Tommy Hilfiger blog

Őszi ruha trend - hűvösben is nőiesen

Frissítve: 2010. okt. 20., 05:01 | Megtekintve: 10585

Még van pár hetünk, mielőtt bejön a téli zimankó, és kénytelenek leszünk a vastag nadrágokat, hóálló kabátokat előhúzni a szekrényből.

Íme néhány ismerős márka ruhakínálata a hűvös, de még nem jéghideg szezonra – természetesen vastag harisnya, kabát, és esetleg egy csizma elkél ezek mellé a csinos darabok mellé.

Olvass tovább »



A legjobb 2010-es parfüm megjelenések

Frissítve: 2010. jan. 9., 08:00 | Megtekintve: 9573

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.

A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának saját illata, parfümök harajuku-lány alakú üvegben, a Balenciaga nagy visszatérésének esszenciája – ezek jönnek 2010-ben a hozzád legközelebb eső parfümériába!

Olvass tovább »


Nálunk is hódít a "Megnyerő minőség"

Frissítve: 2009. nov. 16., 11:26 | Megtekintve: 10015

Megnyitott hazánkban az első Van Graaf üzlet, ahol a közel 100 világmárka közti válogatást exkluzív élménnyé varázsolják.

A VAN GRAAF november 11.-én megnyitotta első magyarországi üzletét a Allee-ban, ahol 4000 nm-en 100 népszerű divatmárkával várják a látogatókat.

Olvass tovább »



Jennifer Lopez perel

Frissítve: 2008. jan. 2., 15:01 | Megtekintve: 2436

Könyörtelenül egymásnak ugranak 2008-ban a Sweetface kollekció dühös divattervezői, állítja a Daily News ismeretlen forrása.

A világhírű Tommy Hilfiger testvére, Andy ellen a popdíva Jennifer Lopez hamarosan – meg nem nevezett források szerint – eljárást indít .
A tervezőpáros tavaly szakított egymással, miután a nagy várakozással övezett, Lopez-féle, Sweetface fantázianévre keresztelt divatkollekció meglepő kegyetlenséggel elbukott a New York-i divathéten.

Andy Hilfiger azonnal visszapereli Jennifert, bár egyelőre nem tisztázott indokkal. A New York Daily News egyik forrása szerint eddig is köztudott volt, hogy Andy sokat támadta Lopez férjét, Marc Anthony-t, aki szerinte túlságosan erőszakos módon avatkozik bele neje üzleti ügyeibe. Ez persze már a kollekció megtervezésének fázisában is rengeteg vitát szült a két tervező között.
Andy azóta visszatért bátyjához, és a Hilfiger divatbirodalmat építgeti, így kíváncsian várhatjuk a folytatást.

Ajánljuk még:
h3. Tommy Hilfiger a piactéren

Sztárok divathírei a Vanity blogon