Cipő blog

Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »



"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Frissítve: 2013. okt. 8., 08:17 | Megtekintve: 123004

A “Next Starts Now” kollekció kapcsán a PUMA új sorozattal jelentkezik, amelyben bemutatja a feltörekvő tervezőket, akiknek az aktuális kollekciót köszönhetjük. Elsőként Sophia Chang tervezőt ismerhetjük meg!

Chang Puma kollekciójára főleg a nagyvárosi hangulat, a hip-hop és R&B kultúra volt hatással. Los Angeles és New York utcáiról merített ihletet, a kollekcióra jellemző, hogy rendkívül színes és vad.

„Számomra ez a lehetőség arról szól, hogy megmutassam a nőknek is lehet saját, erős és vad stílusuk” – mondja Chang. - „A PUMA női lifestyle cipőkollekciója olyan ragyogó és vadóc, mint a nők többsége. Azt akartam, hogy a kollekció darabjaira átragadjon ez az érzés és a nők magukénak érezhessék.”

Olvass tovább »


Candystar - dobd fel uncsi cipődet!

Frissítve: 2011. dec. 16., 13:41 | Megtekintve: 3721

Pillants végig a szekrényben álló cipőiden, majd képzeld el, hogy egyszerűen és gyorsan újjá, izgalmassá varázsolod őket! Ez nem csoda lenne, hanem a Candystar cipőzokni.

Érdekes magyar webshopra figyeltünk fel nemrég, ami egy remek találmányt népszerűsít. A cipőzoknit nevéhez híven a lábbelidre kell húzni, mint egy kis ruhát. Így fél pillanat alatt szinte új cipőd lesz anélkül, hogy vagyonokat költenél vadiúj darabokra.

Ráadásul váltogathatod is a stílusokat, mégsem nem kell egy egész cipősszekrényt magaddal cipelned. Nem rossz, igaz?

Olvass tovább »



Mentőmellényből csinált cipőt a Helly Hansen

Frissítve: 2011. okt. 5., 11:14 | Megtekintve: 5470

Ez a rikító narancssárga, vadiúj cipőmodell nem csak színével emlékeztet a mentőmellényekre, de külső zsebe és fényvisszaverő csíkja is van. A biztonság szerelmeseinek ajánljuk!

A Helly Hansen új magasszárú utcai cipője figyelemre méltó dizájnt képvisel. A vászon tornacipő színe és részletei a Helly biztonság iránti elkötelezettségére utalnak.

A cipő több részlete, így az alapmodell narancssárga színe, az oldalán megjelenő külső zseb és a fényvisszaverő csík is a Helly Hansen legnépszerűbb mentőmellényére, a Navigare-ra emlékeztetnek. Egy ilyen cipő pedig garantáltan feltűnést kelt.

Olvass tovább »


Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra

Frissítve: 2011. aug. 8., 15:51 | Megtekintve: 6110

Minden lépésnél más hangot adnak ki a Puma legújabb "sztárcsináló" kreációi! Iskolakezdéshez nincs is ennél ideálisabb darab, amit a hip-hop és a sportos viselet meglepő ötvözése ihletett.

Az idei iskolakezdés valószínűleg hangosabb lesz a szokásosnál, hiszen már Magyarországra is megérkeztek a Puma DJ cipők, amik ötvözik a legújabb technológiát és a hip-hop-ból vett elemeket, s minden lépésnél más-más hangot adnak ki. A DJ cipő forradalmi újdonság a Puma kollekciójában.

Olvass tovább »


Arculatot vált a Deichmann!

Frissítve: 2011. ápr. 16., 08:00 | Megtekintve: 5126

A tavasz legfrissebb divattrendjeivel együtt a Deichmann maga is megújul, ahogy ezt most megnyílt üzletükben, az Europeumban már láthatjuk is.

Arculatot vált a Deichmann, új logóval, színekkel és formákkal. Az új elemeket és megjelenést április 13-án az Europeum Bevásárlóközpontban nyíló üzletükben mutatták be.

Olvass tovább »


Akassz Manolo Blahnik cipőt a nyakadba!

Frissítve: 2011. ápr. 9., 07:00 | Megtekintve: 3605

Rengeteg nő van, aki annyira imádja a Blahnik kreációkat, hogy teste bármely részén viselné őket, nem csak a lábán. Erre már van hivatalos lehetőség is, a Manolo Mary Jane charms formájában!

A cipőcsodáiról elhíresült Manolo Blahnik és fantasztikus ékszereivel hódító, spanyol TOUS összefogott, hogy elbűvölő kis charmokat adjon a divat és nyaklánc rajongó nők világának.

Olvass tovább »


Madonna ihlette cipellő

Frissítve: 2011. márc. 22., 06:00 | Megtekintve: 2995

A tervezők és nagy divatházak közül számos példát tudunk mondani akiket megihletett a stílusikon - énekesnő, Madonna. Ilyen bizarr "szerelemgyereket" azonban még nem láttunk! Ti felvennétek?

Igen, a képen látható valami, egy cipő, amit Madonna korai korszaka ihletett, pontosabban a “Blond Ambition” turnéja, ahol az emlékezetes Gaultier “csúcsos felsőt” viselte – mondja az izraeli tervező, Kobi Levi. Azt mi is nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen módon kell belebújni a cipellőbe és abban sem vagyunk biztosak, hogy kimerészkednénk benne az utcára.

Madonna “Blond Ambition” turné – cipőre vetítve

Olvass tovább »


A klumpa visszatért, te felvennéd?

Frissítve: 2011. márc. 20., 06:00 | Megtekintve: 3644

Szerencsére az elmúlt években nem sokszor találkozhattunk vele sem az utcákon, sem a boltokban, most viszont elkezdett visszaszivárogni a polcokra a régi mumus, a klumpa. Nektek tetszik?

Már kezdtünk örülni, hogy az otromba női cipő végleg kiment a divatból. A minap azonban a Topshop oldalán rábukkantunk erre a klumpára hajazó lábbelire! Sajnos lassan bele kell törődnünk, hogy visszatért, ortopéd, trampli és mi nagyon nem szeretjük!

Olvass tovább »


Manolo Blahnik 2011 tavasz-nyár

Frissítve: 2011. márc. 19., 06:00 | Megtekintve: 5114

Valószínűleg a Szex és New York bájos cipőmániás főszereplője, Carrie is elolvadna, ha meglátná a lábbeliguru legújabb kollekcióját. A tavaszi-nyári kollekció édes, egyedi, de mindenekelőtt abszolút nőies. Nézzétek, élvezzétek!

Manolo sikere a ’90-es években a népszerű sorozattal kezdődött igazán, de azóta is töretlen. A jól ismert tervező tökéletesen hozza a mainstream vonalat egy teljesen új, saját egyedi stílusba öltöztetve, ettől lesznek a Manolo cipők oly különlegesek és utánozhatatlanok.

Formabontó színek és fazonok

Ebbe a kollekcióba mindenki belehabarodik

Olvass tovább »