Csizma blog

UGG kontra tűsarkú

Frissítve: 2011. jan. 27., 13:28 | Megtekintve: 4192

Sajnos még pár hónapig várat magára a tavasz, így a téli csizmákat még nem dobhatjuk be a szekrény mélyére. A lábbeliválasztásnál ti mi mellett döntötök, kényelem, vagy külcsín?

Mászkáltok egész nap tűsarkúban a hóban, latyakban, vagy inkább a a meleg, bélelt, laposra szavaztok? Már egy ideje nálunk is kapható a sztárok téli trendje az Ugg, kicsit pufók, de meleg és ebben biztosan nem fog vacogni a lábunk ha röpködnek a mínuszok. Ezzel szemben a tűsarkúak táborát idén a térd fölé érő és a bokacsizmák trendje gyarapította.

Olvass tovább »



A 6 legnépszerűbb csizma típus idén

Frissítve: 2010. szept. 30., 05:00 | Megtekintve: 21773

Van köztük régi ismerős, meglepő újdonság és olyan fazon, amiről nem is gondolnád, hogy bárki felveszi az idei szezonban.

Bár nem tudjuk biztosan, a Zappos.com mi alapján állít rangsort népszerűbb modelljeik között, a következő 6 típus szerintük az élmezőnyben van. Érdemes lehet vetni egy pillantást a listára, és tél végén majd összehasonlítani azzal, amit az utcán valóban sokat láttunk.

Olvass tovább »


Felvennéd? Trendi gumi bokacsizma

Frissítve: 2010. szept. 5., 05:00 | Megtekintve: 4193

Tökéletesen vízálló, virágmintás, és állítólag egy sikeres klasszikus kollekció darabja ez a Bogs gumi bokacsizma. Hordanád?

A Bogs egy kényelmes, meleg, minden időre alkalmas, mégis csinos és színes cipőmárka. A “modern stílus és a strapabíró felépítés” ötvözetének terméke ez az érdekes, leginkább gumicsizmára hajazó darab.

Olvass tovább »



Őszi cipőtrend - ezt lehet majd kapni nálunk

Frissítve: 2010. aug. 16., 05:00 | Megtekintve: 7076

A H&M, Pimkie, Promod, Mango és más nálunk is elérhető márkák őszi cipő kollekcióiból válogattunk ki párat, hogy megmutassuk a közelgő trendet.

Bokacsizmák, balerinák, félcipők és érdekességek is helyet kapnak a 2010 őszi kollekciókban. Bármilyen stílust szeretsz is, biztosan megtalálod a hozzád illőt az idei trendkínálatból.

Olvass tovább »