Magyar blog

Régi, talált anyagokból dolgozik a magyar márka

Frissítve: 2014. febr. 21., 09:54 | Megtekintve: 161424

A tavaly indult Benzol márka tervezői azt szeretnék, ha a magyar férfiak ötletesebben öltözködnének, bátran elszakadnának a katalógusok világától. Idén új tervezővel és újrahasznosított anyagokból készült, mégis friss kollekcióval jelentkeznek.

"Régi, talált anyagokat újraértelmezni, új kontextusba helyezni, ez az, ami inspirálóan hatott rám, amikor megismertem a Benzolt" - mondja Klimó Péter jelmez és díszlettervező, aki januártól tervezőként, szakmai partnerként van jelen az újrahasznosított férfi táskákat kínáló márkánál. A februárra elkészülő új sorozat élénk színeivel és erőteljes, karakteres formáival tűnik majd ki.

Olvass tovább »



Forró ékszerek melengetnek télen: itt a VEZUVIO

Frissítve: 2013. dec. 3., 10:12 | Megtekintve: 113180

A hang’on’you új, téli kollekciójának gyökerei a perzselő, olasz nyárba nyúlnak vissza, hogy a havazás közepette elhozzák neked egy vulkán forróságát és világokat megdöntő erejét.

A VEZUVIO fantázianevű téli kollekciót rendhagyó módon az azúrkék tenger, az aranyló napsütés, és egy néhai természetfeletti óriás, a Vezúv mára kopár kürtőjének feledhetetlen élménye ihlette.

Olvass tovább »


Betörtek magyar divattervezőink Kínába!

Frissítve: 2013. máj. 14., 21:29 | Megtekintve: 55554

Kína elsőszámú fashion PR cége magyar divattervezőket népszerűsít: Je Suis Belle, NUBU, Aeron, valamint Dori Tomcsanyi márkákat forgalmazó POP UP store nyílt Pekingben és Shanghaiban.

„Élvezd az utazást a magyar divat világába!” mottóval egy misztikus ország páratlan ízlésvilágát kínálják a pekingi üzletben, ahol minden ínyenc kedvére válogathat. Az ötlet gazdája Mei Mei, aki évek óta Magyarországon él, és nem egy divattervező befuttatásával foglalkozott már hazánkban és külföldön is.

Olvass tovább »



USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban

Frissítve: 2013. ápr. 8., 07:00 | Megtekintve: 48791

Újabb ideiglenes üzletet nyit hamarosan a három magyar tervező a korábbi sikereken felbuzdulva. Azt ígérik, a kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekció élénk és izgalmas lesz.

Az átmenetileg felállított Pop Up Storehoz a három tervező mindig egy külön, egyedi kollekciót alkot. Az idei tavaszi USE Temporary fő jellemzői az élénk színek és a változatos minták lesznek.

Olvass tovább »


Zséda szereti a H&M Conscious kollekcióját

Frissítve: 2013. márc. 25., 09:02 | Megtekintve: 44514

Ha szeretnéd magán Zsédán megnézni a H&M legújabb darabjait, illetve eddig hiányoltad a környezettudatos, de mégis trendi kínálatot a boltokból, akkor a Conscius kollekciót neked találták ki!

Már kapható az itthoni üzletekben is a környezettudatosabb anyagokból készült Conscious kollekció, mely a magyar fenntarthatósági nagykövet, Zséda tetszését is elnyerte.

A művésznő egy rövid videóban mutatja be a darabokat és meséli el, miért érdemes környezettudatosan öltözködni.

Olvass tovább »