Modell blog

Alyssa Miller egy szexi, modern édenkertben visel Intimissimit

Frissítve: 2014. jan. 13., 10:02 | Megtekintve: 120142

Az Intimissimi tavasz-nyári kampánya az erős, szexi nőket helyezi középpontba, egy modern éden virágai és a felhőkarcolók közé álmodva meg a jeleneteket. A különösen érzéki kampányfotókhoz a szupermodell Alyssa Miller volt a tökéletes választás.

A nő, aki nem utasítja el a bűnbeesést és az érzékiséget; a modern Édenkertben lefotózva, amint éppen tudatosan és a szabadság érzésével tekint a jövőbe, amelyet Manhattan felhőkarcolói és a végtelen égbolt látványa jelenít meg.

A helyszín New York. Egy gyönyörű tetőkert hortenziákkal, rózsákkal és nyírfákkal, amelyek az Intimissimi új, tavaszi/nyári kampányának is keretet adnak. A kollekció újraalkotott anyagaival, szabásával és formáival összhangban a képek is a szexi irányába mutatnak, határozott és kortárs vonásokkal.

Olvass tovább »



Tekerős cipőkkel éleszti fel a Puma a 90-es éveket

Frissítve: 2013. dec. 5., 10:01 | Megtekintve: 121167

Beyoncé Knowles húga, a szintén énekes, dalszerző és modell Solange csatlakozott a Puma tervezői csapatához, és újraálmodta a mai hölgyközönség számára a 90-es években elhíresült tekerős sportcipőt.

Solange kreatív vezetése alatt megszületett a 'GIRLS OF BLAZE DISC’ kollekció, amely modern változata az eredeti PUMA Disc Blaze cipőknek – a cipők jellegzetessége a felső részén található tekerő volt, ami a cipőfűzőt helyettesítette.

Solange és csapata négy különleges, kifejezetten női lábbelit álmodott meg a kollekció részeként, amelyeket Brazília színvilága és hangulata ihletett. Az egyedi cipők 2014 februárjától lesznek elérhetőek, először Észak-Amerikában.

Olvass tovább »


Magyar modell lett a Sony arca

Frissítve: 2012. júl. 12., 07:00 | Megtekintve: 3507

A magyar Keindl Dávid lett a Sony reklámkampányának arca Európa 20 országában. A modell a világ legkisebb 10x-es optikai zoommal felszerelt fényképezőgépét reklámozza.

A WX100 a Sony és – a termék hivatalos bejelentésekor – a világ legkisebb, legkönnyebb 10-szeres optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe. A magyarországi boltokban már kapható fényképezőgép kampányát a 20 országot irányító budapesti Sony központban dolgozták ki, így kerülhetett sor arra, hogy magyar modellek közül válasszanak főszereplőt.

Olvass tovább »



A Temze fölötti párába vetített divatfilmet a Björn Borg

Frissítve: 2012. febr. 24., 10:13 | Megtekintve: 4660

Lengén öltözött modellek párnacsatáját, párafüggönyre vetített filmet és a magyar Miss Universe-t láthatták a London Fashion Week látogatói.

A Björn Borg a London Fashion Weeken mutatta be hivatalosan egy rendkívüli, a Temze vizét művészi médiaként használó esemény keretében a 2012-es őszi-téli kollekcióját. A márka egyetlen magyar vendégként Lipcsei Bettát, a TV2 és a Sport TV műsorvezetőjét, a volt Miss Universe-t is meghívta.

Olvass tovább »


Görög Zita és a pipik: bemutatkozott a Brazer

Frissítve: 2011. szept. 7., 16:15 | Megtekintve: 2463

Nehéz eldönteni, hogy a grillezett csirkés újdonságok vagy Görög Zita élvezett nagyobb figyelmet és elismerést a KFC Brazer termékcsalád bemutatóján.

A KFC a kajak-kenu világbajnokság hazai sztárjaival együtt vezette be legújabb, grillezett termékeit. Az étterem Kovács Katival, Kammerer Zoltánnal és Vajda Attilával, valamint a csinos műsorvezetővel, Görög Zitával mutatta be forradalmian új, grillezett termékcsaládját, a Brazert.

A KFC kínálatát teljesen új ízvilággal gazdagító, friss csirkehúsból készülő grillezett ételek augusztus 30-tól már mind a 19 hazai KFC étteremben elérhetők.

Olvass tovább »


Két lány "együtt" Gaultier kampányában

Frissítve: 2011. jan. 29., 07:00 | Megtekintve: 2499

Jean Paul Gaultier legújabb kollekcióját két gyönyörű modell, Karolina Kurkova és Andrej Pejic népszerűsíti, akik a szó minden értelmében együtt szerepelnek a fotósorozat képein.

Jean Paul Gaultier 2011 tavasz-nyári kollekciójának reklámkampányát hamarosan mi is láthatjuk, egyelőre csak két képnyi ízelítőt kapunk belőle. Az viszont már most is egyértelmű, hogy Karolina Kurkova és Andrej Pejic mindent megtettek a forró tavaszi hangulat elérése érdekében.

Olvass tovább »


Naomi Campbell még most is sokat mutat

Frissítve: 2011. jan. 22., 08:00 | Megtekintve: 2296

Az orosz Elle legújabb lapszámában Naomi Campbell topless képeivel megmutatja, hogy nem csak a fiatal modelleknek áll a világ.

Korunk egyik örök szupermodellje, Naomi Campbell ezúttal az oroszokat hódítja meg. Az Elle Russia 2011 februári számában 13 oldalon keresztül láthatjuk bizonyítékát annak, hogy a fiatal modellgenerációnak van mitől félnie.

Olvass tovább »


Gisele Bündchen fiúsan a Vogue-ban

Frissítve: 2011. jan. 18., 08:00 | Megtekintve: 2529

A kínai Vogue rajongók számára komoly csemege lesz a februári lapszám, nem megszokott stílusban láthatják benne ugyanis korunk egyik legismertebb szupermodelljét.

2011 ismét a csodálatos fotósorozatok éve lesz, és könnyen lehet, hogy a Vogue fotósai viszik majd a prímet. A februári Vogue China oldalain például Gisele Bündchen-t láthatjuk fiúsan sármos pózokban és ruhákban.

Olvass tovább »


Bombázókat vet be tavaszra a Dolce

Frissítve: 2011. jan. 16., 08:00 | Megtekintve: 2537

A Dolce & Gabbana a legkeresettebb szupermodelleket szedte össze egy fotózás erejéig, hogy 2011-es legelső kampányuk minden eddiginél ütősebben sikerüljön. Szerinted sikerült?

A 2011 tavasz-nyári szezon reklámkampányában a Dolce & Gabbana négy óriási nevet vonultat fel. Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana, Maryna Linchuk és Izabel Goulart láthatók a képeken, tetőtől-talpig a D&G hamarosan megjelenő tavaszi kollekciójában.

Olvass tovább »


Kirakati babák élete Lagerfeld tolmácsolásában

Frissítve: 2011. jan. 14., 06:00 | Megtekintve: 1950

Mindig szerettük volna tudni, mivel foglalják el magukat a nagy divatházak kirakatában álló próbababák. Lagerfeld megadja a választ a Chanel rövidfilmjében.

Észrevettük már, hogy Karl Lagerfeld imád kisfilmeket forgatni, bár közönségének nem mindig egyértelmű, hogy miről szólnak ezek az alkotások. A legújabb, Window World című filmecske sem épp a könnyen értelmezhető fajta.

Olvass tovább »