Arena plaza blog

Gaudí Jeans: Már nem csak interneten!

Frissítve: 2011. márc. 29., 17:37 | Megtekintve: 4230

Sorra nyitnak új üzletek az Arena Plazában, most éppen a korábban csak internetes rendeléssel elérhető Gaudí Jeans nyitott egy márkaboltot az olasz divat szerelmeseinek.

Egy hete megnyitotta első magyarországi üzletét a közkedvelt olasz divatmárka a Gaudí, teljes nevén a Gaudí Jeans & Style üzlet az Arena Plaza emeletén.

Olvass tovább »



Megnyílt a Claire’s az Arena Plazaban!

Frissítve: 2010. dec. 7., 06:00 | Megtekintve: 6464

Újabb divatmárkával bővült az Arena Plaza kínálata: a világszerte ismert Claire’s ékszer és divatruházati kiegészítő márka december 3-án nyitotta meg első üzletét.

A közel 70 nm-es üzlethelyiségben széles termékskálával és „Kettőt fizet hármat kap” nyitási akcióval várják a vásárlókat. Mostantól egy helyen, az Arena Plaza földszintjén, a Claire’s üzletben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ékszereket, divatruházati kiegészítőket, és Hello Kitty, Spongya Bob, Disney, Justin Bieber, Twilight és Hannah Montana licensz termékeket.

Olvass tovább »


Legyél modell és kampányarc az Arena Plazaban!

Frissítve: 2010. szept. 18., 05:00 | Megtekintve: 3006

A megszokottól eltérően idén hétköznapi fiatalokkal mutatja be 2010-es őszi/téli kollekcióját az Arena Plaza. 18 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várják.

A modellverseny végén a legjobb lány és fiú modellt az Arena Plaza karácsonyi kampányarcainak választja meg. Az újítás célja az, hogy közvetlen kapcsolatot alakítsanak ki a bevásárlóközpont látogatóival, bátorítva őket arra, hogy ne érezzék idegennek a kifutók világát.

Olvass tovább »



Új MUSTANG Store nyílt az Aréna Plázában

Frissítve: 2010. ápr. 19., 06:00 | Megtekintve: 5484

Ugorj be az Aréna Pláza új MUSTANG üzletébe és hagyd, hogy lenyűgözzön az utánozhatatlan MUSTANG életérzés.

Színesítsd ruhatárad a MUSTANG legújabb modelljeivel! A kifogástalan kiszolgálás és a kedvező árak mellett, a törzsvásárlói program előnyeit is élvezheted.

Olvass tovább »


Találd meg idei önmagad az Arena Plazában - programajánló

Frissítve: 2010. márc. 27., 09:00 | Megtekintve: 5371

Végre megérkezett a tavasz, a megújulás évszaka… Az új szezon pedig nem kezdődhet el az Arena Plaza immár hagyományosnak mondható stílusteremtő divatbemutatói nélkül!

Március utolsó hétvégéjén a hazai közönség is ízelítőt kaphat a nemzetközi divatújdonságokból: az Arena Plaza Wonderland c. divatshow-ja nevéhez hűen egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a látogatókat, melyben az igazi tavasz uralkodik izgalmas színeivel, feltűnő virágos és pöttyös mintákkal és romantikus összeállításokkal.

Olvass tovább »