Deichmann blog

Arculatot vált a Deichmann!

Frissítve: 2011. ápr. 16., 08:00 | Megtekintve: 5126

A tavasz legfrissebb divattrendjeivel együtt a Deichmann maga is megújul, ahogy ezt most megnyílt üzletükben, az Europeumban már láthatjuk is.

Arculatot vált a Deichmann, új logóval, színekkel és formákkal. Az új elemeket és megjelenést április 13-án az Europeum Bevásárlóközpontban nyíló üzletükben mutatták be.

Olvass tovább »



A 3 legnépszerűbb cipő márciusban

Frissítve: 2010. márc. 30., 05:00 | Megtekintve: 14162

Mindenki új cipőt akar magának! Legalábbis ezt kell leszűrnünk abból, hogy nézettségi listánkat március hónapban a különféle stílusú cipők vezetik. Te melyiket választanád?

A bohém, a sportos és a csajos stílusú lányok már mind azt nézegetik, milyen cipőt vegyenek most, hogy elkezdhetjük hordani tavaszi ruháinkat. Válassz te is egyet a 3 legnézettebb darab közül!

Olvass tovább »


Felvennéd ezt az összeállítást? - StílusBumm

Frissítve: 2010. febr. 10., 10:02 | Megtekintve: 7824

Válaszolj őszintén! Igazán bevállalósnak és egyedinek kell lenned, ha ezt az összeállítást választod, még ha trendi lett is az elmúlt években az egymástól elütő stílusok viselése.

Mi csak azt szeretnénk tudni, felvennéd-e együtt ezt a bőrdzsekit, szoknyát és csizmát egy kevésbé hideg napon? Hogy jól áll vagy sem, bohéman ötletes vagy rettentő ízléstelen, azt neked kell eldöntened.

Olvass tovább »



A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »