Style blog

Marc Jacobs 3 új "hölgye" tavaszra

Frissítve: 2011. jan. 13., 06:00 | Megtekintve: 2659

Ha valamit nagyon várunk minden szezon elején, az a táskák és cipők felhozatala - különös tekintettel a bolondos, mindig meglepő Marc Jacobs kollekcióira.

2011 tavaszára a szerencsések már most felkészülhetnek, hiszen napokban kerül boltokba a Marc Jacobs 2011 táska kollekció. Három új modell mutat utat nekünk a vidám, évkezdő trendekben: a nevük Vera, Sullivan és a The Single.

Olvass tovább »



Csini ruha sportcipővel - az idei trend?

Frissítve: 2011. jan. 7., 06:00 | Megtekintve: 3297

Valószínűleg nem teremt trendet ez az ötlet, bár láttunk már furcsább dolgokat is: az elegáns vagy feminin designer cuccok mellé hozzájuk nem illő edzőcipő dukál.

A “Tavaszi ébredés” fantázianevű mellékletben a modellek olyan designerek csodás alkotásait viselik, mint Marc Jacobs, Michael Kors, Calvin Klein, Proenza Schouler, Alexander Wang és Derek Lam. Ám van egy apró, de fontos kis furcsaság: a drága kreációkhoz sportos edzőcipőket húztak.

Olvass tovább »


Ez lesz 2011 divatszíne!

Frissítve: 2010. dec. 16., 06:00 | Megtekintve: 5105

A Pantone szerint a jövő év fő divatszíne a pink egy különleges árnyalata lesz, de a designerek úgy tűnik már rég felkészültek rá.

Karl Lagerfeld a napokban bemutatta legújabb 2011-es táskamodelljét, mely már ebben az árnyalatban pompázik, így biztosak lehetünk benne, hogy megvan a jövő év slágerszíne.

A Pantone Color Institute oldalán máris megnézhetjük a “honeysuckle” (magyarul loncvirág) fantázianevű árnyalatot.

Olvass tovább »



Hordanád? Szőrlabda táska

Frissítve: 2010. okt. 26., 05:00 | Megtekintve: 2596

Táskából is ugyanolyan extrém, mint cipőből: Christian Louboutin új nercprém kreációja határozottan nem való mindenkinek.

Szívesen sétálgatnál karodon egy kicsi, szőrös, összegömbölyödött fekete hörcsöggel? Ha a válasz igen, neked való ez az Eden Vision Fur Ball Clutch névre hallgató darab.

Olvass tovább »


Felvennéd? Szexis Christopher Kane bőrruha

Frissítve: 2010. szept. 13., 07:18 | Megtekintve: 2667

A design remeke ez a különleges, hímzett, sokat sejtető miniruha. De vajon illik-e a bőrgallér a csipkéhez, és a virágmintás hímzés a kihívó vonalakhoz?

Christopher Kane 2010/11-es kollekciójának része ez a kis fekete, bőrgalléros ruha. Nem hétköznapi alkalmakhoz tervezték, ennél szexisebb, félig csipkéből álló darabokat ritkán találni a nagy divatházaknál.

Olvass tovább »


Felvennéd? Trendi gumi bokacsizma

Frissítve: 2010. szept. 5., 05:00 | Megtekintve: 4193

Tökéletesen vízálló, virágmintás, és állítólag egy sikeres klasszikus kollekció darabja ez a Bogs gumi bokacsizma. Hordanád?

A Bogs egy kényelmes, meleg, minden időre alkalmas, mégis csinos és színes cipőmárka. A “modern stílus és a strapabíró felépítés” ötvözetének terméke ez az érdekes, leginkább gumicsizmára hajazó darab.

Olvass tovább »


Kifinomult Puma cipő a síron túlról

Frissítve: 2010. aug. 30., 05:00 | Megtekintve: 4812

Az elhunyt tervező, Alexander McQueen együttműködött a Pumával is egy kollekció erejéig - ebből született meg ez a most bemutatásra kerülő, egyedi luxus sportcipő.

Az AMQ Entwine névre hallgató modell valódi bőrből készült, a Puma darabok funkcionalitásának jegyében, de Alexander McQueen tervezői géniuszának minden szépségét hordozva.

Olvass tovább »


Ruhakörkép őszre: felejtsd el a maxiruhát!

Frissítve: 2010. aug. 25., 05:00 | Megtekintve: 4330

Rövid ruha harisnyával, sállal, bokacsizmával - ez lesz az idei ősz nyerő összeállítása. Összeszedtük a legnépszerűbb márkák friss kollekcióinak legjobb ruháit.

Reméljük, idén lesz egy langyos átmenet a forróságból a téli mínuszok világába, különben nem tudjuk majd viselni az ősz legszexisebb összeállítását, a rövid ruhát harisnyával. Ezek a csodás őszi darabok a friss trend színeiben és mintáiban pompáznak.

Nézd meg őket és meríts ihletet belőlük!

Olvass tovább »


Trendi lesz. Felvennéd?

Frissítve: 2010. aug. 23., 05:00 | Megtekintve: 2469

Bár rovatunk eheti kérdése is egyetlen darabra irányul, igazából egy egész trendet minősít az, amit válaszolsz. Te fogsz ilyeneket hordani?

Még mielőtt hivatalosan megjelentek volna a 2010 nagy őszi trendjének kikiáltott patchwork, azaz a kézzel varrt asztalterítőkre hajazó kabátok, a divatkritikusok máris lehúzták ezt a stílust. Pedig itt vannak: frissek, drágák, designerek által megálmodott formájukkal.

Olvass tovább »


Jó ötlet? Chanel ételhordó táska

Frissítve: 2010. aug. 7., 05:00 | Megtekintve: 4242

Egyetlen Chanel kollekcióból sem maradhatnak ki a megosztó darabok, amikről beszélhet a világ. Az "Elvitelre" feliratú doboztáska elég nagyot üt.

Az elvitelre kért ételeket vagy a helyben be nem fejezett maradékot tarthatnád elvileg ebben a táskában. Persze valószínűleg nem vetemednél rá, hogy ilyesmivel koszold össze, miután megtudtad az árát.

Olvass tovább »