Luxus blog

A Victoria Beckham táskák megérkeztek és elfogytak

Frissítve: 2010. dec. 28., 07:00 | Megtekintve: 3679

Már a világ bármely pontjáról megvásárolhatjuk Victoria legújabb méregdrága táskakölteményeit a Net-a-porter webáruházon keresztül.

A rajongók számára karácsonyi ajándék, hogy Victoria Beckham táskái közül 2 modell is felkerült a Net-a-porter online divatáruházba. A rossz hír azonban az, hogy már megjelenéskor óriási volt a túlkereslet a celebtervező munkáira, így nagy eséllyel egy ideig senki más nem rendelhet magának.

Olvass tovább »



A világ legdrágább öltönye

Frissítve: 2010. jún. 25., 05:00 | Megtekintve: 2689

Egy irigylésre méltó vagyonnyi összeget kell átadnia annak, aki fel akarja venni ezt a rendhagyó ruhadarabot. De legalább elég jól mutat ahhoz, hogy érdemes legyen vágyni rá?

Luxus családi ház, néhány autó és egy kényelmes nyaraló – vagy ez a gyémántokkal díszített öltöny. Csak ízlés dolga, hogy ki melyiket választaná, hiszen ugyanannyit érnek.

Olvass tovább »


Luxus karórák Szex és New York rajongóknak

Frissítve: 2009. aug. 2., 07:01 | Megtekintve: 3545

Hogy a következő mozifilm megjelenéséig se feledkezzünk el a new yorki csajokról, a Ritmo Mundo négy luxus órát tervezett a Sex and the City rajongóinak.

Az HBO és a Ritmo Mundo luxus órakészítő cég együttműködéséből idén júliusban megszülettek az első Sex and the City karórák.

Olvass tovább »