Kabát blog

Télváró akció: Kabát, pulcsi kedvezménnyel a Brandshoptól!

Frissítve: 2011. nov. 2., 09:31 | Megtekintve: 3334

Ahogy hűl az idő, már nem várhatsz tovább a meleg ruhák bevásárlásával. Ezért a Vanity és a Brandshop akcióját most nem szabad kihagynod!

Eljött a sapkás, kabátos, meleg pulcsis november, reggel egyre vastagabb ruhákat választunk a szekrényből.

Ha nem szeretnéd a tavalyi holmikat hordani, válassz pár trendi Abercrombie, Calvin Klein vagy DKNY darabot a Brandshop kínálatából, aztán mondd be a titkos kódot, és kedvezményt kapsz az árukból!

Olvass tovább »



5 tavaszi kabát

Frissítve: 2011. febr. 11., 08:50 | Megtekintve: 16729

Már-már el is pakolhatjuk a téli kabátokat, napközben nyugodtan felkaphatjuk a kora tavaszi időjárásra kitalált kabátkákat. Kicsit körbenéztünk a boltokban, hogy hol, mit szerezhetünk be az idei szezonra.

Nem sokat változott a trend a tavalyihoz képest a fazonok és a színek tekintetében. A szokásos, klasszikus megoldások megmaradtak, a fekete, barna, bézs és fehér színek még mindig többségben vannak.

Először a Zarában futottunk bele a tavaszi kabátkollekcióba, a dupla soros megoldás még mindig hódít, emellett pedig a bézs szín szintén terítéken van most is.

Az Orsay tavaszi darabjai nőiesek, jók az anyagok és szépek a színek.
Nekünk ez volt a kedvencünk:

Ezek után a Mangot vettük célba. Úgy látszik a ballon nem megy ki a divatból most sem. Ezeket a kabátokat még Colombo is megirigyelné, már csak a szivarka hiányzik.

Olvass tovább »


Egy Wellensteyn kabát idén télen is a legjobb választás

Frissítve: 2010. nov. 11., 06:00 | Megtekintve: 15272

Most kaptuk a hírt, hogy szuper kabátok érkeztek a Wellensteyn üzleteibe, amik nem csak az idei trendnek, de a jó meleg ruhákról alkotott elképzeléseinknek is megfelelnek!

Idén se számíthatunk másra, mint fagyos és kellemetlen télre, amikor a kabát melege fontosabb, mint az, hogy csinos darab legyen. De mint azt már régóta jól tudjuk, a Wellensteyn kabátok esetében nem kell választani a trendi külső és a kényelmes meleg között. Nézd meg a legújabb kollekciót!

Olvass tovább »



Milyen kabátot válasszanak a pasik 2010-ben?

Frissítve: 2010. jan. 20., 07:00 | Megtekintve: 3673

A párizsi divathéten különböző tervezők ballonkabátjai kerültek bemutatásra. Találd meg a hozzád illőt!

A ballonkabát ismét kulcsszerepet kap idén! A trend a térdig érő változat, rendszerint övvel a hagyományos színekben (szürke, bézs, fehér…). Valószínűleg ez egy hordható és kedvelt trend lesz a férfiak számára.

Olvass tovább »


Akciófigyelő: H&M kabátok, Tally Weijl cuccok

Frissítve: 2009. nov. 24., 09:29 | Megtekintve: 16631

Egy nyitási és egy limitált akcióról szereztünk tudomást: elmondjuk, most hol éri meg kabátot, felsőt és hasonló téli holmikat venni!

Téli akciók a Tally Weijl Allee-ban található üzletében és az Arena Plazás H&M-ben

Olvass tovább »


Megvan már az őszi kabátod?

Frissítve: 2009. szept. 30., 06:30 | Megtekintve: 4803

Nem könnyű trendinek maradni a hidegebb időben, de biztos megtalálod a hozzád legközelebb álló stílust a Springfield most megjelent kabát kollekcióival.

A tél egyet jelent a réteges öltözködéssel. A Springfield szeretné felhívni a figyelmed az évszak néhány elengedhetetlen darabjára.

Olvass tovább »