Új üzletek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. nov. 28., 11:59 | Megtekintve: 2121

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb kozmetikai és divat üzletek nyitnak november-december során. Illatok, fehérneműk és valódi olasz hangulat vár!


Tovább bővült az Allee üzleteinek tárháza. A LUSH kozmetikai világcég vegetáriánus termékei, a TEZENIS és a PRIMAVERA trendteremtő divatcikkei újabb régiókat nyitnak meg a minőségi termékek világában az Allee-ba látogatók számára.

Tezenis

A Tezenis új üzlete fiatal, közvetlen, egyedi, valamint huszonegyedik századi termékeket kínál. Az üzlet világvárosi hangulatot árasztó környezetben kínálja basic és folyamatosan megújuló, fiatalos és könnyed kollekcióit. Férfi, női és gyermek fehérnemű, szabadidő- és felsőruházat, valamint pizsama egyaránt megtalálható itt.

Primavera

A Primavera üzlet olasz divatcikkek kereskedelmével foglalkozik. Az általuk kínált termékek jelentős része bőrdíszmű, melyek között a leghíresebb márkák is megtalálhatók: Valentino, RoccoBarocco, Krizia. Nyitási akciója 2011. november 19. és 30. között tart, melynek keretében 20%-os kedvezményt biztosítanak az összes termékre. Ezen kívül minden 30 000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékkal lepik meg a vásárlót.

Lush

A Lush Allee-beli új üzletében is garantált a világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készült, saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumok minősége. A cég minden terméke vegetáriánus, sőt a legtöbb a vegán igényeknek is megfelel, azaz semmilyen állati eredetű alapanyagot (pl.: méz) nem tartalmaz.



Kapcsolódó márkák: Tezenis

Kapcsolódó üzletek: Tezenis - Allee, Primavera - Allee, Lush - Allee


Ajánljuk még

Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

Az Allee üzleteinek teljes listája

Akciófigyelő: Tezenis, Cross és Syam Gold

Tánc, nagyváros, ingyen divatbemutatók az Allee-ban

Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!

Újra divathetek az Arena Plaza-ban


Kommentek

Hajdú Ildi – 2011. dec. 22., 15:13

Én speciel a primaverának örültem legjobban főleg a táskák miatt. Abból sosincs elég :)
Most ahogy olvasom az írásaitokat legközelebb a Lush-t se hagyom ki majd.


L'Orsi – 2011. dec. 22., 13:41

A Lush-nak örülök a legjobban :D
Amúgy nem csak ajándékba szoktam onnan vásárolni, hanem magamnak is. Rengeteg minden van amivel magamat kényeztethetem :D


Anna – 2011. dec. 22., 12:48

Érdekes boltok ezek. Tegnap voltam és láttam őket de bemenni sajnos nem volt időm, nagyon rohantam. Karácsony után viszont mindenképp benézek majd. Ezért szeretem az Allee-t mert nagyon jó üzletek vannak és nekem szerencsére közel is van nem úgy mint a többi.


gReni – 2011. dec. 22., 10:59

a Lush az egy csoda!! Ott vettem barátnőmnek karácsonyi ajándék csomagot és mindenféle illatos-habos-babos dolog volt benne. Aki esetleg ajándék válságban van az nyugodtan tudja le ott:D Legszívesebben magamnak kicsentem volna belőle 1-2 dolgot de azért nem leszek pofátlan:P


Nem lehet kommentelni.