Allee blog

Ezek az üzletek nyíltak most az Allee-ban!

Frissítve: 2012. jún. 29., 08:11 | Megtekintve: 5021

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb üzletek nyíltak, melyekben a divat egzotikus cikkeit és a profi körömápoló kellékek tárházát egyaránt megtaláljuk.

A NEW YORKER augusztusban nyíló divatüzlete, a THE BODY SHOP kozmetikai világmárka termékei, a PINK WOMAN trendteremtő egzotikus divatcikkei, a BACI LINGERIE luxus női fehérnemű kollekciója, a NAIL&GO professzionális körömápoló szolgáltatásai, valamint a GEOX lélegző lábbelijei különleges színvonalat képviselnek a szépség, a divat és az elegancia világában.

Olvass tovább »



Új üzletek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. nov. 28., 11:59 | Megtekintve: 2121

Az Allee Bevásárlóközpontban újabb kozmetikai és divat üzletek nyitnak november-december során. Illatok, fehérneműk és valódi olasz hangulat vár!

Tovább bővült az Allee üzleteinek tárháza. A LUSH kozmetikai világcég vegetáriánus termékei, a TEZENIS és a PRIMAVERA trendteremtő divatcikkei újabb régiókat nyitnak meg a minőségi termékek világában az Allee-ba látogatók számára.

Olvass tovább »


Elindultak az őszi divathetek az Allee-ban!

Frissítve: 2011. okt. 10., 13:12 | Megtekintve: 2171

Zajos sikert aratott az Allee Bevásárlóközpont divatbemutató-sorozatának első előadása pénteken. Ha nem láttad, a többiről te se maradj le!

A látványos show-műsor a legújabb trendeket és stílusirányzatokat elevenítette meg a zene világán keresztül. A rock, a pop, az R&B, a diszkó, a rap, az elektro, az alternatív, a punk és a latin zene karakteres divattrendjei fergeteges kavalkádot alkotva jelentek meg a kifutón és a színpadon.

Olvass tovább »



Új üzletek nyíltak az Allee-ban!

Frissítve: 2011. szept. 12., 15:19 | Megtekintve: 4555

Két újdonságról számolhatunk be Budán. Az Attitude shop a világszínvonalú kézműves minőséget garantálja, a Triumph fehérneműk a diszkrét eleganciát biztosítják.

Varázslatos és értékes termékeket ígérnek az Allee Bevásárlóközpont látogatóinak az elmúlt időszakban megnyílt új üzletek, melyeket minden divatbolondnak meg kell látogatnia.

A gyönyörű ruhák és fantasztikus fehérneműk mellé új kávé és sütemény választékot is mutatunk.

Olvass tovább »


Tánc, nagyváros, ingyen divatbemutatók az Allee-ban

Frissítve: 2011. ápr. 12., 06:00 | Megtekintve: 2410

Tavasz, divat, nagyvárosi élet! 2011. április 8. és 17. között gyere Te is az Allee-ba megnézni a fergeteges divatbemutatókat és nyerni egy New York-i utat!

Lélegzetelállító táncok, érzékeny profizmussal összeállított trendi öltözetek. A BIG CITY LIFE Tánc- és Divathetek rendezvénysorozat megálmodói egy nagyváros 24 órás élő, lüktető életciklusán keresztül láttatják a legújabb divattrendeket.

Olvass tovább »


Akciófigyelő: H&M kabátok, Tally Weijl cuccok

Frissítve: 2009. nov. 24., 09:29 | Megtekintve: 16631

Egy nyitási és egy limitált akcióról szereztünk tudomást: elmondjuk, most hol éri meg kabátot, felsőt és hasonló téli holmikat venni!

Téli akciók a Tally Weijl Allee-ban található üzletében és az Arena Plazás H&M-ben

Olvass tovább »


Nálunk is hódít a "Megnyerő minőség"

Frissítve: 2009. nov. 16., 11:26 | Megtekintve: 10015

Megnyitott hazánkban az első Van Graaf üzlet, ahol a közel 100 világmárka közti válogatást exkluzív élménnyé varázsolják.

A VAN GRAAF november 11.-én megnyitotta első magyarországi üzletét a Allee-ban, ahol 4000 nm-en 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

Olvass tovább »


Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Frissítve: 2009. nov. 11., 22:42 | Megtekintve: 10652

A Levi's és a Vanity.hu közös nyereményjátékán csak egy kérdésre kell válaszolnod, hogy megnyerhesd az 5 darab eredeti Levi's 501-es egyikét!

A legnagyobb újbudai bevásárlóközpont, az Allee Center megnyitása alkalmából a Levi’s különleges ajándékokkal vár mindenkit új üzletében és online is! Játssz velünk és nyerj!

Olvass tovább »


Az Allee üzleteinek teljes listája

Frissítve: 2009. nov. 11., 21:08 | Megtekintve: 20945

Kíváncsi vagy, milyen új és régi márkák nyitottak üzletet a vásárlókat mától váró Allee Centerben? Itt a lista!

A Vanity üzletlistájában megtalálhatod a mai nappal megnyitott budai Allee Center üzleteit.

Olvass tovább »


Hatalmas divatszentély nyitását várjuk Budán

Frissítve: 2009. júl. 31., 12:24 | Megtekintve: 5122

A XI. kerület új városközpontjában elképesztően sok üzlet nyílik év végén - elmondjuk, pontosan melyik márkák, hol és mikortól lesznek elérhetőek.

Novemberre, de legalábbis még karácsony előttre ígérik az Október 23. és Bercsényi utca sarkán épülő Allee városközpont megnyitását. Személyes érzelmi húrokat penget nálunk a téma – a Vanity két munkatársa is tíz percnyire lakik az említett csomóponttól. Így nem csak első kézből tudunk friss infókkal szolgálni, de valószínűleg második otthonunkká válik majd az Allee, mivel összesen 140 (jórészt ruházati) üzlet lesz benne, több márka pedig itt nyitja első magyarországi boltját.

Olvass tovább »