burberry 2011-es táskakollekciójának kampányvideója víz alá meríti a drága luxusdarabokat, de a végeredmény tényleg csodálatos.

A Burberry Brights táskakollekció neonszínű modellekkel jelentkezik idén tavasszal. A darabok már magukban is gyönyörűek, az a látvány pedig, ahogy a reklámfilm kedvéért kristálytiszta vízbe merülnek, egészen látványos és megkapó. Nézd meg a videót!

Olvass tovább »



Piramistáska, a tavasz első furcsasága

Frissítve: 2011. jan. 15., 09:00 | Megtekintve: 2761

2011-ben mindenki újdonságokra vágyik, és a tervezők próbálják is túllicitálni egymást az elvont, furcsa formák terén. A piramistáska egy tuti befutó a témában.

Jil Sander álmodta meg a piramis alakú, csuklóra akasztható kis táskákat, amik színesek és vidámak, méltó kiegészítői lesznek 2011 bohókás tavaszi szezonjának.

Olvass tovább »


Marc Jacobs 3 új "hölgye" tavaszra

Frissítve: 2011. jan. 13., 06:00 | Megtekintve: 2659

Ha valamit nagyon várunk minden szezon elején, az a táskák és cipők felhozatala - különös tekintettel a bolondos, mindig meglepő Marc Jacobs kollekcióira.

2011 tavaszára a szerencsések már most felkészülhetnek, hiszen napokban kerül boltokba a Marc Jacobs 2011 táska kollekció. Három új modell mutat utat nekünk a vidám, évkezdő trendekben: a nevük Vera, Sullivan és a The Single.

Olvass tovább »


A tavasz kedvenc táskái lehetnek

Frissítve: 2011. jan. 6., 06:00 | Megtekintve: 2825

A Fendi 2011 tavasz-nyári kollekciója meglepően színes, érdekes és változatos darabokat vonultat fel. Még az is lehet, hogy megvan a kedvencünk.

A Fendi igazán kitett magáért erre az évre, és egyelőre várunk rá, hogy egy első látásra tetszetősebbnek ítélt kollekciót lássunk a tavasz folyamán. Nézd meg te is a színes, különleges és érdekes darabokat, és mondd el a véleményed!

Olvass tovább »


A Victoria Beckham táskák megérkeztek és elfogytak

Frissítve: 2010. dec. 28., 07:00 | Megtekintve: 3679

Már a világ bármely pontjáról megvásárolhatjuk Victoria legújabb méregdrága táskakölteményeit a Net-a-porter webáruházon keresztül.

A rajongók számára karácsonyi ajándék, hogy Victoria Beckham táskái közül 2 modell is felkerült a Net-a-porter online divatáruházba. A rossz hír azonban az, hogy már megjelenéskor óriási volt a túlkereslet a celebtervező munkáira, így nagy eséllyel egy ideig senki más nem rendelhet magának.

Olvass tovább »


Makány Márta by Laoni laptoptáska kollekció

Frissítve: 2010. dec. 19., 06:00 | Megtekintve: 7395

Van laptopod vagy netbookod? És megtaláltad már hozzá a tökéletesen passzoló, trendi táskát?

Ha a válasz nem, vagy csak valami különlegesre vágysz, akkor a Makány Márta by Laoni laptoptáska kollekció neked készült!

Olvass tovább »


Ez lesz 2011 legmenőbb táskája?

Frissítve: 2010. dec. 14., 10:25 | Megtekintve: 3127

A mindig változó trendek közt jövőre új darab lesz az, ami minden híresség vállán megjelenik és amire mindenki áhítozik. Egyesek szerint ez a táska a kiválasztott.

Tavaly a Mulberry Alexa modellje volt az, ami mindenki vágyainak tárgyát képezte egy egész éven át, de természetesen minden trend felett eljár az idő. Hogy 2011-ben mit fogunk a vörös szőnyegen és a divatdiktátorok vállán látni, az még a jövő titka, de a Guardian szerint ennek a Tillie fantázianevű darabnak nagy esélye van rá.

Olvass tovább »


Tökéletes táska karácsonyi partikra?

Frissítve: 2010. nov. 26., 06:00 | Megtekintve: 2514

A Lanvin idei téli kollekciója természetesen az évvégi nagy partikra is gondol, és egy minden ízében karácsonyi hangulatú darabbal próbálja megnyerni a szívünket.

Nehéz nem karácsonyfára és Mikulásra asszociálni, mikor rápillantunk erre a kis válltáskára. A Lanvin Jeweled Nyota Shoulder Bag elnevezésű modellje csillogó, piros, ünnepélyes és csinos – vagyis tökéletes lehet az ünnepi szezon partijaihoz. Neked hogy tetszik?

Olvass tovább »