Francia trend itthon: megérkezett a Camaïeu!

Frissítve: 2011. ápr. 21., 06:00 | Megtekintve: 3906

Az Európa szerte kedvelt, Camaïeu nevű francia stílusóriás megérkezett hozzánk. Összesen 8 üzletükbe térhetünk be mostantól Magyarországon is, így a francia stílus már mindenki számára könnyedén elérhető.


A Camaïeu végre megérkezett. Igazi örömhír ez a magyar lányok, nők és a divatrajongók számára, hiszen a Camaïeu maga a francia életérzés, sziporkázóan nőies, szellemes és életvidám. Budapesten és két vidéki nagyvárosban első kézből juthatunk hozzá a legújabb francia trenddarabokhoz.

A Camaïeu kollekciói a sziporkázó, nyitott és életvidám nőknek készülnek. A szezonális trenddarabok mellett a ruhakollekció részét képezik a közkedvelt alapmodellek is, melyeket az élet minden pillanatában természetesen nőies és szexis nőknek terveztek.

A Camaïeu szellemisége kifejeződik a színekben, az anyagokban, a szabásvonalakban, és a folyamatosan megújuló választékban is. Minden héten 100 teljesen új, csodás modell érkezik, melyeket igencsak kedvező áron kínálnak üzleteikben.

Nyolc Camaïeu üzlettel találkozhatunk hazánkban, ebből hat üzlet Budapesten, kettő pedig vidéki nagyvárosokban, Győrben és Nyíregyházán várja a vásárlókat.

A francia divat a Camaïeu tolmácsolásában mindenki gardróbjának nélkülözhetetlen része, egyszerűen elvarázsolja viselőjét.



Kapcsolódó márkák: Camaieu

Kapcsolódó üzletek: Camaieu - Arena Plaza, Camaieu - Árkád Budapest


Ajánljuk még

Gaudí Jeans: Már nem csak interneten!