Boltbemutató blog

Francia trend itthon: megérkezett a Camaïeu!

Frissítve: 2011. ápr. 21., 06:00 | Megtekintve: 3906

Az Európa szerte kedvelt, Camaïeu nevű francia stílusóriás megérkezett hozzánk. Összesen 8 üzletükbe térhetünk be mostantól Magyarországon is, így a francia stílus már mindenki számára könnyedén elérhető.

A Camaïeu végre megérkezett. Igazi örömhír ez a magyar lányok, nők és a divatrajongók számára, hiszen a Camaïeu maga a francia életérzés, sziporkázóan nőies, szellemes és életvidám. Budapesten és két vidéki nagyvárosban első kézből juthatunk hozzá a legújabb francia trenddarabokhoz.

Olvass tovább »



Arculatot vált a Deichmann!

Frissítve: 2011. ápr. 16., 08:00 | Megtekintve: 5126

A tavasz legfrissebb divattrendjeivel együtt a Deichmann maga is megújul, ahogy ezt most megnyílt üzletükben, az Europeumban már láthatjuk is.

Arculatot vált a Deichmann, új logóval, színekkel és formákkal. Az új elemeket és megjelenést április 13-án az Europeum Bevásárlóközpontban nyíló üzletükben mutatták be.

Olvass tovább »


Gaudí Jeans: Már nem csak interneten!

Frissítve: 2011. márc. 29., 17:37 | Megtekintve: 4230

Sorra nyitnak új üzletek az Arena Plazában, most éppen a korábban csak internetes rendeléssel elérhető Gaudí Jeans nyitott egy márkaboltot az olasz divat szerelmeseinek.

Egy hete megnyitotta első magyarországi üzletét a közkedvelt olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén.

Olvass tovább »



Brandshop24: Költözés miatt akár 80%-os akciók!

Frissítve: 2010. júl. 23., 10:20 | Megtekintve: 5895

Elköltözött, megújult, még az eddigieknél is szuperebb lett a Brandshop24 üzlete. Ünnepeld velük a nagyszabású átalakulást, használd ki az akár 80%-os kedvezményeket!

Az új Brandshop24 bolt az előző helyszínen is megszokott barátságos légkörrel fogad. Hatalmas nyitási és nyári akciók vannak, 20-tól akár 80%-ig terjedő kedvezményekkel, melyek az üzlet szinte valamennyi termékére érvényesek.

Olvass tovább »


Milyen egy látogatás a Mr Sale-nél?

Frissítve: 2010. júl. 16., 06:00 | Megtekintve: 2707

Sokszor olvastad már a Mr Sale-t dícsérő véleményeket, de kicsit még mindig visszatart az, hogy pontosan nem tudod, mire számíthatsz? Most átélheted pontról-pontra, milyen élmény betérni az üzletbe!

Attól a pillanattól kezdve, hogy benyitsz a Mr Sale üzletének ajtaján, a kínálat böngészésén át egészen a pénztártól való elégedett távozásig ugyanilyen lesz a vásárlási élményed, mint amit ezen a videón láthatsz. Ugye ezt élőben is ki akarod próbálni?

Olvass tovább »