Fehérnemű blog

Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Frissítve: 2014. jan. 13., 10:02 | Megtekintve: 120142

Az Intimissimi tavasz-nyári kampánya az erős, szexi nőket helyezi középpontba, egy modern éden virágai és a felhőkarcolók közé álmodva meg a jeleneteket. A különösen érzéki kampányfotókhoz a szupermodell Alyssa Miller volt a tökéletes választás.

A nő, aki nem utasítja el a bűnbeesést és az érzékiséget; a modern Édenkertben lefotózva, amint éppen tudatosan és a szabadság érzésével tekint a jövőbe, amelyet Manhattan felhőkarcolói és a végtelen égbolt látványa jelenít meg.

A helyszín New York. Egy gyönyörű tetőkert hortenziákkal, rózsákkal és nyírfákkal, amelyek az Intimissimi új, tavaszi/nyári kampányának is keretet adnak. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.

Olvass tovább »



Hódít a Candy Star - Ismerd meg és nyerj!

Frissítve: 2012. febr. 17., 11:15 | Megtekintve: 3538

Berobbant a köztudatba az izgalmas Candy Star márka, méghozzá egy elképesztően szexi divatbemutatóval. Ismerd meg te is az új őrületet és nyerj magadnak cipőzoknit!

Valentin-napi felső és fehérnemű kollekciójának megünnepléseként a Candy Star egy nagyon provokatív és fergeteges fogadtatású bemutatót szervezett Kis Hegedüs Réka vezényletével a Symbolban, ahol híres és gyönyörű modellek vonultak fel. A szexis ruhadarabok mellett az egyedi cipőzoknik szerelmes kollekciója is megjelent a kifutón.

Olvass tovább »


Új üzletek nyíltak az Allee-ban!

Frissítve: 2011. szept. 12., 15:19 | Megtekintve: 4555

Két újdonságról számolhatunk be Budán. Az Attitude shop a világszínvonalú kézműves minőséget garantálja, a Triumph fehérneműk a diszkrét eleganciát biztosítják.

Varázslatos és értékes termékeket ígérnek az Allee Bevásárlóközpont látogatóinak az elmúlt időszakban megnyílt új üzletek, melyeket minden divatbolondnak meg kell látogatnia.

A gyönyörű ruhák és fantasztikus fehérneműk mellé új kávé és sütemény választékot is mutatunk.

Olvass tovább »



Megnyílt az első women’ secret „IT shop”

Frissítve: 2011. szept. 5., 13:10 | Megtekintve: 4148

Közép-Kelet Európában elsőként új típusú women’secret üzlet, vagyis „IT Shop” nyílt a Mammut 2-ben. Az új dizájn számos stílust ötvöz, a természetes anyagok, a fa és a fém mellett a pasztell színek alkalmazása is hozzájárul a kellemes hangulathoz.

Az új koncepció elnevezése, az „IT Shop” azt sugallja, hogy a women’secret egy teljesen újszerő és egyedi stílusú környezetet szeretett volna kialakítani, ahová öröm betérni.

Az olyan bohókás részletek, mint a varrószobás kiegészítők, kosarak és dobozok, a sárga bicikli vagy a szekér, még vidámabbá teszik az üzletet.

Olvass tovább »


Fehérnemű akció a Pimkie-nél

Frissítve: 2011. febr. 12., 06:00 | Megtekintve: 3203

Ha már tavasz, akkor ruhatárfrissítés. Kezdhetjük egyből az alapoknál, megfelelő fehérneműt nem könnyű beszerezni, most ebben segít nekünk a Pimkie. Nézzetek be hozzájuk, mert megérkezett az új fehérnemű kollekciójuk!

Rögtön ez alkalomból egy akcióval is kedveskednek nektek, a részletekért olvassatok tovább!

Olvass tovább »


Karácsonyi Women' Secret fehérneműk és cukiságok

Frissítve: 2010. dec. 1., 06:00 | Megtekintve: 4635

Közelegnek az ünnepek, ideje gondolkodni azon, mivel leped meg önmagadat, a párodat, vagy éppen ő téged - már ha a fehérneműk és más apróságok közt keresgéltek.

A Women’ Secret már készen áll a karácsonyi ünnepekre, december elejétől akár be is szerezhetjük náluk az ajándékaink nagy részét. Nézd meg te is a karácsonyi kollekció színfoltjait!

Olvass tovább »


Őszi vásár és karácsonyi készülődés a Designer Outlet-ben

Frissítve: 2010. nov. 12., 14:12 | Megtekintve: 4418

Egész novemberben leárazással várunk a Designer Outlet-ben a Mammutnál! 20% kedvezmény az őszi darabokra, a legjobb designer márkákból válogathatsz! Már gondolunk a karácsonyra is: ajándékozz Victoria's Secret kozmetikumokat!

Nézz be a Designer Outletbe, ahol a legmenőbb amerikai és olasz márkák kaphatók. Az őszi kollekció egyes darabjait most 20% engedménnyel árusítjuk november végéig. Decembertől vadonatúj árukészlet és újabb fantasztikus akciók várhatók!

Guess kabát: 32.900,-

Olvass tovább »


2 milliós fantázia melltartó Adriana Limán

Frissítve: 2010. okt. 25., 05:00 | Megtekintve: 3766

A Victoria's Secret megalkotta története legdrágább luxus darabját: egy gyémántos melltartót, ami az idei téli bemutató beharangozójának is számít.

Már most készülünk a nagyszabású 2010-es Victoria’s Secret Fashion Showra, de szerencsére nem kellett sokat várnunk az első bepillantásra a várható kollekcióba. A Damiani ékszerház és a VS közös alkotását, a 2 millió dollár értékű luxus melltartót Adriana Lima mutatta be a SoHo-i márkaboltban.

Olvass tovább »


Halloween fehérneműk: A cuki vámpírlány

Frissítve: 2010. okt. 9., 05:00 | Megtekintve: 3262

Készülj rendhagyó módon a Halloween-re: itt vannak a világ legcukibb vámpírjaival díszített bugyik, pizsik, táskák és más apróságok.

A women’ secret idén sem hanyagolja el az igazán csajos holmik rajongóit, és a tradicionális halloweeni ünneplésre máris kihozták aranyosan kísérteties kollekciójukat.

Olvass tovább »


Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Frissítve: 2010. okt. 1., 05:00 | Megtekintve: 3684

A women’secret beavat idei legnagyobb titkába: bemutatja anti-cellulitisz és feszesítő hatású fehérneműit. Ráadásul most egy ideig bevezető áron kaphatók!

Eddig csak álmodtál róla? Ma már számodra is elérhető, ráadásul 100% women’secret stílusban. A w’effect anti-cellulitisz és feszesítő hatású, egyben kényelmes és nőies kollekció.

Olvass tovább »