Mustang blog

MUSTANG kiárusítás: akár 50% kedvezmény

Frissítve: 2010. júl. 8., 05:00 | Megtekintve: 7209

Vásárolj akár 50% kedvezménnyel a tavaszi-nyári kollekció termékeiből és élvezd tovább a nyarat MUSTANG-ban!

2010. június 23-tól szezonvégi kiárusítás a MUSTANG üzletekben!

Olvass tovább »



Új MUSTANG Store nyílt az Aréna Plázában

Frissítve: 2010. ápr. 19., 06:00 | Megtekintve: 5484

Ugorj be az Aréna Pláza új MUSTANG üzletébe és hagyd, hogy lenyűgözzön az utánozhatatlan MUSTANG életérzés.

Színesítsd ruhatárad a MUSTANG legújabb modelljeivel! A kifogástalan kiszolgálás és a kedvező árak mellett, a törzsvásárlói program előnyeit is élvezheted.

Olvass tovább »


Kitaláltad a márkáját? - Eredményhirdetés

Frissítve: 2009. nov. 12., 12:31 | Megtekintve: 3580

Lezárult tippelős nyereményjátékunk, végre eláruljuk, milyen márkájú a titokzatos felső és ki a szerencsés, aki megnyerte!

November 11.-én éjfélkor lezárult legutóbbi nyereményjátékunk, melynek keretében egy női ing márkáját kellett kitalálni. A nyeremény maga a kérdéses darab – nézd meg, jól tippeltél-e és hogy ki lett a kisorsolt szerencsés!

Olvass tovább »



Mustang: világhírnév egy láda italért

Frissítve: 2009. aug. 27., 14:31 | Megtekintve: 3599

Réges rég, egy messzi-messzi, németországi faluban varrták meg az első farmert Amerikán kívül. Akkor még nem sejtették, hogy egy egész világot átfogó vállalkozás indult útjára…

Albert Sefranek a II. világháború után felfedezett valamit: az amerikai katonák kimenőkön viselt ruhadarabját, a jeans-t, melyre vágyakozva néztek a német fiatalok. Apósával, Rudolf Hermann-nal egy láda italért cserébe szereztek egy nadrágot az egyik tengerészgyalogostól, hogy levegyék róla a szabásmintát.

Olvass tovább »


Menő cuccok a nyári fesztiválok idejére

Frissítve: 2009. márc. 3., 14:11 | Megtekintve: 12145

Alig várod már, hogy elkezdődjenek a nyári fesztiválok? Nélküled nem indulhat egyik sem? Balatonpart vagy az ország bármelyik része, megmutatjuk neked, milyen ruhákban leszel igazi fesztiválhívő!

A MUSTANG 2009-es tavasz-nyári kollekcióját a fesztiválok életérzése járja át. Felvillanyozó energia, lázban égő rajongók, süvítő autóversenyek, koncertek, hőség és frissítő nyári záporok keveréke alapozza meg a hangulatot.

Új MUSTANG kollekció a Sunset City Racing fesztivál jegyében

Felbukkannak a foltozott Vintage (klasszikus) farmerek és a reklámfeliratokkal tarkított, élénk színű pólók, melyek a hippik, a városi őslakók és a szenvedélyes motorosok életérzését keltik életre. Bő szabású nadrágok, virágmintás felsők és ruhák erősítik a nyári feeling-et. Etno stílusú darabok, a crossover sporthoz használt viselet és a piszkos munkásruhák hozzák forró hangulatba viselőiket.

Belépők ellenőrzése a fesztivál területén, előkerülnek a jegyek a nadrágzsebekből…

A Vintage farmert mélyen ülő zsebekkel látták el. A Straight és a Bootcut nadrágokhoz jól illik az American póló, melyre színes, világító mintát nyomtak. A felsőtestet kihangsúlyozó kárókockás inget csőnadrággal és egyszerű szövetből készült, lezser, Utility stílusú cuccokkal kombinálják. A Cargo bermudák erős színekben és vidám mintával tarkítva pompáznak az idei szezonban.

A fesztiválhívő lányok a lenge, fodros tunikát és a kis dzsekit magas derekú Skinny nadrággal viselik, hogy derekukat hangsúlyozzák. A virágos felsőrészekhez Marlene farmert és Bell Bottom stílusú darabokat választanak. Ennek jegyében készült a Flared Oregon farmer is, mely egy klasszikus nadrág 27 cm szárszélességgel. A Relaxed Fit és a Boyfriend- stílusok szintén illenek a fesztelen hangulathoz.

A hőmérséklet emelkedésével gyorsan előkerülnek az 5 zsebes Cropped (térdig érő) nadrágok, de a legforróbb napokon természetesen a nyári ruháké a főszerep… A farmerruhák könnyű, nyári denimből készültek, spagettipántokkal, szép kivágással és alsó mellvarrással keltenek vagány, és egyben nőies hatást. Az ingblúzruhák egyszínű vagy kárókockás kivitelben hódítanak.


Ajánljuk még:

Mustang 2009 tavasz-nyári kollekció a piactéren