Felvennéd blog

A bőszárú és a trapéznadrágok ismét hódítanak

Frissítve: 2011. febr. 4., 10:10 | Megtekintve: 3846

A cső és répafazon úgy látszik a múlté, évek óta tart az uralmuk a kifutókon és az utcákon, idén viszont visszatérnek a bő, laza és trapéz variációk, szebb és nőiesebb formában, mint valaha.

A nadrágok tekintetében kicsit fellélegezhetünk, a szűk szabást felváltja a laza, kényelmesebb, az anyagok lezserebbek, kevesebb a farmer, inkább gyapjú és a selyem hódít. Ebben az esetben nem is kell megvárnunk a hőn áhított napsugarak érkezését, hogy kipróbáljuk az új trendet, a gyapjú megoldások tökéletesek az irodába, egy selyem, vagy elegánsabb anyag az esti viseletet dobja föl.

Olvass tovább »



Kellene Louboutin cipő tavaszra?

Frissítve: 2011. jan. 10., 06:00 | Megtekintve: 3834

A 2011-es Christian Louboutin kiegészítő kollekciót már mi is megnézhetjük, de a cipőknél megtorpantunk egy pillanatra. Neked hogy tetszenek?

Louboutin egy elborult művész a maga nemében – csodálatos, meghökkentő, soha nem látott modelleket tervez, és interjúkból kiderül, hogy ő maga sem hétköznapi ember. A 2011 tavasz-nyári kollekciójával ezt megint bizonyítja.

Olvass tovább »


Felvennéd? Szív alakú fenékkivágás

Frissítve: 2010. dec. 12., 06:00 | Megtekintve: 2356

Mindenki rajong a designer nadrágokért. De igaz ez akkor is, ha a kérdéses nadrág fenekén óriási, szív alakú ablakot nyitottak?

Elliott Ward-Fear ausztrál designer, akinek 2010 őszi-téli kollekciójában meglepő darabot találtak a divatújságírók. Bár a tervező szerint a nadrág csupán Alexander McQueen ultra-sokat mutató, alacsony derekú nadrágjának állít emléket, ennél jóval többről van szó.

Olvass tovább »



Tökéletes táska karácsonyi partikra?

Frissítve: 2010. nov. 26., 06:00 | Megtekintve: 2514

A Lanvin idei téli kollekciója természetesen az évvégi nagy partikra is gondol, és egy minden ízében karácsonyi hangulatú darabbal próbálja megnyerni a szívünket.

Nehéz nem karácsonyfára és Mikulásra asszociálni, mikor rápillantunk erre a kis válltáskára. A Lanvin Jeweled Nyota Shoulder Bag elnevezésű modellje csillogó, piros, ünnepélyes és csinos – vagyis tökéletes lehet az ünnepi szezon partijaihoz. Neked hogy tetszik?

Olvass tovább »


Hordanád? D&G raffia táska

Frissítve: 2010. nov. 21., 11:31 | Megtekintve: 3144

El lehet vitatkozni azon, hogy egyedi és érdekes, vagy furcsa és csúnya ez a több, mint 1000 dollárba kerülő válltáska. Ha megkapnád ajándékba, te szívesen hordanád?

Teljes neve Dolce & Gabbana Miss Charles Raffia Flap Shoulder Bag ennek a modellnek, amit valóban raffiából alkottak meg. Ez az anyag, amiből főleg bútorhuzatot vagy lámpaernyőt készítenek, táskát csak igen ritkán.

Olvass tovább »


Hordanád a cél érdekében? Bio-póló levélből

Frissítve: 2010. nov. 7., 06:00 | Megtekintve: 2215

Nehéz eldönteni, hogy nőknek is szánták-e ezt a pólót, vagy kizárólag a férfiakra gondoltak, mindenesetre bárki megválaszolhatja a kérdést: te hordanál ilyet?

Egy elhivatott művész, David Rittinger munkája ez a különleges öko- és biopóló, ami csupán összeragasztott falevelekből áll. Teljesen természetes, így nem szennyezi a környezetet a hagyományos pólóktól egyébként már megszokott módon.

Olvass tovább »


Hordanál ilyet? - Halloween kiadás

Frissítve: 2010. okt. 31., 06:00 | Megtekintve: 5233

Nem csak Halloween éjszakáján, az év bármely napján meghökkentő kiegészítő lesz ez a fülbevaló szett. De ha épp nincs ijesztgetős ünnepünk, te akkor is felvennéd?

Ez a rettentő ötletes pár fülbevaló, melynek egyik része pókháló, másik pedig pók, az ASOS-tól rendelhető meg, ára $17.24 (3,370 Ft). Halloween éjszakájára jobb kiegészítőt nem is találhatsz!

Olvass tovább »


Hordanád? Szőrlabda táska

Frissítve: 2010. okt. 26., 05:00 | Megtekintve: 2596

Táskából is ugyanolyan extrém, mint cipőből: Christian Louboutin új nercprém kreációja határozottan nem való mindenkinek.

Szívesen sétálgatnál karodon egy kicsi, szőrös, összegömbölyödött fekete hörcsöggel? Ha a válasz igen, neked való ez az Eden Vision Fur Ball Clutch névre hallgató darab.

Olvass tovább »


Hordanád? Amorf gyűrűk

Frissítve: 2010. okt. 11., 05:00 | Megtekintve: 2013

A Bec & Bridge legelső ékszerkollekciója szokatlan formákkal, érdekes megoldásokkal hívja fel magára a figyelmet.

A 2010/11-es kollekció az első, melyet Becky Cooper és Bridget Yorston készítenek. DIvatbemutatóikra korábban is maguk alkották meg az ékszerek egy részét, ami akkora tetszést váltott ki, hogy mostantól kapni is lehet a darabokat.

Olvass tovább »


Ez táska, cipő, vagy mindkettő egyszerre?

Frissítve: 2010. szept. 20., 05:00 | Megtekintve: 3269

Két mánia jellemző a nőkre: a cipők vagy a táskák iránti rajongás. Esetleg mindkettő - ez a darab pedig majdnem tökéletesen ötvözi őket. Felvennéd?

Kitalálod, hogy egy táskát vagy egy cipőt látsz a képeken? Ez az Azumi and David Pouch Shoes névre hallgató modell bármelyik lehet: működőképes mint bokacsizma, de belső kialakítása miatt inkább táskának használható.

Olvass tovább »