A legjobb 2010-es parfüm megjelenések

Frissítve: 2010. jan. 9., 08:00 | Megtekintve: 9573

Idén is rengeteg új parfüm kerül a polcokra. Olyan ismert nevek lesznek az illatos üvegeken, mint Sarah Jessica Parker, Marc Jacobs vagy Gwen Stefani, de számos nagy divatház is beszáll saját márkájával.


A Szex és New York Carrie Bradshaw-jának saját illata, parfümök harajuku-lány alakú üvegben, a Balenciaga nagy visszatérésének esszenciája – ezek jönnek 2010-ben a hozzád legközelebb eső parfümériába!

Gwen Stefani: Harajuku Lovers Sunshine Cuties

A kollekció új parfümjei különféle illatokat kínálnak. A Sunshine Cuties sorozat Love nevű darabja gyümölcsös-virágos, a L’il Angel elsősorban citrusos, a Music érzéki virágok illatát elegyíti, a Baby a tavaszi rét hangulatát varázsolja elő, a G pedig egy krémes, kókuszos, erőteljes illat.

Marc Jacobs: Apple Splash, Pomegranate Splash és Biscotti

Marc Jacobs három parfümöt ad ki az év folyamán. Az Apple Splash illatán alma, grapefruit, koriander és más fűszerek érződnek. A Pomegranate Splash parfümben az uralkodó jegyek a gránátalma, mandarin és vanília. A Biscotti neve ellenére inkább virágos illat, pisztácia és vanília jegyekkel.

Sarah Jessica Parker: SJP NYC

Az új SJP parfüm idén februárban jelenik meg. Illata gyümölcsös-virágos, állítólag tökéletesen megtestesíti a színésznő által játszott karakter, Carrie Bradshaw személyiségét. A parfüm valószínűleg a májusban mozikba kerülő második Szex és New York film promóciójában is szerepet kap.

Balenciaga: Paris by Balenciaga

A Balenciaga legutóbb 1998-ban hozott ki parfümöt, így a most februárban megjelenő Paris valódi újdonság náluk. A parfüm elmondásuk szerint nem kifejezetten romantikus illat, bár fő alkotóelemei különböző virágok, cédrus és pacsuli lesznek.

Chloe: Eau de Fleurs

A három darabos kollekció virágillatokat vesz alapul, a hozzájuk illő más jegyek enyhe használatával feldobva őket. A Neroli egy tiszta, világos illat, a Lavande kissé fás hatású, a Capucine pedig zöldes, törékeny hangulatú.

Tommy Hilfiger: Tommy Girl Summer

A férfiaknak készített Tommy Summer 2010 női változata idén is meglepetésekkel szolgál, hiszen a divatház mindig új, az aktuális évhez illő illatfelhőt álmodik meg rajongóinak. Az illat összetevői a bergamott, akác, ámbra, sárgabarack virág és cédrus.



Kapcsolódó márkák: Balenciaga, Chloé, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger


Ajánljuk még


Kommentek

Anihttp://kuldetes.com– 2010. jan. 9., 11:24

Helló!nézzétek meg ezt az oldalt! Jónak igérkezik!!
------------------------------------------
Küldetés.com - Vajon TE mire vagy képes?