Divatmárka blog

A Bershka legújabb kollekciója megérkezett

Frissítve: 2011. márc. 11., 06:00 | Megtekintve: 4747

A tél hosszú, sötét hónapjai után éppen itt az ideje egy kis színt és életet leheljünk a megjelenésünkbe. Ha szeretnénk felfrissíteni a ruhatárunkat, akkor a Bershka új kollekciója az amivel nem tévedhetünk. Nézzünk bele a lookbook-ba!

A spanyol márka idén is minden korosztályt megszólít a vásárlói közül, mind a tinik, mind a felnőtt közönség szívébe belopja magát. Minden csupa csupa szín és vidámság, idén mindent lehetséges, engedjük szabadra a fantáziánkat és keverjünk a stílusokat, színeket kedvünk szerint.

Dzsungelkaland

Olvass tovább »



Thomas Sabo bemutatta nemzetközi nagykövetét, Katy Perry-t

Frissítve: 2011. márc. 10., 06:00 | Megtekintve: 3172

Az idén huszonhetedik születésnapját ünneplő német ékszermárka, a THOMAS SABO Münchenben mutatta be nemzetközi nagykövetét: az amerikai pop ikont, Katy Perry-t.

A Nemzetközi Ékszer- és Óravásár alkalmából a THOMAS SABO tizenöt ország sajtóképviselőjét hívta meg az új, POP NOW! nevet viselő kollekció bemutatójára, ahol a kaliforniai énekes-dalszerző Katy Perry is jelen volt, mint az ékszermárka hivatalos nemzetközi nagykövete. A stílusikon Katy Perry a müncheni koncertje előtt – amit a Californian Dream című turnéja keretében adott – időt szakított arra is, hogy a nemzetközi újságírókkal is beszélgessen egy jó hangulatú sajtótájékoztató keretében.

Katy Perry a müncheni sajtótájékoztatón

Olvass tovább »


Debenhams üzletet nyit Magyarországon

Frissítve: 2011. márc. 4., 09:21 | Megtekintve: 5905

A világszerte ismert londoni Debenhams mostantól elérhető közelségbe kerül! Az exkluzív márkáknak és híres tervezőknek köszönhetően a brit áruházlánc minden bizonnyal hazánkban is a divattrend formálói közé kerül hamarosan.

A Debenhams idén tavasszal a WestEnd City Center-ben több mint 45 ezer női, férfi és gyermek ruházati cikkel, lábbelivel, fehérneművel és kiegészítővel, valamint lakberendezési tárgyakkal mutatkozik be 2100 négyzetméteren. A “Designers at Debenhams” galéria egyedülálló koncepciója olyan híres nemzetközi tervezők eredeti kollekcióit vonultatja fel, mint Julien Macdonald, Ben de Lisi, John Rocha, Jasper Conran vagy St George by Duffer. A londoni áruházban a legjobb nevekkel fémjelzett divatirányzatokat kapjuk – megfizethető áron.

Az egyik üzletfront Londonban

Olvass tovább »



Made in Italy- Gucci kampány videó

Frissítve: 2011. febr. 10., 06:00 | Megtekintve: 2372

Az olasz stílus és divat mindig is a kedvenceink közé tartozott és ez idén sincs másképp! A korai tavasz tűző napfényében bukkantunk a Gucci idei kampányvideójára és azonnal elkapott minket a meleg hónapok utáni vágyakozás! Nézzétek, szeressétek!

Fülledt nyári hangulat érződik ki a képsorok közül, a gyönyörű ruhák, fürdőruhák és kiegészítők biztosan visszaköszönnek majd a Saint-Tropez-i strandokon. A tipikus déli életérzés egyből átjön, napfény, pálmák, medencepart, persze mindez luxuskivitelben, a Gucci most is hozta a formáját.

Olvass tovább »


Cukiságok a Springfieldtől - Nyereményjáték!

Frissítve: 2011. febr. 9., 10:35 | Megtekintve: 3178

A szerelmesek ünnepe idén nagyon aranyosra sikerült a Springfieldnél, piacra dobtak egy új, csak erre az alkalomra tervezett kollekciót. Korlátozott számban kaphatóak, de nálunk most megnyerhettek két trendi szettet!

Minden divatház, vagy tervező izgatottan készül február 14-ére, ki ki mással szeretné meglepni a szerelmeseket. Az idei Valentin napi Springfield kollekció sztárja Snoopy és barátai, a nyomott pólókon mindenhol a kiskutya, vagy pajtásai tűnnek fel. Most megnyerheted valamelyik póló szettet!

Olvass tovább »


Bob Marley lánya ruhát tervez

Frissítve: 2011. febr. 5., 06:00 | Megtekintve: 2538

A sportlifestyle márka, a PUMA bejelentette, hogy Cedella Marley designer, a jamaicai reggae ikon lánya fogja tervezni a jamaicai atlétikacsapat verseny- és díjátadón viselendő szerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra.

A dizájnt az egész női és férfi olimpiai csapat fogja viselni, a háromszoros olimpiai aranyérmessel, a leggyorsabb férfivel és egyben a PUMA atlétájával, Usain ‘Villám’ Bolttal együtt. A PUMA partneri kapcsolata Marleyval, a jamaicai dinasztia legidősebb lányával megerősíti a márka régi keletű kapcsolatát a karibi nemzettel, annak gazdag kulturális örökségével, globális zenei ismertségével és páratlan odaadásával az atlétika iránt.

Bob Marley lánya, Cedella Marley

Olvass tovább »


A bőszárú és a trapéznadrágok ismét hódítanak

Frissítve: 2011. febr. 4., 10:10 | Megtekintve: 3846

A cső és répafazon úgy látszik a múlté, évek óta tart az uralmuk a kifutókon és az utcákon, idén viszont visszatérnek a bő, laza és trapéz variációk, szebb és nőiesebb formában, mint valaha.

A nadrágok tekintetében kicsit fellélegezhetünk, a szűk szabást felváltja a laza, kényelmesebb, az anyagok lezserebbek, kevesebb a farmer, inkább gyapjú és a selyem hódít. Ebben az esetben nem is kell megvárnunk a hőn áhított napsugarak érkezését, hogy kipróbáljuk az új trendet, a gyapjú megoldások tökéletesek az irodába, egy selyem, vagy elegánsabb anyag az esti viseletet dobja föl.

Olvass tovább »


Hihetetlen árukészlet és egy új márka a Brandshopban

Frissítve: 2011. febr. 3., 06:00 | Megtekintve: 3910

Tettünk egy kitérőt a minap a szerkesztőséggel a Király utcába, ahol betévedtünk a Brandshop boltjába. A legújabb márka, a Nü by staff mellett rengeteg új érdekes darabot találtunk szenzációs árakon!

Lassacskán hozzánk is megérkezik a tavasz, de addig is érdemes feltérképeznünk az üzletek kínálatát új, lengébb darabok után kutatva. Mi már alig várjuk, hogy eldobhassuk a télikabátot, ezért is vettük nyakunkba a várost. A Brandshop debütáló márkája, a Nü by staff nemcsak csinos, nőies és szexi, hanem a legújabb tavaszi trendeknek is megfelel. A dán márka nemrég gazdagítja csak a Brandshop által forgalmazott márkák táborát, de máris nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében.

A 2011-es tavaszi kollekció egyes darabjai

Olvass tovább »


A Cruz testvérek legújabb kollekciója

Frissítve: 2011. febr. 1., 07:00 | Megtekintve: 3855

2011 tavaszán debütálnak a Mangotól átigazolt Cruz testvérek új kollekciójukkal a svájci Vögele üzletláncnál. Globális nagykövetként feladatuk a tervezés és természetesen a népszerűsítés.

A Biaggini márka kapott egy kis “spanyol vérfrissítést”, a színésznő Penélope Cruz és testvére Monica Cruz party és koktélruhákat tervezett a téli kampányban, a tavaszi utcai kollekció pedig a VIOLET nevet kapta. A ruhák először ősszel kerültek bemutatásra a Charles Vögele Fashion Days nyitóestjén, de a nagyközönség számára csak márciustól lesznek elérhetőek a hazai és külföldi boltokban.

Olvass tovább »


Donna Karan így öltözteti a New York-i nőket tavasszal

Frissítve: 2011. jan. 31., 09:26 | Megtekintve: 2870

A DKNY tervezői erre a szezonra is nagyot alkottak. A tavaszi/nyári bemutató az egész repertoárt felvonultatja, a kiegészítőktől a fürdőruháig. Elsősorban utcai viselet és a napfényes tengerpart ihlette az egyes darabokat.

A stílushoz hűen ez a kollekció is letisztult, nagyon nőies és a legszebb, legelegánsabb anyagokat vonultatja fel. Az idei év kötelezői sem maradhattak el, a piros és a türkiz sokszor szerepel az alapszínek mellett és a fodrokból sem volt hiány. A napszemüvegek a ’80-as évek kerek formáját idézik modern stílusba öntve, az egyrészes fürdőszettek szintén a mai retro trendnek felelnek meg egy kis vidámsággal bolondítva.

Olvass tovább »