Üzletnyitás blog

Megnyitotta eddigi legnagyobb üzletét Budapesten a H&M

Frissítve: 2016. jún. 6., 12:48 | Megtekintve: 125729

Május 26-án megnyílt a régió egyik legnagyobb H&M üzlete a Váci utca 1. szám alatt, közvetlenül a Vörösmarty tér mellett. Gyönyörű környezetben, 3 szinten, eddigi legszélesebb kínálatát vonultatja fel a svéd óriáscég.

A magyarországi flagshipstore-ban a márka minden vonala és almárkája szerepel, a női-, férfi- és gyerekruhák mellett megtalálható a Home részleg, szépségápolási részleg, valamint széles cipőválaszték is. Az áruház női részlegén megtalálható még a teltebb idomú vásárlóknak szóló H&M+ márka is, babaváróknak pedig kismama ruházat.

Különlegessége a boltnak, hogy olyan gyönyörű épületben kapott helyet, amiben élmény vásárolni, ez volt egykor a Budapesti Értéktőzsde épülete, és jelenleg az UNESCO által nyilvántartott világörökség része is. Aki szeretne óriási H&M kínálatból válogatni és még gyönyörködni is akar közben, látogasson el a gigantikus Váci1 H&M-be!



Exkluzív üzletnyitás a belvárosban!

Frissítve: 2014. jún. 22., 20:47 | Megtekintve: 131022

A budapesti divatrajongókat az idei nyár egy rég várt, és óriási lelkesedéssel üdvözölt újdonsággal kényezteti el! Mi sem tudtunk előre erről az exkluzív üzletnyitásról, így a hír kellemes meglepetésként ért mindannyiunkat.

Az egyedi nemzetközi márkák rajongói eddig is megtalálhatták számításukat az általunk sokat méltatott Brandshop üzletben, ahol az exkluzív Nü by staff kollekciók - az országban egyedülálló módon - már jó ideje képviseltették magukat télen és nyáron is.

Most viszont még tovább bővült a dán márka elérhető darabjainak palettája a Brandshopnál, ám ezentúl sem a hely szűke, sem a többi remek márka kollekciói nem szabnak gátat a legújabb Nü by staff darabokból való alapos bevásárlásodnak: megnyílt ugyanis az első, kizárólagos Nü by staff márkabolt!

Olvass tovább »


Két új Gap üzlet is nyílik Budapesten

Frissítve: 2013. aug. 22., 13:17 | Megtekintve: 103785

Sokat kellett rá várni, de egyszerre két új Gap üzlet is nyílik Budapesten augusztusban.

Két Gap is üzlet is nyílik Budapesten: augusztus 21-én a Westendben, 22-én pedig az Árkád II bevásárlóközpontban.

Az 1969-ben alapított Gap Inc a világ egyik legnagyobb ruházati cége, 6 márkával: Gap, Banana Republic, Old Navy, Piperlime, Athleta, Intermix. A világ 90 országában több, mint 300 üzletet működtet. Magyarországon eddig hivatalosan nem volt jelen, kizárólag webáruházakban és second hand shopokban lehetett beszerezni termékeit.



USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban

Frissítve: 2013. ápr. 8., 07:00 | Megtekintve: 48791

Újabb ideiglenes üzletet nyit hamarosan a három magyar tervező a korábbi sikereken felbuzdulva. Azt ígérik, a kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekció élénk és izgalmas lesz.

Az átmenetileg felállított Pop Up Storehoz a három tervező mindig egy külön, egyedi kollekciót alkot. Az idei tavaszi USE Temporary fő jellemzői az élénk színek és a változatos minták lesznek.

Olvass tovább »


Nyílik Michal Negrin első üzlete Magyarországon

Frissítve: 2012. szept. 3., 09:00 | Megtekintve: 4822

Színek, optimista hangulat, részletgazdagság és nőies romantika: ezek a jelzők illenek leginkább e fantáziavilág alkotásaihoz, melyek az ikonikus tervezőnő, Michal Negrin nevét viselik.

A világszerte 23 országban elérhető különleges márka végre Budapesten is megnyitja kapuit, mégpedig a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Olvass tovább »


Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

Frissítve: 2012. jún. 29., 08:11 | Megtekintve: 5021

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb üzletek nyíltak, melyekben a divat egzotikus cikkeit és a profi körömápoló kellékek tárházát egyaránt megtaláljuk.

A NEW YORKER augusztusban nyíló divatüzlete, a THE BODY SHOP kozmetikai világmárka termékei, a PINK WOMAN trendteremtő egzotikus divatcikkei, a BACI LINGERIE luxus női fehérnemű kollekciója, a NAIL&GO professzionális körömápoló szolgáltatásai, valamint a GEOX lélegző lábbelijei különleges színvonalat képviselnek a szépség, a divat és az elegancia világában.

Olvass tovább »


Egy üzletnyi Amerika - Megnyílt az új American Rags

Frissítve: 2012. ápr. 24., 09:42 | Megtekintve: 13361

Szeretnéd egy valódi amerikai metróállomáson átélni a nyüzsgő New York hangulatát ruhavásárlás közben? Az American Ragsnél a márkás, szuper árú darabok ilyen környezetben várnak!

Olyan élethű ez az amerikai metróállomás az V. kerület közepén, hogy pár perc alatt el is felejtjük, igazából még Budapesten vagyunk. Sőt, az Amerikából importált világmárkás, frissen mosott, tökéletes állapotú ruhák nem csak tartózkodási helyünket feledtetik – hanem azt is, hogy használt ruha üzletben járunk.

Ugyanis ha eddig feszélyezett a second hand üzletek dohos hangulata, akkor az American Rags tiszta, sokszor teljesen új darabokat rejtő kínálata igazi fordulatot hoz majd a turkálókkal való kapcsolatodban!

Női, férfi, gyerek

A bolt belső kialakítása lebilincselő, egy amerikai filmekből ismert metróállomást idéz, persze azzal az eltéréssel, hogy vállfán lógó ruhák óriási kínálatával van tömve. A felső szint teljes egészében a gyermek- és babaruhák otthona, alul pedig férfi és női választékban böngészhetünk az Abercrombie, Hollister, American Eagle, Hilfiger, Ralph Lauren és más népszerű márkák közt.

David, az üzlet tulajdonosa személyesen válogatja ki a legjobb, legfiatalosabb darabokat, amik aztán kikerülnek az állványokra. Remek munkát végez az aktuális trendnek megfelelő stílus kiválogatásával, de ez nem véletlen – David maga is 25 éves fiatal, divatos, ráadásul igazi világpolgár, aki Magyarország mellett Németország, Spanyolország és Amerika nagyvárosainak utcáin is otthonosan mozog. A most megnyílt üzlet az ő lelkesedésének és stílusának köszönheti végső formáját, és méltán lehet büszke az eredményre.

Minden okból érdemes betérni

Amiért érdemes direkt ide eljönni, ha vásárolni támad kedvünk, az elsősorban a hangulat és a sokszínű, páratlan kínálat. Ez a csodás metrómegálló teljességgel nélkülözi a sok turkálóra jellemző öreges stílust, a jellegtelen szabású, szúrós anyagú darabokat. Itt minden feltűnően jó minőségű, nem találni szakadt, elnyűtt példányokat – sőt, minden érezhetően tiszta és frissen mosott, még a kényesebbek is bátran felpróbálhatják őket.

A másik fontos szempont az ár. Bár valóban igényesen tálalt kínálatról beszélünk, mégis csak használt ruhákról van szó, és ezt főleg a kedvező ár tükrözi. Látogatásunkkor találtunk rövid ujjú női pólókat 990 Ft-ért, vintage farmer sortokat 1.300 Ft körüli áron, láthatóan sosem hordott Ralph Lauren zakót 5.000 Ft-ért, és számtalan hasonló, trendi stílusú cuccot ugyanilyen baráti árakon. Különösen akkor verhetetlenek ezek az árak, mikor sikerül sosem hordott, vadiúj kincseket találnunk!

Ráadásul mint megtudtuk, pár héten belül régiségek, könyvek, és más használt csecsebecsék is megjelennek majd a ruhás állványok között.

Mindent beleszámítva Budapest egyik legjobb ár-érték arányú, kifejezetten fiatalokra szabott, legtrendibb amerikai használt ruha üzlete lett a belvárosi American Rags. Látogassátok meg ti is!

Cím: 1054 Budapest, Bank u. 6. (az Arany János utcai metrómegállónál)


Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »


Az Amer Sports megnyitja a hazai sportszezont

Frissítve: 2012. márc. 14., 09:14 | Megtekintve: 3956

Megérkezett országunkba az Amer Sports, egy új alternatívája a sportruházatnak. A megnyitón láthattuk a kollekciók mellett azokat az embereket is, akik valóban a mozgás és a szabad tér szerelmesei.

Bár mi magyarok keveset mozgunk, azt a megszállott és hobbi sportolók is tudják, mennyire fontos a megfelelő, kényelmes és (amennyire lehet) csinos ruha mozgás közben. Ezeket az igényeket az Amer Sport is szem előtt tartja, és tökéletesen az adott sportág igényeihez fejlesztett ruházatot kínál szinte bármely mozgásformához.

Olvass tovább »


Új üzletek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. nov. 28., 11:59 | Megtekintve: 2121

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb kozmetikai és divat üzletek nyitnak november-december során. Illatok, fehérneműk és valódi olasz hangulat vár!

Tovább bővült az Allee üzleteinek tárháza. A LUSH kozmetikai világcég vegetáriánus termékei, a TEZENIS és a PRIMAVERA trendteremtő divatcikkei újabb régiókat nyitnak meg a minőségi termékek világában az Allee-ba látogatók számára.

Olvass tovább »