Arculatot vált a Deichmann!

Frissítve: 2011. ápr. 16., 08:00 | Megtekintve: 5126

A tavasz legfrissebb divattrendjeivel együtt a Deichmann maga is megújul, ahogy ezt most megnyílt üzletükben, az Europeumban már láthatjuk is.


Arculatot vált a Deichmann, új logóval, színekkel és formákkal. Az új elemeket és megjelenést április 13-án az Europeum Bevásárlóközpontban nyíló üzletükben mutatták be.

Az arculatváltás egy erőteljes terjeszkedés része, amelynek során világszerte 243 új üzletet terveznek megnyitni. A változások jegyében hamarosan teljesen megújul a magyar weboldal is.

Cipő trendek tavaszra

Az idei tavaszi-nyári divatszezont a lazaság, a nőiesség és az eredetiség hatja át, stílus tekintetében pedig előtérbe kerül a military, a marine és a szafari egyaránt. 2011 a nagy visszatérések éve.

Cindy Crawford 5th Avenue kollekciójába tartozó modellek idén is az abszolút nőiesség megtestesítői. A repertoárban kényelmes balerinák, kihívó cut-out fazonok, elegáns körömcipők és merész szandálok egyaránt megtalálhatóak.

A nyár elmaradhatatlan kellékei idén talán a legszínesebb palettát kínálják. A tengerész stílus újabb hulláma ér el minket, és a sokakat megosztó klumpa ismét divatos, és a római szandálok és saruk is széles választékkal térnek vissza.

A férfiak divatjában is a casual look játssza a legfontosabb szerepet. Az anyagok idén igen változatosak, a megszokott anyagok mellett különlegességek is megtalálhatóak, például vintage bőr, koptatott farmer. A hagyományos sneaker mellett a magas szárú fazonok gyakoriak, amelyeket sokszor a fehér talp tesz feltűnővé.



Kapcsolódó márkák: Deichmann


Ajánljuk még


Kommentek

EsztiIihttp://esztiii-fashionismylife.blogspot.com/– 2011. ápr. 18., 10:05

A weboldala már tényleg nagyon elavult volt. Jót tesz ez a kis változás a márkának...


Topankahttp://topankablog.hu– 2011. ápr. 16., 12:05

A weboldalra már nagyon ráfért; kíváncsi vagyok, milyen lesz a végeredmény.