Use blog

USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban

Frissítve: 2013. ápr. 8., 07:00 | Megtekintve: 48791

Újabb ideiglenes üzletet nyit hamarosan a három magyar tervező a korábbi sikereken felbuzdulva. Azt ígérik, a kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekció élénk és izgalmas lesz.

Az átmenetileg felállított Pop Up Storehoz a három tervező mindig egy külön, egyedi kollekciót alkot. Az idei tavaszi USE Temporary fő jellemzői az élénk színek és a változatos minták lesznek.

Olvass tovább »



A modern nőt a divat segíti útján

Frissítve: 2010. márc. 6., 09:00 | Megtekintve: 3999

A Párisi Nagyáruház február 25-én egy estére visszatért névadó funkciójához, a divathoz, hogy otthont adjon a USE 2010-es tavasz-nyári bemutatójának.

A jövőt idéző show éles kontrasztjaként fénylett a háttérben a történelmi sugárút palotahomlokzataival. Az illusztris vendégseregben jelen volt többek közt Schell Judit, Szekeres Nóra, Szalóki Ági, Fábián Juli, D. Tóth Krisztina, Bery és Geszti Péter is.

Olvass tovább »


15 felső, 1 közös álom

Frissítve: 2009. nov. 9., 08:00 | Megtekintve: 3459

Valósággá vált 15 hétköznapi ember álma - már elérhető a divatszerető laikusok által tervezett hello you collection a Mono Fashion-ben.

Hangulatos kisvideón láthatjuk, hogyan ünnepelték meg a hello you collection megszületését a nyertesek, a USE unused, divatbloggerek és modellek a Merlinben.

Olvass tovább »



Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Meghívó: Bulizz divattervezőkkel!

Frissítve: 2009. okt. 28., 20:00 | Megtekintve: 2444

Most csütörtökön egész éjszakás bulira hívunk mindenkit, ahol a USE pályázatának nyertes tervezőivel és a hello you kollekcióval találkozhattok.

Október 29.-én csütörtökön, 21 óra kezdettel a Use unused és a Coca Cola light közös póló-tervező pályázatának, a HELLO YOU kollekciónak nyertes munkáival és tervezőivel találkozhattok.

Olvass tovább »


Te tervezted magadnak!

Frissítve: 2009. okt. 14., 13:56 | Megtekintve: 2652

Nem mindegy, hogy miben ugrasz le a közértbe, miben bicajozol vagy indulsz a munkába, igaz? Ezt a kollekciót átlagemberek tervezték nekünk, átlagembereknek.


Elkészült a mi kollekciónk! Az érdeklődő laikusok munkáiból megszületett a rég várt hello you collection, a USE unused és a Coca-Cola light közös pólótervező programjának keretében, amiről már írtunk korábban. Most itt vannak a képek a megvalósult darabokról és egy videó a szerencsés tervezőkkel.

Olvass tovább »


USE ruhában a High School Musical sztárja

Frissítve: 2009. aug. 12., 12:01 | Megtekintve: 6798

Hollywoodi díjkiosztóra vette fel a magyar tervezőtrió legújabb kreációját a High School Musical egyik főszereplője, a divatsajtó pedig imádta a darabot.

Ashley Tisdale a USE 2009-es holiday/resort kollekció egy darabját viselte az augusztus 9.-i Teen Choice Awards díjátadón Hollywood-ban.

Olvass tovább »


4 napos USE kiárusítás!

Frissítve: 2009. júl. 29., 15:57 | Megtekintve: 2012

Ne maradj le a USE-unused minta kollekciójának kiárusításáról, ahol 30-40 százalék kedvezménnyel kaphatod meg a magyar tervezőtrió csodás darabjait!

A USE-unused a következő akcióval vár mindenkit:

Szeretettel várjuk minden kedves vásárlónkat a USE-unused 2009 tavaszi-nyári mintakollekciójának kiárusítására.
A mintadarabok 30-40% kedvezménnyel vásárolhatóak meg július 27. és 31. között a USE showroomjában.
Cím: Budapest 1052, Szervita tér 5. II.
22-es kapucsengő
Tel.: 1/215-8445


Megszületett a hello you collection!

Frissítve: 2009. jún. 16., 15:03 | Megtekintve: 3771

Hosszú és alapos zsűrizés után itt a 15 nyertes pólóterv, ami hamarosan valóságos formát ölt a USE-unused őszi kollekciójának részeként.

Eljött a nagy nap, a zsűri kiválasztotta a Coca Cola és a USE közös divattervező játéka, a hello you 15 nyertes tervét (nézd meg, mit írtunk korábban a program részleteiről és a hivatalos sajtóreggeliről). A kéthónapos program során 10.000 tervező több mint 20.000 sportos, elegáns, romantikus, utcai és extravagáns munkát alkotott, a kollekcióban stílusonként 3-3 felső szerepel majd. A nyertes tervezők a saját elképzeléseik alapján készült 5 db felsőt, valamint 100 000 Ft értékben személyre szabott USE unused ruhatárat kapnak.

A szakmai zsűriben a USE unused divattervezői, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András mellett Pócsik Anita, az InStyle főszerkesztője és Halász Katalin, a Coca-Cola Magyarország marketingigazgatója is kiválasztotta kedvenceit. Döntésükben a kreativitás, a technikai megvalósítás, a tervek kivitelezhetősége, a kollekció egysége mellett fontos szempont volt, hogy az egyes tervek mennyire adják vissza a Coca-Cola light és a USE hangulatát, formavilágát.

Az összes nyertes pólótervet itt nézheted meg.

A zsűrizés folyamatát bemutató videót ezen a linken láthatod.

„Nagyon sokan úgy álltak hozzá, hogy lehetett látni, hosszú órákat töltöttek el a programmal” – mondta Füzes Eszter, a USE unused divattervezője. „Rengeteg opciót kipróbáltak, kombinálták a színeket, mintákat, számtalan rétegben egymásra építették azokat. Némelyik tervnél sokáig elemeztük, hogyan alkottak egészen új, egyedi motívumot a beépített mintákból. Nagyon, nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen kitűnő munkák születtek.”

A több napos, sokszor vitáktól sem mentes munka végeredménye, az ősszel bemutatkozó hello you collection mégis magáért beszél. Pócsik Anita úgy fogalmazott: „Nagyon jó terveket sikerült kiválasztanunk. Úgy érzem, ebben a kollekcióban mindenféle nőtípus megtalálja a neki való felsőt: van benne nagyon extravagáns, fiataloknak szóló, de olyan is, amit egy 40-es nő is fel tud venni.”

A USE csapat és az általuk tervezett Tweed light palack.

Gratulálunk a nyertes tervezőknek, ősszel pedig természetesen bemutatjuk majd az elkészült kollekciót a Vanity oldalain is!

Amíg a hello you darabokra vársz, nézd meg a póló kollekciót a divatkatalógusban!


Tyúkláb mintás kóla reggelire

Frissítve: 2009. máj. 14., 14:09 | Megtekintve: 3987

A Vanity a USE-zal reggelizett tegnap a Klassz-ban, ahol elsőként mutatták be a sajtónak saját tervezésű Coca Cola palackjukat. A fél tízre rakott késői reggeli beszélgetéssel, a hello you pólótervező program és az új alupalackok tesztelésével telt.

Az élőben hihetetlenül szimpatikus USE unused tervezőcsapattal (Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András) az Andrássy úti borozóban találkoztunk. Most minden eddiginél büszkébbek lehetünk rájuk, magyarok közül elsőként nagyon illusztris társaságba kerültek – Manolo Blahnik, Roberto Cavalli és Nathalie Rykiel után ők is felöltöztethették a Coca Cola Light-ot. Az alupalack ötvenes-hatvanas évek francia divatját idéző, ezüst tyúkláb-mintás ruhája a Tweed light nevet kapta.

„Szerintem külön jót tesz a palacknak, hogy ezt a nagyon organikus, ívelt felületét megtöri egy viszonylag geometrikus minta” – mondta Tóth András tervező a designról. Külön megtiszteltetés volt, hogy elsőként a reggeli résztvevői ihattak a limitált kiadású, különleges USE – Tweed light palackokból. (Kevésbé megtisztelő tény, hogy elsőként a Vanity stábjának sikerült egy leejtett palack miatt kólával telespriccelnie a borozó közepét).

A Tweed light és a korábbi designer palackok.

Az eseménynek egy másik fontos apropója is volt: a nagy mennyiségű kóla, croissant és szendvics elfogyasztása közben a szervezők igyekeztek mindenkivel egy-két pólót is megterveztetni. A Coca Cola Light és a USE közös hello you collection online divattervező programjával bárki elkészítheti saját felsőjét, a beküldött tervek legjobbjait pedig a USE következő kollekciójához le is gyártja. Szavazni, pólótervet elmenteni a Coca Cola Light kupakokban található kódszámmal lehet.

Ha épp kreatív hangulatban vagy és még nem tetted, próbáld ki: a rengeteg stílus, fazon, szín és minta sablon kombinálásával a lehetőségek végtelenek. Az április 6.-i indulás óta több mint 17 000 pólóterv született, de még mindig lehet újat, egyedit, nyerőt alkotni.

A Vanity egyik pólóterve elő- és hátulnézetből.

A verseny végén a sportos, elegáns, romantikus, utcai és extravagáns kategóriák 10 legtöbb szavazatot kapott tervéből áll össze az az 50, amiből a zsűri kiválasztja a legjobbakat. Ezekből alkotják meg az ősszel boltokba kerülő új kollekciót, a tervezőknek járó díjakról pedig korábbi hello you-s cikkünkben olvashatsz.

A USE reggeli végén mindenki mosolyogva távozott – a tervezői trió és a szervezők közvetlensége mellett egyhangúlag díjaztuk a Tweed light palack designt, a helyszínül választott hangulatos borozó/bisztrót és az isteni szendvicseket is. A többi ott készült képet a cikk folytatásában nézheted meg.

Olvass tovább »